Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Ma u pravu je Horoz milion posto za ovo, ovo je apsolutno divljanje. I sad ko god dođe mora odraditi minimalno i baraž, iako, kakav su presedan postavili, možda i novi selektor odradi dvije pa u novembru još jednog da imenujemo.
E o tome govorim, to rade savezi koji znaju svoj posao. Čačić je u 10 utakmica prije otpuštanja, imao 5 poraza i remi. Šuker nije otpustio Čačića nakon poraza od Islanda ili Estonije u kvalifikacijama, iako je bilo jasno iz aviona da nema ništa od njega , nego je sačekao kraj kvalifikacija i išao na pozitivan šok. To je i proizveo.Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:48
Evo primjer Zlatko Dalic.
Hrvatska je te kvalifikacije bila kao i mi sad sto smo OCAJNA i jedva izborila baraza uprkos svim tim zvijezdama, sjwcam se zadnju utakmicu jedva izvukli remi sa Fincima na Kantridi.
I sta se desi, Suker samo sutradan dodje i kaze :Zlatko Dalic je od danas novi selektor i to je to.
I sta se desi nakon samo par dana utakmica baraza gdje Hrvatska izgleda kao druga reprezentacija lagano mlatnu tad vrlo jake Ukrajince 4 : 1 a isti skoro igraci isto sve uz manje korekcije.
Da su Dalića doveli par utakmica prije, možda bi nemotivisana ekipa opet izgubila od Islanda, jer nisu imali šanse za direktan plasman.
Zato je Kodro trebao ostati barem 4 utakmice ili do kraja kvalifikacija. Da se vidi da li je zaista flop ili možda može da se okrene na pozitivno, u međuvremenu tražiti rjršenje za baraž. Ovako, novog trenera ćemo dovesti u ekipu bez motiva, u izgubljenim kvalifikacijama, s igračkim problemima, iziritiranom publikom. U ambijentu kom ćemo teško moći uzeti više od 4 boda do kraja. Pritom ćemo dovesti nekog petorazrednog Miloševića.
Nema to veze sa ničim pozitivnim i smislenim.
Pametan savez bi ostavio Kodru do kraja kvalifikacija, u međuvremenu napao Vahu sa svim mogućim obećanjima, da nas preuzme da baraž. Jedna od mogućih opcija, koju bi Vahid možda i prihvatio. To se moglo ponuditi i nekom drugom jačem imenu, dvije utakmice uz debeo bonus za plasman.
@džezva,
to je , ovdje misle da branim Kodru. Boli me briga za njega
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Horoz
Ma skroz si profulao poentu svega i nikako se ne razumijemo.
Evo da pojednostavim.
1. Kodro je trebao dati bar jedan argument za ostanak dobru igru ili dobar rezultat a on nije ni jedno od toga. Ok da smo rasturili Lihtenstajn i eto da smo nadigrali island prvi bi ja rekao ok bili smo bolji ali nije htjela lopta u gol nije bilo srece, i zaslužuje da ostane, vide se pomaci.
2. Kako nema motiv, pa svi mi znamo i igraci i buduci selektor da su kvalifikacije izgubljene i tu vise nema motiva ali motiv glavni i igracima i selektoru je baraz kud CES veci motiv od toga da se nemetnes u ove dvije tri utakmice i odigraas baraza jos sva sreća da imaju ovih par nebitnih utakmica da se skombinira nesto.
Treba li buducem selektoru veci motiv od toga, jos dolazi u idealnoj situaciji ima siguran baraz i par utakmica koje moze nametnut neke svoj stil i sto zeli.
3. Ma nemoj mi to da smo ga doveli pred sam baraz i neki pozitivan sok, evo zadnjih utakmica mi dovodimo selektora pred najbitnije utakmice bez ijedne prijateljske i nema tog pozitivnog soka kod nas
Naprotiv jos vise potonemo i ide ona NASA standardna prica "tek dosao, nije imao vremena, nije poznavao ekipu, i opet daj mu vremena-a vremena nema'
Znaci nema kod nas pozitivnog soka jer mi nemamo kvalitet da bi nekog ili sebe ŠOKIRALI(ustvari jedino sebe smo i ŠOKIRALI,
) vec naprotiv nasa jedina snaga moze biti i gdje imamo neke sanse da se napravi cvrst kolektiv, timska igra s nekim finesama koje buduci selektor moze doraditi da se odmah u prvoj utakmici vidi neki iskorak.
4. Napokon Vahu zaboravimo, sta mislis da bi Vaha dossao tek tako pred dvije utakmice baraza...malo sutra kao da ne poznajemo Vahu.
Znam ja da ti ne branis Kodru samo ti zelim reci da on u dvije utakmice nije dao nijedan argument da bi ostao do baraza, jer sve nekako izgledalo kao da smo jos dublje potonuli.
Ne znam, svako ima svoje misljenje ali ja mislim ovako i trudim se da govorim realno n osnovu onog sto sam vidio.
Evo da pojednostavim.
1. Kodro je trebao dati bar jedan argument za ostanak dobru igru ili dobar rezultat a on nije ni jedno od toga. Ok da smo rasturili Lihtenstajn i eto da smo nadigrali island prvi bi ja rekao ok bili smo bolji ali nije htjela lopta u gol nije bilo srece, i zaslužuje da ostane, vide se pomaci.
2. Kako nema motiv, pa svi mi znamo i igraci i buduci selektor da su kvalifikacije izgubljene i tu vise nema motiva ali motiv glavni i igracima i selektoru je baraz kud CES veci motiv od toga da se nemetnes u ove dvije tri utakmice i odigraas baraza jos sva sreća da imaju ovih par nebitnih utakmica da se skombinira nesto.
Treba li buducem selektoru veci motiv od toga, jos dolazi u idealnoj situaciji ima siguran baraz i par utakmica koje moze nametnut neke svoj stil i sto zeli.
3. Ma nemoj mi to da smo ga doveli pred sam baraz i neki pozitivan sok, evo zadnjih utakmica mi dovodimo selektora pred najbitnije utakmice bez ijedne prijateljske i nema tog pozitivnog soka kod nas
Naprotiv jos vise potonemo i ide ona NASA standardna prica "tek dosao, nije imao vremena, nije poznavao ekipu, i opet daj mu vremena-a vremena nema'
Znaci nema kod nas pozitivnog soka jer mi nemamo kvalitet da bi nekog ili sebe ŠOKIRALI(ustvari jedino sebe smo i ŠOKIRALI,
4. Napokon Vahu zaboravimo, sta mislis da bi Vaha dossao tek tako pred dvije utakmice baraza...malo sutra kao da ne poznajemo Vahu.
Znam ja da ti ne branis Kodru samo ti zelim reci da on u dvije utakmice nije dao nijedan argument da bi ostao do baraza, jer sve nekako izgledalo kao da smo jos dublje potonuli.
Ne znam, svako ima svoje misljenje ali ja mislim ovako i trudim se da govorim realno n osnovu onog sto sam vidio.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
E yebi ga, očigledno se ne razumijemo. Ti o Kodri, ja o sistemu i načinu rada. Evo vidiš šta se napravilo, Misimović šalje pozive igračima. Na šta to liči? Je li bolje da je selektor odsjedio još par tekmi, da bude sve jasno i podvučeno?Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 sep 2023, 18:37Horoz
Evo da pojednostavim.
Znaci nema kod nas pozitivnog soka jer mi nemamo kvalitet da bi nekog ili sebe ŠOKIRALI(ustvari jedino sebe smo i ŠOKIRALI,) vec naprotiv nasa jedina snaga moze biti i gdje imamo neke sanse da se napravi cvrst kolektiv, timska igra s nekim finesama koje buduci selektor moze doraditi da se odmah u prvoj utakmici vidi neki iskorak.
1. selektor ne treba davati nikakv argument da ostane 4 utakmice, to bi se moralo podrazumijevati da se dobije bilo kakav relevantan uzorak o radu. Bez obzira da smo sve četiri izgubili.
2. Nema motiva za baraž, ako se u ove 4 utakmice nastavimo kako smo krenuli. To će se desiti u ovakvom ambijentu. Je li sumnjaš? Samo će se dokazati da ne znamo i ne možemo i u baraž ulazimo sa debelom aurom sumnje.
3. Pozitivan šok bi bio da u baraž uđemo s novim selektorom, koji bi trebao barem neki kvakitet da ima. Pozitivan šok je za nas, već što bi u baraž ušli s čovjekom koji nije pokazao da je gubitnik. Novi petorazredni selektor će do baraža, nažalost, to najvjerovatnije pokazati.
4. Vaha je samo primjer, našlo bi se neko ime koje zna i umije, da mu se ponudi milion za dvije tekme baraža i plasman. Nebitno ko je to. Ove budale, ili neprijatelji reprezentacije, se kao nadaju da će neki "Milošević" uigrati ekipu za baraž. Koja naivnost

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Evo na to tvoje objasnjenje dat cu samo 3 kratka odgovora
1. Ponavljam, mi smo zaglibili vec i samo ganjamo instant rezultat, nemamo vremena davat vremena nekom ko se vidi da nije za toga, jer po svaku cijenu Zelimo na Euro zato se i luta ovako pokusava bilo kakvim promjenama ne bi li se sta okrenulo bar igra da se popravi.
2. Npr Dalicu je bila dovoljna jedna utakmica da dokaze i pokaze argument i to u utakmici odluke., znaci dovoljna je i jedna utakmica kad covjek zna.
3. Kazem nema pozitivnog soka jer mi nemamo kvalitet za pozitivan sok taman da Gavrdiola dodje nama treba tim, vrati se malo na irsku i baraz kako je zavrsio sok sa Bajevicem.
4. Nikad ti ozbiljan u covjek i selektor bez obzira ko, nece doci na ovo stanje vec mozemo se samo šljepat sa ovim polovnjacima sa iole znanja i molit Boga da mi se neke stvari poklope i nesto se desi.
To je nada realnost koje nazalost vidim jos mnogi nisu svjesni.
1. Ponavljam, mi smo zaglibili vec i samo ganjamo instant rezultat, nemamo vremena davat vremena nekom ko se vidi da nije za toga, jer po svaku cijenu Zelimo na Euro zato se i luta ovako pokusava bilo kakvim promjenama ne bi li se sta okrenulo bar igra da se popravi.
2. Npr Dalicu je bila dovoljna jedna utakmica da dokaze i pokaze argument i to u utakmici odluke., znaci dovoljna je i jedna utakmica kad covjek zna.
3. Kazem nema pozitivnog soka jer mi nemamo kvalitet za pozitivan sok taman da Gavrdiola dodje nama treba tim, vrati se malo na irsku i baraz kako je zavrsio sok sa Bajevicem.
4. Nikad ti ozbiljan u covjek i selektor bez obzira ko, nece doci na ovo stanje vec mozemo se samo šljepat sa ovim polovnjacima sa iole znanja i molit Boga da mi se neke stvari poklope i nesto se desi.
To je nada realnost koje nazalost vidim jos mnogi nisu svjesni.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ok, ne slažemo. Ja mislim da apsolutno svaki trener, ako nije doveden ciljano na baraž, zaslužuje barem 4 utakmice. Ti smatraš da se već nakon 1-2 može donositi relevantan sud i otpuštati ili reći da je trener sposoban za rezultat..Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 sep 2023, 19:05Evo na to tvoje objasnjenje dat cu samo 3 kratka odgovora
E sad bi volio znati šta smo mi u realnostu, kako kažeš, dobili otpuštanjem Kodre i dovođenjem Miloševića ili nekog sličnog?
Pod uslovom da uopšte nađemo selektora za slijedeća 2 okupljanja!
A i da nađemo, nećemo mi dovesti Vahu ili Bilića, pa da kažemo da imamo autoritet i temelj da se uigramo ta baraž.
Ja sam ti naveo da već danas imamo početak još težeg blamiranja, sa slanjem poziva bez selektora. Imamo znatno lošiji ambijent nego da je Kodro ostao, s najavom da ćemo za baraž tražiti novog selektora. To jest, imamo raspad sistema.
I ponoviću, s ovakvim selektorima koji se nude, najbolje je u baraž ući bez ijedne pripremne utakmice. Da sami sebe šokiramo ako je moguće
-
- Kontakt:
Horoz je napisao/la: ↑26 sep 2023, 19:34Ok, ne slažemo. Ja mislim da apsolutno svaki trener, ako nije doveden ciljano na baraž, zaslužuje barem 4 utakmice. Ti smatraš da se već nakon 1-2 može donositi relevantan sud i otpuštati ili reći da je trener sposoban za rezultat..Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 sep 2023, 19:05Evo na to tvoje objasnjenje dat cu samo 3 kratka odgovora
E sad bi volio znati šta smo mi u realnostu, kako kažeš, dobili otpuštanjem Kodre i dovođenjem Miloševića ili nekog sličnog?
Pod uslovom da uopšte nađemo selektora za slijedeća 2 okupljanja!
A i da nađemo, nećemo mi dovesti Vahu ili Bilića, pa da kažemo da imamo autoritet i temelj da se uigramo ta baraž.
Ja sam ti naveo da već danas imamo početak još težeg blamiranja, sa slanjem poziva bez selektora.
I ponoviću, s ovakvim selektorima koji se nude, najbolje je u baraž ući bez ijedne pripremne utakmice. Da sami sebe šokiramo ako je moguće
Ja mislim da ne zaslužuje bas svaki trener
Trener koji protiv Lihtenstajna igra svih 90 minuta sa igracem od 38 godina isključivo jer mu od tog igracaaa zavisi rezultat, i selektor kojem taj isti Lihtenstajn igra o glavi svih 90min i jos nas posle uvjerava kako je taj Lihtenstajn dobar a utakmicu prije primio 7 komada ne zaslužujee ni minimum minimuma Sansu jer nije za tog posla i to ko se razumije iole u nogomet odmah Skonta.
Moze on i imati znanje ok, ali ga ne zna primjenit i dzaba sve.
Nije to nikakvo blamiranje, to je samo znak da trebamo bolja rjesenja, bolje i Miske sad da salje nego da se zavaravamo da imamo selektora koji moze nesto promijeniti a pokazao da ne moze.
Evo npr ti poslodavac i kao firma imas neku normu u nekom vremenu koju moras ispuniti za uspješno poslovanje i trebas radnika i dodjem ti ja kao na neki probni rad. I ti odmah vidis ako ja to ne mogu pratiti i da Neces uspjet sa mnom, pa trazices ti sefe drugog mijenjati dalje dok ne naletis na nekog ko je isto moji kvalifikacija ali mozda komunikativniji, ili snalazljiviji od mene i koji kao takav ispunit tvoje ciljeve.
Jer ti trebas pare druze i poslovanje nemas ti vemena niti strpljenja da mene cekas da nadođem i da se ja ucim u tvojoj firmi.
Eto jedan banalan primjer kako ja to gledam.
Buraz, mislim da si svjestan da nisi u pravu. Ponavljam, ovdje se ne radi o Kodri, nego o lošim odlukama i posljedicama koje su odmah vidljive, a biće još teže.Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:05Ja mislim da ne zaslužuje bas svaki trener
Trener koji protiv Lihtenstajna igra svih 90 minuta sa igracem od 38 godina isključivo jer mu od tog igracaaa zavisi rezultat, i selektor kojem taj isti Lihtenstajn igra o glavi svih 90min i jos nas posle uvjerava kako je taj Lihtenstajn dobar a utakmicu prije primio 7 komada ne zaslužujee ni minimum minimuma Sansu jer nije za tog posla i to ko se razumije iole u nogomet odmah Skonta.
Moze on i imati znanje ok, ali ga ne zna primjenit i dzaba sve.
Nije to nikakvo blamiranje, to je samo znak da trebamo bolja rjesenja, bolje i Miske sad da salje nego da se zavaravamo da imamo selektora koji moze nesto promijeniti a pokazao da ne moze.
Evo npr ti poslodavac i kao firma imas neku normu u nekom vremenu koju moras ispuniti za uspješno poslovanje i trebas radnika i dodjem ti ja kao na neki probni rad. I ti odmah vidis ako ja to ne mogu pratiti i da Neces uspjet sa mnom, pa trazices ti sefe drugog mijenjati dalje dok ne naletis na nekog ko je isto moji kvalifikacija ali mozda komunikativniji, ili snalazljiviji od mene i koji kao takav ispunit tvoje ciljeve.
Jer ti trebas pare druze i poslovanje nemas ti vemena niti strpljenja da mene cekas da nadođem i da se ja ucim u tvojoj firmi.
Eto jedan banalan primjer kako ja to gledam.
Pa ljudi moji, ima li išta normalnije nego da je savez rekao - Kodro će završiti kvalifikacije, a onda će komitet odlučiti hoće li ili neće ostati selektor za baraž.
Odradiš to elegantno i profesionalno. Zadržiš mir i daš do znanja da ćeš mijenjati selektora na kraju kvalifikacija. Uz to, daš i Kodri šansu da napravi čudo i dokaže da može voditi selekciju.
Savez u međuvremenu s mirom traži novog selektora i imenuje ga čim otpusti Kodru u novembru. Onda ovaj ima 4 mjeseca da prostudira ekipu, igrače, protivnike, taktiku.
Ali ne, sad pravimo ciorkus, blamiramo se dodatno. Na vrat na nos tražimo kvaziselektora, da kao izvuče kvalifikacije koje imaju 0.5% šanse da se izvuku.

Totalno ludilo.
-
- Kontakt:
Ja pisem o tim losim odlukama ima vec 5 dana i da smo zbog njih ovdje, ustvari prvi sam napisao to i to mi je jasno. Ali samo zelim reci da se vise losije odluke od tih ne mogu donijeti i jedino sto nam je preostalo zbog tih odluka je da ovako lutamo i trazimo se. Ne moze biti losa odluka ako smijenis selektora koji jedva dobije konobare kuci kao sto nije bila losa odluka smijenti rukfasa dakle bez obzira koje u pitanju.
Selektor se ne dovodi da spasi kvalifikacije, ne da nema ni 0.5 % Sanse vec nema ni 0.0 sanse u kvalifikacijama, svima je jasno da su kvalifikacije izgubljene.
Selektor se dovodi da dobije na vremenu pokusa integrirati nekog novog igraca, nesto promijeniti u ovih par utakmica jer i slijepcu je jasno da je u repki sve truhlom, davno procitano, isfurano, monotono, otrcano kao neki stari fazoni medju rajom.
Nema veze trosit cemo ako treba i svaki mjesec selektora ionako to nisu nikakva trenerska imena, jer tako moramo a poslije kada prodju utakmice baraza e onda trazi i daj nekom vremena jer mozda bude i neka prijateljska ili neka prilika za popravni.
Kako god cuo sam da je Miske blijed sav i ne zna sta radi u totalnoj neizvjesnosti.
Selektor se ne dovodi da spasi kvalifikacije, ne da nema ni 0.5 % Sanse vec nema ni 0.0 sanse u kvalifikacijama, svima je jasno da su kvalifikacije izgubljene.
Selektor se dovodi da dobije na vremenu pokusa integrirati nekog novog igraca, nesto promijeniti u ovih par utakmica jer i slijepcu je jasno da je u repki sve truhlom, davno procitano, isfurano, monotono, otrcano kao neki stari fazoni medju rajom.
Nema veze trosit cemo ako treba i svaki mjesec selektora ionako to nisu nikakva trenerska imena, jer tako moramo a poslije kada prodju utakmice baraza e onda trazi i daj nekom vremena jer mozda bude i neka prijateljska ili neka prilika za popravni.
Kako god cuo sam da je Miske blijed sav i ne zna sta radi u totalnoj neizvjesnosti.
To što će selektor vidjeti u naredne 4 utakmice, čak i da je sposoban nešto vidjeti, neće važiti puno za kraj marta iduće godine. A sudeći po iskustvu s našom reprezentacijom, puno je veća šansa da ćemo opet u decembru tražiti novog selektora. Tj, izvjesnije je da ćemo mi navijači kukati da nam treba novi selektor, a savez će šlepati ovoga što će dovesti u narednom periodu. Ako već trošimo selektore, treba ih trošiti smisleno. Ne u sred kvalifikacoija mijenjati dvojicu, da bi doveli novog još goreg trenera.Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:43Ja pisem o tim losim odlukama ima vec 5 dana i da smo zbog njih ovdje, ustvari prvi sam napisao to i to mi je jasno. Ali samo zelim reci da se vise losije odluke od tih ne mogu donijeti i jedino sto nam je preostalo zbog tih odluka je da ovako lutamo i trazimo se. Ne moze biti losa odluka ako smijenis selektora koji jedva dobije konobare kuci kao sto nije bila losa odluka smijenti rukfasa dakle bez obzira koje u pitanju.
Kako god cuo sam da je Miske blijed sav i ne zna sta radi u totalnoj neizvjesnosti.![]()
Šteta koja je napravljena ovim potezom je velika, opravdati je mogu samo neutemeljeno pozitivna očekivanja. Sam kažeš da je Miske blijed i ne zna šta da radi. E to je dokaz koliko su glup potez napravili. Ko zna zašto? Čusto sumnjam da je u pitanju Kodrino neznanje
-
- Kontakt:
Ne znam samo sta on ima biti blijed i u neizvjesnosti kad je zasticen na funkciji kao polarni medvjed.Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 sep 2023, 20:43
Kako god cuo sam da je Miske blijed sav i ne zna sta radi u totalnoj neizvjesnosti.![]()
Napravio je pogresku kod smjene Peteva, uvalio nam senilnog Faruka koji je nas unistio svojim zamislima, te na kraju doveo Kodru, koji je malo naprednija verzija Hadzibegića.
I sad ako dovede neku ublehu za selektora, Vico ce njega opravdati da je htio napraviti pozitivan sok sa novim trenerom, i da se okrećemo ka baražu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma gledajući realno greska je napravljena jos prije par godina izborom Peteva koji je lutao mjesecima doduse falilo je covjeku i srece ali se i kod njega vidjelo da nije to to...nastavljena konstantnim neadekvatnim zamjenama.
Da je tad izabran Jakirovic, Barbarez ,,zlatan ili neka slicna kombinacija uvjeren sam da danas ne bi bili gdje jesmo vec bi repka bila na zdravijim nogama. Ali oni su se ..určili misleći Ici Ce to lako, slozice se.
Ne samo Kodrino, vec i rukfasovo neznanje ali nije on blijed zbog njih i glupog poteza koji su napravili vec sto uzrocnik tog glupog poteza nije ispunio njegova ocekivanja jer u igri je plasman i 11miliona eura.
To je sad prioritet pririteta kakva druge sanse, dugoročna rjesenja
Da je tad izabran Jakirovic, Barbarez ,,zlatan ili neka slicna kombinacija uvjeren sam da danas ne bi bili gdje jesmo vec bi repka bila na zdravijim nogama. Ali oni su se ..určili misleći Ici Ce to lako, slozice se.
Ne samo Kodrino, vec i rukfasovo neznanje ali nije on blijed zbog njih i glupog poteza koji su napravili vec sto uzrocnik tog glupog poteza nije ispunio njegova ocekivanja jer u igri je plasman i 11miliona eura.
To je sad prioritet pririteta kakva druge sanse, dugoročna rjesenja
neka me neko ubijedi da nije ovako ako su chetnici vico i gico, vratili sanicanina, danilovica i cimirota haha
naivni bosnjo ce jos uvijek misliti da je kodro nogiran zbog rezultata na islandu:-)
Milion posto rezultat na Islandu nema veze s nogiranjem i to je vise puta naglaseno a i argumentovano.
A gle čuda, dovodiš za selektora nekoga ko je u trenerskoj karijeri odradio tek 83 utakmice.
Ni po čemu nije upgrade a morao je biti kad se g.Meho vec nogirao.
Neko ce reci mlad i moderan. Da, čitavih 6 godina mladji od Mehe
-
- Kontakt:
Danilović i Saničanin su razlog što je Kodro smijenjen.
Možda je i sam sanicanin dovoljan za nogaruizdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 sep 2023, 23:17Danilović i Saničanin su razlog što je Kodro smijenjen.
-
- Kontakt:
Moguće, Danilović je očito samo bonus. U svakom slučaju, opet su balijanderi iz saveza poslužili kao korisni idioti, podmetnula im se priča da Kodro nije ničemu, a razlozi za smjenu deseti.edin139 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 23:25Možda je i sam sanicanin dovoljan za nogaruizdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 sep 2023, 23:17Danilović i Saničanin su razlog što je Kodro smijenjen.
-
- Kontakt:
Kako nam je Miske, zna li se sta? Je li jos blijed i pogobljen u totalnoj neizvjesnosti?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JohnCleese
- Kontakt:
Igra na Islandu bila ekstra poznavajući raniju igru nase reprezentacije i mnoga ranija setkanja nasih primadona na terenu, a još kad uzmemo u obzir da se na Islandu ni jače reprezentacije od naše ne naigraju......
Po vecem broju parametara mi smo ti koji smo trebali dobiti meč.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
To je istina, protiv Lihtenštajna smo izgledali loše i tu nema diskusije, protiv Islanda smo igrali bolje nego neke utakmice koje smo dobili. Moglo bi se reći da nismo imali sreće.JohnCleese je napisao/la: ↑27 sep 2023, 07:37Igra na Islandu bila ekstra poznavajući raniju igru nase reprezentacije i mnoga ranija setkanja nasih primadona na terenu, a još kad uzmemo u obzir da se na Islandu ni jače reprezentacije od naše ne naigraju......
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10 i 10 gostiju.