Zato, pametnjakovicu, jer se može postaviti isto pitanje- koja je garancija da će taj 'mladi stručnjak' izboriti opstanak?bablaz1 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 01:21Zašto je pitanje glupo? Evidentno je da ne vlada situacijom ali nikako. Može li uprava garantovati opstanak - ne evropu - ne borbu za evropu, nego opstanak. Ako mogu neka ga ostave. Moje skromno mišljenje da će teško i Zvijezdu na Grbavici dobiti. Volio bi da titulu osvoji, najiskrenije, al moje mišljenje je da teško može izboriti opstanak lik koji forsira Turanjanina, i koji ne zna šta mu može igrati Ćosić. On je MOŽDA dobar trener, ali poslije Mulalića to nije teško ni biti, možda da vodi neku drugu ekipu sa igračima koji mogu mijenjati formacije i imaju kvalitet to bi i prošlo haj ga znaj. Pi meni je zreo za otkaza, i da se dovede mlad stručnjak koji može spojiti igru na rezultat i ljepotu u igri.
Koji to mladi stručnjak hoće da nas preuzme?
Koji to mladi stručnjak hoće da radi za 5000km platu i sa ovakvim igračima koji isto imaju cap na toliku platu?
Koji to mladi stručnjak hoće, što ti kažeš, da koristi Cosica na 5 pozicija, ne jer nesto eksperimentiše nego jer mora.
Koji to m.s. hoće da ubacuje Turunjanina jer NEMA niti jednog ofanzivnog veznog na klupi...
Ofirate se sa takvim komentarima. Mogao si napisati da bi najbolje bilo dovesti Zidana jer je bez posla, a i onda dogovoriti sa Modricem jer ako prvog dovedeš, lako će biti i drugog....
E cuj spojiti igru na rezultat i ljepotu, inače pun market takvih znalaca koji od baraba to prave, hoće da rade za minimalac i nekim čudom nemaju trenutno posao....
Mozda si ti taj?