RealnoTurkishAirlines je napisao/la: ↑26 sep 2023, 19:20Sutra je dan zalosti, ako budete igrali onda ste izdali Kosovo.

RealnoTurkishAirlines je napisao/la: ↑26 sep 2023, 19:20Sutra je dan zalosti, ako budete igrali onda ste izdali Kosovo.
Jel vam i amoahu sad istice ugovor? Eto imate priliku da vam ne propadne transfer kao santos, ili ga prodajte na polusezoniNoDi80 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 18:52Standardno a kad nemaju kluba mole da treniraju na Grbavici s timom evo isto Benjo Colic i on je tu necka se nesto
Takoo je i s Memijom bilo dok nije dobio poziv iz Zrinjskog trenirao je s nama
Milion puta se to ponavlja al eto nmvz
Step Brothers, Bilo sta od Monty Phytona, The Hangover.
Gdje si hamaaal, Han pijesak?NoDi80 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 19:39Haha jeste opsjednuti jos gledate presice Zelje
Jbg ja od drugog kluba nisam upalio pres il nesto hamal pa nikad
Od pitara jedino sto sam pregledo „Meni je jako tesko“ -Mirvic
I to je to
Haj pitare i razumijem komsije smo i rivali
Ali ovi ostali
Jbt ne znam ni ko im igra sve
Velezu ne znam ni ko ih vodi sad
Ovi napamet znaju sve u zelji kako sta ide
Hahah
Udjite ponovo u video bacitr jos koji pregled i bacite lajk
Neka vas znaci da smo bitni cim svi pricaju
Nadam se da nam se brat nije vratio pušenju i šmrkanju..Mostarac1922 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:47
Gdje si hamaaal, Han pijesak?NoDi80 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 19:39Haha jeste opsjednuti jos gledate presice Zelje
Jbg ja od drugog kluba nisam upalio pres il nesto hamal pa nikad
Od pitara jedino sto sam pregledo „Meni je jako tesko“ -Mirvic
I to je to
Haj pitare i razumijem komsije smo i rivali
Ali ovi ostali
Jbt ne znam ni ko im igra sve
Velezu ne znam ni ko ih vodi sad
Ovi napamet znaju sve u zelji kako sta ide
Hahah
Udjite ponovo u video bacitr jos koji pregled i bacite lajk
Neka vas znaci da smo bitni cim svi pricaju
Nisam odavno bolji post procitaoAntikloc je napisao/la: ↑26 sep 2023, 18:2528 ili 38 titula ne znace nista. Titule BH lige nisu neki sportski uspjeh,nisu roba,niti mjerilo. Da biste recimo stigli na nulu sa Velezom i Sarajevom ,treba vam 50-ak godina nastupa u nekoj jakoj regionalnoj ligi,sa najmanje dva trofeja u istoj i to kad bi se Velez i Sarajevo sutra ugasili a necemo.mario11111 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 17:22Kad će Zrinjski postat najveći klub, u ovoj zajedničkoj državi? Koliko fali, 28 titula?FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 sep 2023, 17:16
O najvecem klubu ce se pisati sutra u kupu. Slavit cemo duplu krunu ove godine![]()
![]()
Osim toga daleko da neki klub cine najvecim suhi sportski rezultati. Tu su tradicija,povijest i navijaci. Vi nista od toga nemate. A tradiciju,povijest i navijace nije moguce kupiti novcem,cak ni zidovskim novcem.
Kroz tradiciju,povijest i navijace klub cini socijalni impakt na drustvo,stjece velicinu. Recimo Vrbanjusa ima jaci socijalni impakt od vas,kroz pop kulturu ,je poznata sirom Jugoslavije.
Igrali ste tekmu grupne faze pred 4-5 hiljada navijaca,tu se sva prica o vasoj velicini zavrsila. Velez u prvom pretkolu ,prati 13 hiljada u 120 kilometara udaljenom gradu a da nisu pokupovali karte u Mostaru,kupili bi mi Sarajlije,jer Velez je veliki klub. Sarajevo ako ikad odigra grupu Evrope ( sto ja cisto sumnjam ) na Kosevu bi u prvoj tekmi bilo 30-ak hiljada ljudi. Dolazili bi navijaci avionima iz Evrope,Amerike. Mediji bi gorjeli. Dok vas se jedva ispratilo . Ja prvi nisam gledao tu tekmu ni na TV i znam masu ljudi koji nisu. Mali ste i nebitni. Sitna plasticna politicka prcija. I to titule ne mogu promijeniti. Ili drugi primjer ,vise interesovanja u BH medijima ,kao i na ovom forumu je izazvala pres konferencija nekog opskurnog lika iz zeljeznicara-Bekrica,nego vase osvajanje titule ili plasman u grupu. Jednostavno ste nezanimljivi,sitni i nebitni a kad je tako,smijesno o velicini pricati. Vi velicine nemate ,vi ste nula,duplo golo. Ili da ponovim sitna plasticna politicka prcija.
1. Velez
Današnji press Samira Bekrića.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, lakilone, mnon46, perodeformero i 26 gostiju.