Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
hajmo... Felix Magath, Marco Simone, Halilhodzic, Seedorf... Konkurs za selektora
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Kruno Jurčić ne bi bio loš ili Zoran Mamić...
Bajramović bi bio mozda i najbolji izbor
Ma haman da su sve završili sa Milosevicem, nadam se da griješim , ali sve ukazuje na to…
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
To oni bombarduju javnost preko botova sa takvim aluzijama, ali trebaju stisnuti i oni muda za tako nešto bez obzira na sve. Samo bojkot sviju i ne prihvatanje toga počev od navijača, forumaša, sportskih radnika, igrača itd. pa neka vide da postoji taj otpor.
Smješan mi je jedan botina ovdje koji je napisao da je Vico dao otkaz Petevu da bi udovoljio navijačima.
Hebo li im Sv. Savo familiju.
U ovoj situaciji bi idealno bilo da Savo Milošević postane selektor. Uz par jačih imena iz sporta posebno nogometa mislim da bi jedan protest bojkot ili nešto slično u sekundi nastao.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Znamo svi sto je Petev dobio otkaz, i utakmice sa Rusijom, pisati nebuloze takve i biti nerealan je bas stanje nase svjesti.Sarmica je napisao/la: ↑26 sep 2023, 09:00To oni bombarduju javnost preko botova sa takvim aluzijama, ali trebaju stisnuti i oni muda za tako nešto bez obzira na sve. Samo bojkot sviju i ne prihvatanje toga počev od navijača, forumaša, sportskih radnika, igrača itd. pa neka vide da postoji taj otpor.
Smješan mi je jedan botina ovdje koji je napisao da je Vico dao otkaz Petevu da bi udovoljio navijačima.
Hebo li im Sv. Savo familiju.
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
-
- Kontakt:
Ma Savo je novi selektor nažalost, sve na to miriše.
Vidim da si iz Zenice, kakav divan grad, kakvi divni ljudi, i prije svega kakav divan klub. Živio sam tamo nekih šest godina, ponio sam sa sobom u moje Podrinje , taj divni klub u srcu...
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Hvala na lijepom komentaru. Idući put kad budeš kroz Zenicu slobodno se javi da prošetamo do stadiona, eventualno učlaniš se u klub posjetiš novootvoreni fan Shoop, mislim da bi ti se svidjelo.

Ne bi buraz, ako savo dodje nece se nista desiti. Ja ne zelim savu ne radi politicke konotacije, vec radi cinjenice da je los trener
naprijed rejal
Savo ko Savo može biti bitan lik u ovome kao prekretnica nekog bunta. Ni Faruk ni Meho ni Savo nisu nama dovoljno dobri kao stručnjaci. Nije ni Petev ali je bolji od njih, barem je to pokazao.
Neko je vec dobro napisao, bunt se ne dize radi daleko bitnijih stvari od fudbala u drzavi, tako da eventualni dolazak save milosevica moze dati razlog ljudima na internetu da se zale po raznim medijima i mrezama i to je to.samocelik je napisao/la: ↑26 sep 2023, 10:35Savo ko Savo može biti bitan lik u ovome kao prekretnica nekog bunta. Ni Faruk ni Meho ni Savo nisu nama dovoljno dobri kao stručnjaci. Nije ni Petev ali je bolji od njih, barem je to pokazao.
naprijed rejal
Nadam se da griješiš. Ali vrlo vjerovatno si upravu.
Dignucemo forumski bunt ... bojkotujemo Savinu temu sve dok ga se nerjesimo ...Sveti je napisao/la: ↑26 sep 2023, 10:38Neko je vec dobro napisao, bunt se ne dize radi daleko bitnijih stvari od fudbala u drzavi, tako da eventualni dolazak save milosevica moze dati razlog ljudima na internetu da se zale po raznim medijima i mrezama i to je to.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 18:02Ocekujem u roku od 48 sati interview Mese za repstacia.ba. Izrazice zelju da nastavi "projekat." Citirajte me slobodno.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Brat ne odustaje

Stvarno mu je sevap dati drugi mandat, pa makar ko pomocni trener
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ali stvarno ne postoji veći jadnik od ovog Baždarevića, toliko se sramoti i ponižava ovim izjavama, nevjerovatno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Hahahaha znao samEthel je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:13Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 18:02Ocekujem u roku od 48 sati interview Mese za repstacia.ba. Izrazice zelju da nastavi "projekat." Citirajte me slobodno.
![]()
![]()

1921
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA i 14 gostiju.