ACF Fiorentina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: ACF Fiorentina
Dovest' Delio Rossia,po svemu sudeci Zamparini mu daje sut kartu.Mont0 je napisao/la:Evo izgleda da je Mihajlovic proslostSta sad?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jel to Sinisa odleteo?
link please
link please
Nema nista zvanicno, samo je jedan portal prenio (na nasem jeziku, da stvar bude ludja) "navodnu" vijest 
Kakav crni Rossi
Kakav crni Rossi
Support Velez, It's logical! ★
Gila je protiv Barija zabio svoj 200. gol u Serie A
Imena koja se spominju kao moguci nasljednici Mihajlovica: Del Neri, Dunga (ex-igrač), Gasperini (Gobbo
), Malesani (ex-trener), Pioli (ex-igrač), Ranieri (ex-trener), Rossi, Spalletti, Ventura ..
Spalletti bi nam up'o samo tako
Ali to je u domenu SF, stoga tipujem na Dungu, ako ce vec Miha da ide pa-pa.
Imena koja se spominju kao moguci nasljednici Mihajlovica: Del Neri, Dunga (ex-igrač), Gasperini (Gobbo
Spalletti bi nam up'o samo tako
Slazem se da ce Spalletti tesko iz Zenita, jer tamo ima ama bas sve. Jedino ako cezne za povratkom u Italiju, ali po njegovim intervjuima u Rusiji, on je i vise nego sretan u Zenitu.
Takoder, od ovih spominjanih, Dunga mi se cini kao najbolji kandidat.
Ranieriju treba pauza od fudbala, sa Rossijem bi imali propuh odbrani, sto vec imate moze se reci, dok ovi ex-igraci i treneri nemaju nekog prevelikog iskustva.
Sa druge strane, nema ni Dunga, osim sto je Brazil vodio, i sto se neslavno proslavio, ali se ipak cini kao kakav takav izbor za dalje.
Nekad je bolje sacekati do ljeta, pa onda vidjeti koji treneri imaju na trzistu, jer ce ih tada sigurno biti. Ali je isto tako nekad bolje ranije dovesti trenera, koji ce u ova preostala dva-tri mjeseca vidjeti kakvi mu igraci nedostaju, pa ih pokusati dovesti tokom ljeta.
Takoder, od ovih spominjanih, Dunga mi se cini kao najbolji kandidat.
Ranieriju treba pauza od fudbala, sa Rossijem bi imali propuh odbrani, sto vec imate moze se reci, dok ovi ex-igraci i treneri nemaju nekog prevelikog iskustva.
Sa druge strane, nema ni Dunga, osim sto je Brazil vodio, i sto se neslavno proslavio, ali se ipak cini kao kakav takav izbor za dalje.
Nekad je bolje sacekati do ljeta, pa onda vidjeti koji treneri imaju na trzistu, jer ce ih tada sigurno biti. Ali je isto tako nekad bolje ranije dovesti trenera, koji ce u ova preostala dva-tri mjeseca vidjeti kakvi mu igraci nedostaju, pa ih pokusati dovesti tokom ljeta.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Mutu rullzzzz' 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Sinisa odlaze svoj put iz Firence.
3:0 lagano protiv Catanie golovima Mutua x2,i Gilardina.
3:0 lagano protiv Catanie golovima Mutua x2,i Gilardina.
O Devile, Devile, i nije bilo bas lagano kao sto to rezultat govori. Imali su ovi "ludaci" sa Sicilije dobrih sansi i kod povoljnog rezultata, ali je to Maxi skolski promasivao.
Mutu zabio dva gola, mogao jos jedan iz 100 posto sanse, ali sta je tu je. Onako, solidna igra, Santana i Mutu najbolji na terenu, Montolivo danas solidan. Boruc normala
Klinci iz Primavere stvarno igraju odlicno ove sezone, nakon sto su dosli do finala Primavera Kupa, sutra igraju i finale kupa i Viareggo-u, protiv Intera. Forza mala raja
Mutu zabio dva gola, mogao jos jedan iz 100 posto sanse, ali sta je tu je. Onako, solidna igra, Santana i Mutu najbolji na terenu, Montolivo danas solidan. Boruc normala
Klinci iz Primavere stvarno igraju odlicno ove sezone, nakon sto su dosli do finala Primavera Kupa, sutra igraju i finale kupa i Viareggo-u, protiv Intera. Forza mala raja
vargaaaassss ,bravo majstore, joj jedva cekam da njega i Montoliva sljedece sezone vidim u dresu intera 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Dobro je, suti!obannon je napisao/la:Leteci Magarci moraju da padnu
Dodjite na Serie A temu. Treba da se izabere moderator za nas pdf. Hvala.
Dva duela Fiorentine i Rome u ovoj sedmici
Prvo su u finalu Primavera Kupa sinoc igrali malci, i rezultat je na kraju bio 1:1. Highlights: U nedjelju u 12:30 tekma ovih "vecih"
Neka se ponovi pretprosla sezona, i ja se ne ljutim, prosla ne moze
.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Igra za ove iz Primavere, ali ni tamo nije standardan, tj. ulazi sa klupe, jer je ovaj Iemmello pomahnitao skroz ove sezone. Za prvi tim igrao je jednu utakmicu u Kupu Italije, odigrao zapazenu ulogu, i to je to za ovu sezonu.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Steta da ne dobiva vise sansi, jer momak ima potentiala i gledo sam ga par puta kad je igro za u-17 ..
Nije ljaljic nista bolji od njega ako se gleda realno
Nije ljaljic nista bolji od njega ako se gleda realno
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa dobro, ako se gleda realno Seferovic i Ljajic igraju razlicite pozicije. Haretova nesreca je sto je u vrhu Gila, uskoro se vraca i Joveta a i Mutko moze odigrati vrlo dobro, a tu je i Babacar kojega se na sve nacine pokusava "dignuti", iako mu je 17 godina, u timu je okarakterisan kao veliki talenat i jbg, dok je Ljajic imao srecu da je na pocetku sezone Mutu bio suspendovan, Vargas i Jovetic povrijedjeni, Marchionni totalno out forme, tako da je bio prvi izbor, uz Santanu za krilne pozicije.
Ne mozes ti ljudima objasniti da oni nisu ni izbliza ista pozicija,pa mene su napadali kada sam to rekao na temi o reprezentaciji.Ljudi misle Mihajlovic Srbin pa ce da gura svoje pa makar oni bili i stoper igrace na poziciji krila.
A to guranje se ogleda u tome da mu Adem u poslednje vreme vise sedi na klupi nego sto igra,i sto Gulan nije video zelene trave dve godine.
A evo citam da se iskomplikovala situacija u vezi Jovetica,izgleda da mora na novu operaciju,zbog koje ce da bude odsutan do kraja aprila.
A to guranje se ogleda u tome da mu Adem u poslednje vreme vise sedi na klupi nego sto igra,i sto Gulan nije video zelene trave dve godine.
A evo citam da se iskomplikovala situacija u vezi Jovetica,izgleda da mora na novu operaciju,zbog koje ce da bude odsutan do kraja aprila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.