Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
**** me se za reprezentaciju već dugo, tako da mi je svejedno ko je selektor, ali moram da prokomentarišem ove izlive šovinizma koje sve češće čitam na ovim topicima. Savu Miloševića nazivati četnikom može samo neko ko je ili zlurad do zla boga ili neko ko nema pojma o čemu govori. Otiđite malo do Janje pa se raspitajte kod Bošnjaka povratnika ko je i šta je Savo Milošević i koliko im je pomagao onda kada se glava u torbi nosila zbog toga. Dakle, može se biti protiv njegovog izbora, može se biti protiv čelnika saveza koji su ga imenovali, ali optuživati nekoga da je četnik a ponašati se apsolutno isto kao četnik prosto je ogavno. Savi sretno na klupi. Ne očekujem ništa dobro.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Sretno novom selektoru 

PeppermintSA je napisao/la: ↑27 sep 2023, 00:54**** me se za reprezentaciju već dugo, tako da mi je svejedno ko je selektor, ali moram da prokomentarišem ove izlive šovinizma koje sve češće čitam na ovim topicima. Savu Miloševića nazivati četnikom može samo neko ko je ili zlurad do zla boga ili neko ko nema pojma o čemu govori. Otiđite malo do Janje pa se raspitajte kod Bošnjaka povratnika ko je i šta je Savo Milošević i koliko im je pomagao onda kada se glava u torbi nosila zbog toga. Dakle, može se biti protiv njegovog izbora, može se biti protiv čelnika saveza koji su ga imenovali, ali optuživati nekoga da je četnik a ponašati se apsolutno isto kao četnik prosto je ogavno. Savi sretno na klupi. Ne očekujem ništa dobro.
"Kada se vratim na taj period borbe protiv Miloševića i šta smo mu sve zamjerali i pogledam šta smo uradili poslije njega… Prvo sam revidirao svoj odnos prema Miloševiću. Kada sve stavim na sto i ovo što je uradio Milošević u onim uslovima, ja bih se Slobi Miloševiću sad izvinio".
Očigledno nisi upoznat, druže.
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Savklo je ponosni Srbin, e sad da li je to jednako i chetnik, ne znam, treba vidjeti njegove stavove. Šta misli o Republici Srpskoj, da li je genocid na ili nije.
-
- Kontakt:
Savo Milošević primio odlikovanje povodom dana državnosti Republike Srpske.
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/31 ... ike-srpske
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/31 ... ike-srpske
Savo, imas li muda da pozoves Begovica ?
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Jel ti stvarno mislis da neki srbin misli da je genocidnaBIHpatriota je napisao/la: ↑27 sep 2023, 02:16Savklo je ponosni Srbin, e sad da li je to jednako i chetnik, ne znam, treba vidjeti njegove stavove. Šta misli o Republici Srpskoj, da li je genocid na ili nije.
Tu se nema šta vidjeti... Očekujem minutu šutnje na prvoj domacoj utakmici za one heroje sto su poginuli na Kosovu
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Ne mislim, već je vise retoričko pitanje. Dakle, da rasčistimo situaciju, imamo pred sobom Srbina iz BIH koji je ponosan na RS i koji je igrao za Srbiju, što znači da mu je Srbija prva domovina jer je to djelom dokazao (sta ce sada izjvaljivati je potpuno nebitno, niti iko sa dva grama maozga može to ozbilno shvatiti).
Kad to znamo, ne vidim potrebu za neke spinove koji ce ili uljpsati njegov lik i djelo ili degradtirati.
Dakle, da li smo spremni da progutamov profil ovakvog Srbina na klupi?
Kad to znamo, ne vidim potrebu za neke spinove koji ce ili uljpsati njegov lik i djelo ili degradtirati.
Dakle, da li smo spremni da progutamov profil ovakvog Srbina na klupi?
- Shategabri
- Kontakt:
Prvo, mi ne možemo ni dovesti nekakvo ime da nam bude na klupi.
Ko su nam bili selektori od Ćire na ovamo?
Drugo, domet ove ekipe je da učestvuje u kvalifikacijama.
Da li ćemo se plasirati negdje, upitno.
Da te ne znam ko vodi.
Al hajd, bitno je da je Savo Srbin i da je nacionalista, četnik ili šta već.
Predsjednik saveza je Srbin, dovodio je na klupu Bošnjake, valjda konta sad malo da promijeni, da vidi ide li sa Srbinom.
Ima li i kakav Hrvat da se proba?
Jel ono Robert bio u njegovom mandatu?
Ko su nam bili selektori od Ćire na ovamo?
Drugo, domet ove ekipe je da učestvuje u kvalifikacijama.
Da li ćemo se plasirati negdje, upitno.
Da te ne znam ko vodi.
Al hajd, bitno je da je Savo Srbin i da je nacionalista, četnik ili šta već.
Predsjednik saveza je Srbin, dovodio je na klupu Bošnjake, valjda konta sad malo da promijeni, da vidi ide li sa Srbinom.
Ima li i kakav Hrvat da se proba?
Jel ono Robert bio u njegovom mandatu?
Koševo Zapad
- JohnCleese
- Kontakt:
Vjerujem da ne zna u kakvu je klimu došao jer kako pojedini pricaju da je Savo čovjek gospodin onda ne bi sjeo na klupu BiH u ovakvim okolnostima.
Svejedno on je u ovoj prici posve sporedna licnost i mi navijaci prema njemu trebamo biti ravnodušni, a svoj gnjev u obliku protesta izraziti prema krimosima u loži, pa čak i prema igračima ako nastave lizati čmarove tim istim krimosima.
Svejedno on je u ovoj prici posve sporedna licnost i mi navijaci prema njemu trebamo biti ravnodušni, a svoj gnjev u obliku protesta izraziti prema krimosima u loži, pa čak i prema igračima ako nastave lizati čmarove tim istim krimosima.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Ma ne znam cemu briga, covjek je u strucni stab dobio dva pomocnika od prije koji su upoznati sa situacijom, i hvala Bogu uspjeli smo ostaviti Mrkobradu i kod ovog selektora, najbolji trener golmana na svijetu, svakom treneru je valjao dosad, srecom nisu nam ga ukrali
Hajmo Vahidu psovati, ili mozda Barbarezu, pustiti ove ljude da rade. Pretpostavljam da je i kod Save prelomilo to sto su se potrudili popuniti mu 30% spiska prije njega, vrhunski vrijedni ljudi iz naseg sporta. Odma mu je lakse jer mora skontat 16 igraca umjesto 24.
Hajmo Vahidu psovati, ili mozda Barbarezu, pustiti ove ljude da rade. Pretpostavljam da je i kod Save prelomilo to sto su se potrudili popuniti mu 30% spiska prije njega, vrhunski vrijedni ljudi iz naseg sporta. Odma mu je lakse jer mora skontat 16 igraca umjesto 24.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Sanicanin, Danilovic? here we go again....
Koga je briga i zadnja 2 selektora su bili Bošnjaci pa ništa uradili nismo. Ovu zadnju trojicu selektora stavljam u jednu grupu - prosjek i to za naše standarde prosjek. Savkan bi vrlo lako mogao letit prije baraža, a nažalost bi došao još jedan sličan njemu. Niko ozbiljan neće sjesti na ovu klupu. A da je chetnik jeste...
pisam ti se u usta savo, tebi i komplet reprezentaciji, od igraca do vice, dabogda sve izgubili
NEMA NAZAD
Prvi put da necu gledati repku od rodjenja.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Promašena poenta. Nije isto Kodro ili Savo. Tačno je da se radi o slično lošim trenerima, tu spada i Faruk. Ali dok je ovaj igrao za svoju domovinu, Savo je igrao za Srbiju. Je li se nasekirao mnogo kad su chetalji, gađali naše navijače? Da napomenem i Savo je Bosanac. Još evo odmah je i pokazao da je sklon talovima, danilović, Saničanin... Da su ponudili boljeg stručnjaka od Kodre, da nije taldžija, koga briga što je srbin, a i zažmiri se pomalo i na izjave.....ovako Nije Isto.
P.S.
I ta priča o maloj plati, ko će doć.....
Pa šta radite toliki gmazovi po savezu, da bacite sergiju koliko vas je Murinja bi doveli.
Marš nesposobna bagro.
Vico neprijatelj države i kroz to mu i poteze gledam.
P.S.
I ta priča o maloj plati, ko će doć.....
Pa šta radite toliki gmazovi po savezu, da bacite sergiju koliko vas je Murinja bi doveli.
Marš nesposobna bagro.
Vico neprijatelj države i kroz to mu i poteze gledam.
-
- Kontakt:
Iskreno se nadam ovakvom scenariju, bit Ce veci spektakl na tribinama nego na terenu, ionako se na terenu vec odavno nema sta vidjeti.
Sad je prilika... ionako nemamo sta izgubiti.

Sad je prilika... ionako nemamo sta izgubiti.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Cwirek, lol89, sagitarius i 27 gostiju.