Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
bekrija autogol na pressici u '94 za ubjedljiv poraz zelja. Konacan rezultat: Kmeljo 0 Inspekcija 1
NEMA NAZAD
- Meraak1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:16Imas dobru na ovom linku:Torino je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:14Uvijek pregledam dobru komedijuKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:03
Prate se presice, postovi sa drugih foruma, izvlace se postovi stari par mjeseci i prati se svaka situacija u klubu. Manji klubovi, manji broj navijaca i manje sredine su uvijek imali kompleks od vecih tako da sve je ovo razumljivo sa vasih strana, na stranu zajebancija![]()

-
- Kontakt:
Veći klubovi dobiju vise.NoDi80 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:172021 2.6 mil Velez 700.000 ZrinjskiKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:11Samo **** SDA vise prima od Veleza a imaju obraza nekoga da prozivaju da sisa budzet.![]()
2022 2.2 mil Velez. 1.1 mil Zrinjski
Preko 6.5 miliona u Mostar ne racunajuci ovu godinu i ovu su dobili preko 3 miliona sto ce se objaviti poslije nekad
Znaci od 2021 preko 10 miliona je otislo u Mostar do danas
Zeljo i Sarajevo ni u pola nisu dobili za ove 3 godine
Kmeljo nije zaslužio ni 20.000 km.
Samo da te obavijestim da je sada Niksic stari Velezovac na vlasti, biće 10 miliona ove godine zato se možemo pisat po vama i slat vam propale igrače da dižu karijeru u kmelji odnosno da kmelju potjeraju u drugu ligu.
Očekujem barem presice jednom dnevno da kukljavinu slušamo i uživamo, želim vam ovakve presice svako dan sve dok ne predjete u drugu ligu.
Shvatite kmecavci dok je bilo Ivice bili ste klub, sad ste niko i ništa. Dok to shvatite već ste u drugoj ligi i pred gašenjem.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Hahah mozete nam se kurca napusiti i vi i niksic
I svi ostali koji nas pljuju
I svi ostali koji nas pljuju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Samo si se ti prepoznao u mom prvom postu i odmah potrcao da repliciras, nije to nikako komplekskillafrommanilla je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:08Trenutno ste najveci predmet sprdnje u ligi. Ali eto, ako ti je lakse, imam kompleks od Zeljeznicara, sta da ti kazem viselet3 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:04Ma nije nikako kompleks sto ti je svaki post o Zelji ili bar 90%killafrommanilla je napisao/la: ↑26 sep 2023, 13:59
Jesi li se zapitao zasto je tako, vjerovatno zbog kompleksa, jbg uspjeli ste zadrzati i Gasala i Drinu a ludnica za njima bila na trzistu
Samo ti misli da je to jer ste veliki, sto vam se nije niko smijao 2013., opusti se i nasmij se i ti, dao je Bekrija materijala za jedno mjesec dana ismijavanja![]()
![]()
![]()

Naravno da cete pisati o Zelji, tako i treba

Ako ikad prestanete pisati, ako se prestanete opterecavati sa Zeljom, e onda je problem i belaj.
Ovako je dobro, cim se o tebi mnogo opterecavaju i drobe po vazdan - znaj da vrijedis, kad prestanu onda se zapitaj

- Shategabri
- Kontakt:
Nije da je neočekivano, al Bekrić ništa novo nije rekao.
Svrha press konferencije:

Koga boli q šta ti leži na duši i šta te boli.
Da si došao da kažeš kako preuzimaš odgovornost, nešto konkretno, dajem otkaz, trener daje otkaz, neke kazne (doduše od čega), nešto...ti došao da kukaš.
Svrha press konferencije:

Koga boli q šta ti leži na duši i šta te boli.
Da si došao da kažeš kako preuzimaš odgovornost, nešto konkretno, dajem otkaz, trener daje otkaz, neke kazne (doduše od čega), nešto...ti došao da kukaš.
Koševo Zapad
Nodi brato kakve su ovo riječi..
Nisam očekivao ovo od tebe. Ajde ti nama u četvrtak.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Mereba pa bola vasa nije ni zemlja na kojoj je stadion i vi nekom nesto pricati
lizete guzove sda i sdp
lizete guzove sda i sdp
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 sep 2023, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vala siguran sam da u omladinskom pogonu Željezničara ima boljih igrača od trenutnih "startera". Ne znam zašto nisu njih gurali. Štilić, Cocalić, Kosorić, pa eto i Rustemović su mogli imati ulogu nekih "mentora", a navijačima bi to bilo jasnije i logičnije objasniti, ovako i dalje trošiš kakve-takve pare na (ne)kvalitet i još time oduzimaš priliku igračima koji stvarno vole klub.
Nemoguće vala da nisu mogli naći ni malo boljeg sponzora od Manijaka, navijači vole klub ali mislim da je pitanje trenutka kada će se i oni upitati do kada će ih praviti debilima. Bez obzira na rivalstvo, jadno je da GOŠK i Sloga budu jači od kona u svakom smislu.
Prave navijače budalama i da su pametni digli bi se protiv ove šarade.
Nemoguće vala da nisu mogli naći ni malo boljeg sponzora od Manijaka, navijači vole klub ali mislim da je pitanje trenutka kada će se i oni upitati do kada će ih praviti debilima. Bez obzira na rivalstvo, jadno je da GOŠK i Sloga budu jači od kona u svakom smislu.
Prave navijače budalama i da su pametni digli bi se protiv ove šarade.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Vise Bekric vjeruje u ovo sto je rekao nego ti u ovo ato si napisaolet3 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:25Samo si se ti prepoznao u mom prvom postu i odmah potrcao da repliciras, nije to nikako komplekskillafrommanilla je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:08Trenutno ste najveci predmet sprdnje u ligi. Ali eto, ako ti je lakse, imam kompleks od Zeljeznicara, sta da ti kazem vise![]()
![]()
Naravno da cete pisati o Zelji, tako i trebanikoga ovdje ne zanima npr. omanji prigradski m klub sa magistrale i sta se tamo desava.
Ako ikad prestanete pisati, ako se prestanete opterecavati sa Zeljom, e onda je problem i belaj.
Ovako je dobro, cim se o tebi mnogo opterecavaju i drobe po vazdan - znaj da vrijedis, kad prestanu onda se zapitaj![]()

opusti se, sjedi i uzivaj, zna Tobe bit vrlo kreativan, moze neki osmijeh kroz suze, sta ima veze
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Necitko ali istinito
Mozes ti biti pismen, al to ne znaci da nisi debil
Mozes ti biti pismen, al to ne znaci da nisi debil
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sa obzirom na kolicinu kontraindiktornosti i nebuloza u Bekricevom izlaganju vezano za finansije ,jasno nam govori da je i na proslom pressu uprave ,predsjednika i direktora lagano a vjerovatno je i godisnji izvjestaj fingiran. Ocito je da je finansijska situacija kod njih haoticna. No ,u svakom slucaju losa. A kakva je stvarno bez ulaska SIPE i finansijske inspekcije ne moze se znati.
Svrha pressa je bila da Bekric ,kaze svoju istinu ,da bi jednog dana ,kad balon pukne ,imao kakvo takvo opravdanje pred navijacima. Ono ; ja sam govorio.
Svrha pressa je bila da Bekric ,kaze svoju istinu ,da bi jednog dana ,kad balon pukne ,imao kakvo takvo opravdanje pred navijacima. Ono ; ja sam govorio.
NEMA NAZAD
- GrimReaper
- Kontakt:
Budjet od 528 000 po 3 gola od dvije ekipe koje zajedno nemaju 200k. Pa mene bi bilo sramota da usta otvaram a ne da progovaram. 4 poraza u nizu i jos vam ovaj Rumenko (Izgleda isto omot za Snjeguljicu) vas laze ali ono momacki vam petlja a vi dajete podrsku i njemu i Basicu i famfuljate im ga a oni vas pisaju li pisaju.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 sep 2023, 13:43HahahahahahahhahaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 sep 2023, 13:25Dosadili su sa prosenjem nizim i visim nivoima vlasti tako da je pitanje kada ce im i oni zavrnuti pipu.![]()
![]()
![]()
Velez prihod iz budzeta: 2 460 0 25
Zeljeznicar prihod iz budzeta: 528 000
Hahahahhahahahahaha
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- GrimReaper
- Kontakt:
Jesam zajeban

Life is temporary, but death is eternal.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Jos gore budale koje vjeruju da na plate trose 60000 mjesecno. Pa jbt igman, sloga vise potrose.Antikloc je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:59Sa obzirom na kolicinu kontraindiktornosti i nebuloza u Bekricevom izlaganju vezano za finansije ,jasno nam govori da je i na proslom pressu uprave ,predsjednika i direktora lagano a vjerovatno je i godisnji izvjestaj fingiran. Ocito je da je finansijska situacija kod njih haoticna. No ,u svakom slucaju losa. A kakva je stvarno bez ulaska SIPE i finansijske inspekcije ne moze se znati.
Bekric da im se posrao na onaj stol, rekli bi kako dobro mirise.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], zeljovolimte i 25 gostiju.