Ne znam za ostale na forumu kakvo misljenje imaju o ekipama protiv kojih smo igrali. Ja barem za sada nisam vidio ni f od fudbala, sve nesto izbiji-nabiji, udri, ako vodis valjaj se, provociraj i sl. To vrijedi za sve ekipe od Stupcanice koja je jedna od boljih pa do Mladosti koja je losa, cak je ovaj Tomislav do sada igrao najbolji fudbal, dobar presing a i defanzivno su izgledali jako stablino, vidi se da tu ima nekog rukopisa iz Hrvatske. Ali ni jedna ekipa nije bila ni blizu da nas izdominira, sve neke kontre, frljoke, odbijanci. A sve dolazi iz nasih gresaka.Zalosno je da nam takve ekipe uzimaju bodove. Mi bar u igri imamo neki plan i cilj, e sad sto se taj plan ne sprovede u djelo to je posljedica drugih okolnosti na koje itekako treba da utjecemo. Također veliki danak placamo neiskustvu. Cini mi se da je u ovoj ligi bolje imati lukave i prepredene igrace, to bolje prolazi po ovim oranicama od neke ljepote i tehnike. Protiv Bratstva ocekujem isto neki anti fudbal, nadam se da do nase utakmice nece smijeniti trenera.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp