Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Joj zvole yebem li vam mater
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čekam Emmen - Veendam oba daju gol. Naravno, rezultat je 0:1, a Emmen je utakmicu završio sa igračem manje. Na drugom tiketu čekam Utrecht 1, al' s obzirom da su propustili veliki broj prilika, moglo bi se desiti iznenađenje u vidu neke kontre.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zna li neko da li mogu na premieru otkazati tri para,ako sam prethodno pogodio 5? Ostala su mi jos 3 za masne pare,a sva tri pocinju u isto vrijeme veceras,pa ne bih da rizikujem,jer je lova i ovako jaka 
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Jao,šugavi Poljaci...Kakve sam samo sreće,prva dva gola Arke u gostima ove sezone...volimliverpool je napisao/la:Tiketi:
Visp-Chaux De F. 6+ 1.30![]()
Wickmayer-Oudin 1 1.30
Pesch/Srebo-Jans/Rosol 2 4.80
Visp-Chaux De F. 6+
Visp-Chaux De F. 2:5
Visp-Chaux De F. 3:3
Visp-Chaux De F. 5:2
Visp-Chaux De F. 5:5
Visp-Chaux De F. 4:4
Kada se igra kod Chaux De Fondsa,onda su bila dva over i dva undera,ali to i nije bitno,jer su kod Vispa sve išle over.
Wickmayer-Oudin 1 1.30
Ovaj par izgleda mi kao itekako siguran.Mnogi govore da je ovdje i hendikep 1 vrlo izgledan tako da pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.Oudin uopšte nije nešto jaka i dobra igračica,da bi uzela ijedan set Wickmayerovoj.Za 1.30 nisam smio propustiti ovo.
Pesch/Sreb-Jans/Rosol 2 4.80
Od sinoć čekam jedinicu na jednom tiketu za finu paru tako da sam ovdje se branio uz ta dva para gore.Iako to možda i nije branjenje kada još dva dodaš,ali meni su ta dva gore itekako sigurna.
Drugi tiket:
Gornik Z.-Arka G. 1 1.80![]()
Fortuna S.-Sparta R. oba daju gol 1.50![]()
Laval-Angers domaćin daje gol 1.30![]()
Janković-Vandeweghe (2:0) DA 1.25![]()
Gornik Z.-Arka G. 1 1.80
Domaćin ima omjer kod kuće 6-1-2,s tim da su zadnje dvije utakmice pobijedili rezultatima 2:1 i 5:1.Arka G. u 8 utakmica u gostima ima omjer 0-2-6 sa gol razlikom 0:10.Dakle,Arka G. nije dala još nijedan gol u gostima.Pretposljednja je na ljestvici.Doduše,i ne prima puno golova u gostima (1.25 gola po meču),ali s obzirom da je Gornik Z. u zadnje dvije utakmice ima gol razliku 7:2,kec je više nego očigledan.Možda probati sa hendikepom 3.30.
Fortuna S.-Sparta R. oba daju gol 1.50
U prvom dijelu sezone u Rotterdamu rezultat je glasio 3:3.Od 13 utakmica kod kuće u 9 utakmica je Fortuna išla oba daju gol.Sparta R. u gostima od 12 utakmica u čak 11 je išla oba daju gol.Mislim da bi trebalo proći ladno ovo.
Laval-Angers domaćin daje gol 1.30
Inače,prošle sedmice sam na utakmicu Laval-Boulogne igrao 0-2 golova.Bilo je čak 4:0 za Laval.Boulogne je do te prošle utakmice sve tekme kod kuće išao 0-2 gola.To mu je bila prva utakmica u gostima u ovoj sezoni u kojoj je išao 3+.Laval je u prethodne 4 utakmice kod kuće dao barem jedan gol.Možda me zabrinjava što Angers u gostima igra jako čvrsto,te je barem jedan gol primio u 8 od 13 utakmica,ali Laval kod kuće u zadnje vrijeme naprosto igra sa puno golova (zadnje dvije po 4 gola) tako da sumnjam da će me iznevjeriti večeras.
Janković pobjeđuje sa 2:0 Vandeweghe
Janković igra u sjajnoj formi,nedavno je osvojila Monterrey pobjedivši Hercog u finalu i protiv igračice za koju prvi put čujem mislim da će ladno pobijediti 2:0.Vandeweghe stvarno ne znam,ali Janković je u takvoj formi da će ovo uzeti bez problema 2:0.Dobra opcija je i under 18.5 gemova.
Sretno svima
You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da uplata nije bila velika, jer nekako mi je nelogično da igraš Poljsku ligu za više novca. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Govori mi Ministar da igram HV 1 kao nece ga valjda po treci put oboriti,reko necu i naravno pehirao sam
keln prosao ,Cambur prosao,Admira prosla,Inter ide,Zadar prosao,cekam jos Utreht 3+...Marsej me zajebava
keln prosao ,Cambur prosao,Admira prosla,Inter ide,Zadar prosao,cekam jos Utreht 3+...Marsej me zajebava
A C A B !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nije.Večeras čekam Peschke i Srebotnik protiv Jans i Rosol 1 1.20 za 70KM pa sam htio eventualni dobitak nabiti na stoju.Kvota je bila 4.39,a uplata 6.50KM.Monolog je napisao/la:Nadam se da uplata nije bila velika, jer nekako mi je nelogično da igraš Poljsku ligu za više novca.
Na ovim što branim Peschke i Srebotnik,kvota je 8.11 uplata 3.50KM.
You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To Utreše.
@Emir, jbg, onaj tiket što sam ti posl'o je baš na povuci-potegni. Ja umjesto Marseillea odigr'o Emmen oba daju go, tako da se nadam da će barem Marseille proći(ako si uplatio ono što poslah), i pošteno se zeznuh.
@Emir, jbg, onaj tiket što sam ti posl'o je baš na povuci-potegni. Ja umjesto Marseillea odigr'o Emmen oba daju go, tako da se nadam da će barem Marseille proći(ako si uplatio ono što poslah), i pošteno se zeznuh.
Joj i ja cekam Utereht i ovaj Alach 1.40 kvota 2-2 trenutno za 47.94 mambi .Boze javi se daj da pobjede ovo molim teeMonolog je napisao/la:To Utreše.![]()
edit
Toliko o javljanju crveni Alach
edit opet
3-2 Alach
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
go altahSanchez_8 je napisao/la:Joj i ja cekam Utereht i ovaj Alach 1.40 kvota 2-2 trenutno za 47.94 mambi .Boze javi se daj da pobjede ovo molim teeMonolog je napisao/la:To Utreše.![]()
@Emir, jbg, onaj tiket što sam ti posl'o je baš na povuci-potegni. Ja umjesto Marseillea odigr'o Emmen oba daju go, tako da se nadam da će barem Marseille proći(ako si uplatio ono što poslah), i pošteno se zeznuh.![]()
edit
Za zivot cijeli!
Jos da hoce ovako zavrsiti obje nabio bih se nogom u guzicu da sva otrniThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:go altahSanchez_8 je napisao/la:Joj i ja cekam Utereht i ovaj Alach 1.40 kvota 2-2 trenutno za 47.94 mambi .Boze javi se daj da pobjede ovo molim teeMonolog je napisao/la:To Utreše.![]()
@Emir, jbg, onaj tiket što sam ti posl'o je baš na povuci-potegni. Ja umjesto Marseillea odigr'o Emmen oba daju go, tako da se nadam da će barem Marseille proći(ako si uplatio ono što poslah), i pošteno se zeznuh.![]()
edit
3-3 90-ta ccc
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Chicago - Atlanta 1mandraX je napisao/la:NBA?
Golden State - Orlando 2
Detroit - Edmonton 1 (NHL).
A može li Rose over?Monolog je napisao/la:Chicago - Atlanta 1mandraX je napisao/la:NBA?
Golden State - Orlando 2
Detroit - Edmonton 1 (NHL).
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih ga igr'o ni under ni over. Nije mi to nikako safe bet. Njega bih radije izbjeg'o.
Btw, to Utreše.
Btw, to Utreše.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ti si to mislio za Inter iz Zaprešića.Emir_ZENICA je napisao/la:Monoloze,sta sam ti rekao za Inter ?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Al sto je najzalosnije ja tebi govorim da inter nece dobiti ,odem u kladionicu i odigram ga

A C A B !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sta bi se veceras moglo desavati u indian velsu, imal neko neki prijedlog 
Za zivot cijeli!
F.Mayer - Golubev 1 @ 1.50
Davydenko - Fognini (20.5) VISE @ 1.90
Hewitt - Y.H.Lu 1 @ 1.20
J.Blake - Guccione 1 @ 1.55
To su parovi Indian Wellsa kod muskih za veceras, i neke moje prognoze, na prvi pogled.
Davydenko - Fognini (20.5) VISE @ 1.90
Hewitt - Y.H.Lu 1 @ 1.20
J.Blake - Guccione 1 @ 1.55
To su parovi Indian Wellsa kod muskih za veceras, i neke moje prognoze, na prvi pogled.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.