FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bezveze i pitanja novinara, ali bitno da i oni Rustemovica spominju. Niti se sam doveo, niti se sam stavlja da igra, niti je on kriv sto nam je najbolji zadnji vezni. Sjasite liku s qrca vise.
1921
Nek si him rekoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑26 sep 2023, 12:49Bezveze i pitanja novinara, ali bitno da i oni Rustemovica spominju. Niti se sam doveo, niti se sam stavlja da igra, niti je on kriv sto nam je najbolji zadnji vezni. Sjasite liku s qrca vise.
Kakvi degenerici sve pišu na temi to je za proučavanja
- dubioza144
- Kontakt:
Vec smo se sami u klubu poceli poredit sa Slogom goskom uz to da i oni imaju vece bidzete od nas, nije ni cudo sto nas svi tresnu i sto cemo se sa njima borit za opstanak
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
De nek neko pita seljaka koliko prihoda ti klubovi imaju od navijača a koliko mi?
-
- Kontakt:
To sto su Gosk i Sloga finansijski potentniji od nas koji imamo prihode od poslovnih prostora i pune tribine svaku tekmu je pokazatelj koliko su ljudi u upravi nesposobni.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
I mene steze kad skontam u kakvom smo kurcu. Ali ljudi dragi shvatite koga god otjerate , moze samo samo gori doci cu da nas jos vise zakuca i dovede do scenarija kakav je bio u celiku.
Proci ce sve ovo ako Bog da.
Sta radi adminstracija misli li brisati ista od ovih botova
Proci ce sve ovo ako Bog da.
Sta radi adminstracija misli li brisati ista od ovih botova
- KONTRASVIH
- Kontakt:
MojaMalenkost je napisao/la: ↑26 sep 2023, 12:49Bekricu picko ublehaska idi iz kluba.
Sta mlati ovaj debil? Koja je poentra ovog pressa?
Koje velike stvari ne mozemo ocekivati? Izbjeci poraze protiv Goska, Posusja, Sloge? Da na gostovanju imamo sut u okvir gola?
Zasto nece da trce, da se bore? To se ne zaboravlja. To se ili hoce ili nece, a oni nece. Zasto Bericu ne kazes zasto nismo u stanju uputiti sut u okvir gola Posusju i Slogi?
Sta kaze, doveo karakterne momkeE vala svaka ti cast
Kaze momci su mladi
![]()
Doveo Rustemovica da se mladi ugledaju na njega, da vide kakav je znalac, da se ne buni ako sjedne na klupu i da ne pravi probleme
![]()
Igraci nisu zaboravili igrati. Igraci nece da igraju. Reci zasto nece ubleho rumena.
Moramo biti realni po rumenom. Nasa realnost je federalna liga. Zanimljivo da je branio sve osim Basica![]()
Picke ublehaske nesposobne prestanite nam vrijedjati inteligenciju. Press u kojem je samo prao sebe, upravu i picke koje nose nas dres.
Najjace je ovo za Rustemovica bilo, definitivno

ODLAZI
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Objasnio nam seljak rumeni da trče pare a ne igrači.. hvala mu
- NerminFatic
- Kontakt:
Eh da selo iz Gabele ima veci budzet od Zelje i Zvijezda 09, to nikako ne mogu skontati. 

- MrAmarOsim
- Kontakt:
Najvažnije pitanje, gdje ide onih 290-300 hiljada mjesečno što je rekao predsjednik fiksnih, ako još jedna trećina tj. onih 100 hiljada ide na dugove ostaje 190-200 hiljada koje se troše gdje, na koji način, kako, šta, može li neko pojasniti to???
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Umjesto da naprave press pola.ih da ostavke oni došao da nam prosipa šarene laze. E jesmo to zaslužili, zato opet otvorite račun da vam donorimo da ti možeš kupiti peti stan na socijalnom otac li vas **** klosaraski
na amarove racune u restoranuMrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 13:02Najvažnije pitanje, gdje ide onih 290-300 hiljada mjesečno što je rekao predsjednik fiksnih, ako još jedna trećina tj. onih 100 hiljada ide na dugove ostaje 190-200 hiljada koje se troše gdje, na koji način, kako, šta, može li neko pojasniti to???

to je sustina svega, okej i dugovi i sve, ali ovo je sramotaMojaMalenkost je napisao/la: ↑26 sep 2023, 12:54To sto su Gosk i Sloga finansijski potentniji od nas koji imamo prihode od poslovnih prostora i pune tribine svaku tekmu je pokazatelj koliko su ljudi u upravi nesposobni.
FKŽ !
Ovo je jedina istina fakat.Robust je napisao/la: ↑26 sep 2023, 13:04na amarove racune u restoranuMrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 13:02Najvažnije pitanje, gdje ide onih 290-300 hiljada mjesečno što je rekao predsjednik fiksnih, ako još jedna trećina tj. onih 100 hiljada ide na dugove ostaje 190-200 hiljada koje se troše gdje, na koji način, kako, šta, može li neko pojasniti to???![]()
IZ SUPLJEG U PRAZNO!
Jao pressa, jao blefa, jao suplje price.
Jedini gori su ovi novinari koji ne znaju postaviti ni jedno pitanje kako treba. Koga lažu više ?
Covjek kuka za budzet a doveli 7 polovnjaka, koje isto tako moraju placati. Ali valjda imaju za 7 igraca ali nemaju za 2 kvalitetna? Samo cu ovo napisati Dado Sadikovic kosta mjesecno kao Biber i Turanjanin. O Alisonu ne bih… E moj ŽELJO…..
Jao pressa, jao blefa, jao suplje price.
Jedini gori su ovi novinari koji ne znaju postaviti ni jedno pitanje kako treba. Koga lažu više ?
Covjek kuka za budzet a doveli 7 polovnjaka, koje isto tako moraju placati. Ali valjda imaju za 7 igraca ali nemaju za 2 kvalitetna? Samo cu ovo napisati Dado Sadikovic kosta mjesecno kao Biber i Turanjanin. O Alisonu ne bih… E moj ŽELJO…..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- dubioza144
- Kontakt:
Sta kaze Colic Sipa trenirali sa nama kaze mislili smo da imaju dogovoreno nesto po Kuvajtu Ceskoj a jedan zavrsi u Konjicu drugi je jos tu slobodan, svaka budala dodje i trenira i održava formu sa Željom pa posle idu dalje 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Nista novo nije rekao. Ne znam ni zasto novinari dodju na press bez da postave neko ozbiljno pitanje, onda nek sam izlaze, isti qrac. Inace, zanimljivo koliko stiti igrace, a trenera ne spominje uopste. I opet je izletio sa par obecanja, produzice ovaj, uradicemo ono... valjda ne ispadne izlevacen na kraju. Smijesan je vala i izgovor da nekakve viroze i rotacije objasnjavaju pad u igri koji se desio nakon Borca.
Sad se govori da je tranzicijska sezona, da nemamo ocekivanja, jer smo prosuli bodove i ocito nesto ne stima u ekipi. Da su odmah mislili da ce biti takva sezona, ne vjerujem da bi se dovodili igraci u ozbiljnim godinama da je iznesu, da bi se kontaktirala razna potencijalna pojacanja i slicno. Znaci nece da kaze zayebali smo, nego lafo nismo htjeli ganjati nista. Puno demagogije, realno, ali nije da je morao odgovarati na teska pitanja.Patnja od sezone u najavi, ali eto. Neka barem dugove vracaju, pa cemo vidjeti gdje smo. Ljudi gube strpljenje, ja se nadam da su toga svjesni.
Sad se govori da je tranzicijska sezona, da nemamo ocekivanja, jer smo prosuli bodove i ocito nesto ne stima u ekipi. Da su odmah mislili da ce biti takva sezona, ne vjerujem da bi se dovodili igraci u ozbiljnim godinama da je iznesu, da bi se kontaktirala razna potencijalna pojacanja i slicno. Znaci nece da kaze zayebali smo, nego lafo nismo htjeli ganjati nista. Puno demagogije, realno, ali nije da je morao odgovarati na teska pitanja.Patnja od sezone u najavi, ali eto. Neka barem dugove vracaju, pa cemo vidjeti gdje smo. Ljudi gube strpljenje, ja se nadam da su toga svjesni.
1921
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Haj fino, pošto vidim da si sa njim vazda de mi reci šta večerate ili ručate, ima li kakvog deserta poslije, i ono najvažnije je li bilo pića u restoranu ili te je počastio u Tuborgu? Usput ako pričate o Želji reci mi šta on misli o svemu ovome. Hvala ti unaprijed.Robust je napisao/la: ↑26 sep 2023, 13:04na amarove racune u restoranuMrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 13:02Najvažnije pitanje, gdje ide onih 290-300 hiljada mjesečno što je rekao predsjednik fiksnih, ako još jedna trećina tj. onih 100 hiljada ide na dugove ostaje 190-200 hiljada koje se troše gdje, na koji način, kako, šta, može li neko pojasniti to???![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.