Tako se i meni cini. Sad je pitanje koga uopste dovesti za trenera.voltron30 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:25Ovaj press je očito Bekrićevo pranje ruku od Bašića. Nijedna riječ podrške treneru. Ovo je čisto odgovor na Bašićevu izjavu nakon utakmice u nedjelju. Očito je izabrao stranu. Ljigavo.
Bio sam ljut na Bašića neku noć što neće da kaže otvoreno, sada ga razumijem. Šta čovjek da kaže kada ti i direktor sapunja dasku. On je tu još utakmicu, dvije i ode, a nama ostade Bekrić i tim rahitičara.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921
KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:26Stan u Uniticu? Kad vidim ko sve pljuje po Bekricu povucem rucnu i ja.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ma mislim u sustini svi se u krug vrtimo i manje vise isto pisemo...MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:23Podsjeti me na moje studentske daneNapoleon1921 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:15Mi smo kao student koji studira i radi i prica kako je progresivan, a nit ima para nit sta polaze na fakultetu![]()
![]()
![]()
-Ja hocu rec da se sportski segmenr nije smio bacit pod voz pa nek se vracaju dugovi al ne moramo u dubiozu ic sad...i kad ih vratimo za 10 godina sta? Od nule laga nini, ispasce da citiram amara ali mi smo ipak na kraju dana fudbalski klub i rezultat nak treba bit podloga za sve ostalo, al eto mozda i grijesim
-Druga stvar ako ce se dugovi vracat primarno a rezultat bit sekundarni, e pa evo nek uprava uzme lupam Bingo spnozr dace ljudi 3miliona i mi na nasu dusu dajemo 2.5 za dugove a 500k za igrace, ja im A necu rec pa taman bili 10ti. A ne kao vracamo dugove parama od karti i fan shopa i sto raja skupi...pa tako ih i ja mogu vracat yebo te to
-
- Kontakt:
Ko ce ti dati 3 miliona???
To ono na onim nekim managerima biras hoces li kraci ugovor i vise para ili duzi ugovor a manje para?
Jesi ti ozbiljan?
Koliko imas godina,ne provociram,nadam se da si mlad,opet si plavi brat.
Zivis u oblacima.
To ono na onim nekim managerima biras hoces li kraci ugovor i vise para ili duzi ugovor a manje para?
Jesi ti ozbiljan?
Zivis u oblacima.
Odavno se klub nije obrukao ovako van terena kao sa ovim pressom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Brate ba banaliziram cifre...bitna je poenta da ljudi ublehare tu i pokrivaju se parama od navijaca,novikolac007 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:41Ko ce ti dati 3 miliona???
Jesi ti ozbiljan?
Zivis u oblacima.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ma kada baš temeljito pogledaš sve od početka sezone, tj. Europe, pa i od ranije, mi nikad ne znamo na čemu smo. Od odlaska Edisa koji je bio neminovan, ali u tom momentu neobjašnjiv, rezultatski gledano, pa do strepnje do zadnje sekunde vezano za Armina i Santosa, pa onog poniženja sa "Santos ostani". Onda Europa, dobra igra, huk sa tribina i neki dobri rezultati, i Borac i onda nakon toga užas rezultatski gledano. Od toga svega imaš upravu koja dijeli jednu stranu priče, stabilizacija, i nikakav rezultatski cilj, ali opet onda lafo borba za Europu. Pa Bekrić i ta famozna "pojačanja" koja svoj epitet blago rečeno nisu opravdala. I vrhunac je Bašić koji u tom svemu gubi glavu i rep ekipe, i gubi sam sebe u tom svemu nerezonskim izmjenama, neshvatljivim guranjem određenih igrača ispred naše djece, kakva god da su, naša su djeca. I u tom kompletnom bućkurišu pozicija navijača najnezahvalnija, jer se sve to mora trpiti. Nije lagano naći čovjeka u klubu kojem možeš reći vjerujem ti, na to smo se opekli 1000 puta, pa nažalost i sa Amarom. Ni ja ga ne volim previše, ali sam postavio taj nick i taj avatar jer nas je taj čovjek spasio ogromne gabule i toga da mi danas ne budemo Sloboda ili Čelik sa nekih par osvojenih trofeja, ali to nije tema trenutno.Napoleon1921 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:36Ma mislim u sustini svi se u krug vrtimo i manje vise isto pisemo...MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:23Podsjeti me na moje studentske daneNapoleon1921 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:15Mi smo kao student koji studira i radi i prica kako je progresivan, a nit ima para nit sta polaze na fakultetu![]()
![]()
![]()
-Ja hocu rec da se sportski segmenr nije smio bacit pod voz pa nek se vracaju dugovi al ne moramo u dubiozu ic sad...i kad ih vratimo za 10 godina sta? Od nule laga nini, ispasce da citiram amara ali mi smo ipak na kraju dana fudbalski klub i rezultat nak treba bit podloga za sve ostalo, al eto mozda i grijesim
-Druga stvar ako ce se dugovi vracat primarno a rezultat bit sekundarni, e pa evo nek uprava uzme lupam Bingo spnozr dace ljudi 3miliona i mi na nasu dusu dajemo 2.5 za dugove a 500k za igrace, ja im A necu rec pa taman bili 10ti. A ne kao vracamo dugove parama od karti i fan shopa i sto raja skupi...pa tako ih i ja mogu vracat yebo te to
Uglavnom nemaš iza koga čvrsto stati i reći vjerujemo vam, nastavite dalje, uprava nosi taj bedem stabilizacije, ali opet ti se dešava da su ljudi imali priliku rizikovati sa tim parama od Europe, ne njima konkretno, ali njihovom ekvivalentu u maju mjesecu, platili sve što treba sa Santosom i Arminom i uz to doveli Dadu, štopera kojeg smo svakako kasnije doveli i Hiroša npr. Mada opet ne možeš ni uperiti prstom u njih jer su ljudi mislili da će se možda izvuć iz toga svega, tj. da ćemo uspjet uzet sve te igrače ali sa najvišim mogućim rizikom i najmanjim investiranjem. Zatim Bekrić koji kakav god da je, izvukao je tu trojicu iz naftalina, da li je sreća ili nije ne znamo, ali ove sezone u nadi sa nešto boljim budžetom kojeg očito nije dobio, teško da je šta mogao uraditi više. Pa na kraju Bašić koji je odradio odlično stvari do početka sezone, i onda počeo se gubiti u svemu, od izjava, ponašanja, taktike pa na kraju i plana kluba. Ja sam već jednom rekao, treba ozbiljno ispitati što nisu naši juniori priključeni ekipi, tj. što su se doveli igrači koji su se doveli, a juniora ni na mapi. Ne može razlog biti on otišao na eksurziju, otišao kod tetke, ne može nema hljeba. Da li je razlog neki rezultatski cilj koji su postavili Bašiću, pa je ovaj dobro fasovo jer mu nisu obezbjedili igrače za to, ili je razlog razno menadžerisanje i plaćanje igrača, ne znam fakat, ali baš se puno bojim da ova naša lokomotiva polako posustaje, uglja je ostalo jako malo, mašinovođa ili ne zna kako dalje, ili zna ali su male šanse da to uspije, kondukteri ne ulijevaju pouzdanje putnicima, a naredne stanice nema ni na vidiku.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Živ ti meni bio drug.plavi033 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 11:04Zato, pametnjakovicu, jer se može postaviti isto pitanje- koja je garancija da će taj 'mladi stručnjak' izboriti opstanak?bablaz1 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 01:21Zašto je pitanje glupo? Evidentno je da ne vlada situacijom ali nikako. Može li uprava garantovati opstanak - ne evropu - ne borbu za evropu, nego opstanak. Ako mogu neka ga ostave. Moje skromno mišljenje da će teško i Zvijezdu na Grbavici dobiti. Volio bi da titulu osvoji, najiskrenije, al moje mišljenje je da teško može izboriti opstanak lik koji forsira Turanjanina, i koji ne zna šta mu može igrati Ćosić. On je MOŽDA dobar trener, ali poslije Mulalića to nije teško ni biti, možda da vodi neku drugu ekipu sa igračima koji mogu mijenjati formacije i imaju kvalitet to bi i prošlo haj ga znaj. Pi meni je zreo za otkaza, i da se dovede mlad stručnjak koji može spojiti igru na rezultat i ljepotu u igri.
Koji to mladi stručnjak hoće da nas preuzme?
Koji to mladi stručnjak hoće da radi za 5000km platu i sa ovakvim igračima koji isto imaju cap na toliku platu?
Koji to mladi stručnjak hoće, što ti kažeš, da koristi Cosica na 5 pozicija, ne jer nesto eksperimentiše nego jer mora.
Koji to m.s. hoće da ubacuje Turunjanina jer NEMA niti jednog ofanzivnog veznog na klupi...
Ofirate se sa takvim komentarima. Mogao si napisati da bi najbolje bilo dovesti Zidana jer je bez posla, a i onda dogovoriti sa Modricem jer ako prvog dovedeš, lako će biti i drugog....
E cuj spojiti igru na rezultat i ljepotu, inače pun market takvih znalaca koji od baraba to prave, hoće da rade za minimalac i nekim čudom nemaju trenutno posao....
Mozda si ti taj?
Ja sam samo napisao, ako neko misli da ćemo izboriti opstanak sa Bašićem, da se ne traži drugi trener. A moj lični stav je da se on pogubio, al ne malo. Mislim da će ga ostaviti do polusezone, i ako se ne popravi dstanje, moraće naći trenera koji će osigurati opstanak. Ja naravno, nisam nikakav trener, samo obični navijač.
Veliki pozdrav
-
- Kontakt:
Najjaca izjava, kaze Bekrija kako Zrinjski, Borac i svi ostali klubovi hoce nase u21 igrace
Yebo je sebi majku onaj ko dovede sebi Beću, Drlju ili Gasala. Taj sportski direktor koji je predlozio da hoce ovakve igrace u svom klubu treba odmah dobiti otkaz.

Yebo je sebi majku onaj ko dovede sebi Beću, Drlju ili Gasala. Taj sportski direktor koji je predlozio da hoce ovakve igrace u svom klubu treba odmah dobiti otkaz.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Lik napravio press i sat vremena sebe branio i opravdavao,ove bruke na zelenom terenu su nista za ovo danas.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Loš press Bekrića, ko Rustemović na terenu.
Bašiću pokupi se dok je još malo vakta ostalo. Klasično guzicu u stranu, a Bašića gurni naprijed, nevjerovatno da nijedna riječ podrške nije upućena, čisto opravdavanje svog (ne)rada i pravdanje piqkica na terenu.
Bašiću pokupi se dok je još malo vakta ostalo. Klasično guzicu u stranu, a Bašića gurni naprijed, nevjerovatno da nijedna riječ podrške nije upućena, čisto opravdavanje svog (ne)rada i pravdanje piqkica na terenu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Beću, Drinu i Drlju nece niko, to su ojebine koje mogu samo u Zelji igarati!!!
-
- Kontakt:
Ako ih je iko i htio, u sto iskreno sumnjam, nakon utakmica ove sezone interes vise ne postoji. Bekric je uradio sve sto je mogao da opravda i odbrani igrace, a Basica bacio pod autobus. Bas degutantno. Daj mu Samire otkaz i preuzmi ti ekipu.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 16:08Najjaca izjava, kaze Bekrija kako Zrinjski, Borac i svi ostali klubovi hoce nase u21 igrace![]()
1921
-
- Kontakt:
Mozda su htjeli jedino Drinu, ove ostale moras biti lud da dovedes, a cilj ti je borba za vrh tabele.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑26 sep 2023, 16:14Ako ih je iko i htio, u sto iskreno sumnjam, nakon utakmica ove sezone interes vise ne postoji. Bekric je uradio sve sto je mogao da opravda i odbrani igrace, a Basica bacio pod autobus. Bas degutantno. Daj mu Samire otkaz i preuzmi ti ekipu.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 16:08Najjaca izjava, kaze Bekrija kako Zrinjski, Borac i svi ostali klubovi hoce nase u21 igrace![]()
Drljo da je sta valjao, ne bi se njega Zrinjski tako lako rijesio. Gasala i Becu na treba ni spominjati, oni kad napune 22 godine, ceka ih federalna liga
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Što ih nisu odmah prodavali ove velike talente, pa da smo po 50k KM uzeli po svakom panju (Drljo, Gasal, Drina, Beća) mogli smo Amara platiti i Vedu prodaš za 100k KM, top bi bilo.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Imam prijedlog.Da se svi naguzimo ja ću povrat i Remzu i nek nas Bekric taslaci kad smo ovo dozvolili.Sabane ustaj vrjeme je.
Tanslaci nas rumeni moj alpa i ovako,ne moramo se naguziti.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Pa eto, ako Samir kaze da su toliko dobri, OK. Ozbiljno mislim da on treba preuzeti ekipu. Ima li licencu ili ne, manje je bitno. Na papiru je moze voditi neko drugi, ne bi bio prvi put. Ako ni SD ni ekipa ne mirisu Basica, zasto se patiti?19vendetta87 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 16:19Mozda su htjeli jedino Drinu, ove ostale moras biti lud da dovedes, a cilj ti je borba za vrh tabele.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑26 sep 2023, 16:14Ako ih je iko i htio, u sto iskreno sumnjam, nakon utakmica ove sezone interes vise ne postoji. Bekric je uradio sve sto je mogao da opravda i odbrani igrace, a Basica bacio pod autobus. Bas degutantno. Daj mu Samire otkaz i preuzmi ti ekipu.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 16:08Najjaca izjava, kaze Bekrija kako Zrinjski, Borac i svi ostali klubovi hoce nase u21 igrace![]()
Drljo da je sta valjao, ne bi se njega Zrinjski tako lako rijesio. Gasala i Becu na treba ni spominjati, oni kad napune 22 godine, ceka ih federalna liga
Ovo sad nema smisla ni prema klubu, ni prema igracima, ni prema Basicu, koji ocito vise ne kontrolise svlacionicu. Znaci sto duze ostane, to ce se rezultatska kriza produbljivati. Naci nekog iole dobrog trenera sad, za pare koje mi mozemo dati, nije moguce. Kad je vec Bekric toliko dobar sa igracima i kad ih hvali, staje na njihovu stranu, onda neka stane i iza svojih rijeci. Tako bi bilo najpostenije, pa da vidimo sta moze napraviti.
1921
-
- Kontakt:
Iduce sedmice press organizuje Dino Pekic : Jedan oružar Borca zaradi kao 10 naših.
Ja sve razumijem da je raja kivna slabo igramo, pa pljuju na upravu, pa traze ostavku jedino mi nije jasno kako ovim botovima na forumu ne dosadi vise pisat. Ja bih zelio nesto pametno procitati, a ne vase gluposti. Da su upravu ovi botovi ljudski mozak ne moze razumjeti jer su predosadni.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.