E koji si ti ludak, a bune se kad kazem, vazda bio i ostao legenda foruma...

Eh takvog luđaka ne vjerujem da ćeš naći.
Boze pomozi nama koji imamo gore komsije od Ukrajinaca i Palestinaca, a nasim ni bog ne pomaze.
Vi ovo sto igrate mi izborili davno i vise putaAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:22Zrinjski ima vise pobjeda od Sarajeva i Zeljeznicara u europi.
Velez necu niti spominjati jer od kad su ukrali klub imaju svega mrsavih 8 nastupa.
Može li bez ovoga, ako je ikako moguće, ne provocirajte i pričajte os fudbalu !
Pa jest kad je bio preokret kakav se vidja jednom u zivotu, u drugom je sve kljucalo sto je i logicno. Zato su se u prvom poluvremenu cule muhe kako zuje od "uzavrelosti" atmosfere.MostarskiSin je napisao/la: ↑26 sep 2023, 23:21
Bolja mi je atmosfera na stadionu bila ovu zadnju utakmicu na prolomu oblaka nego ijedna utakmica ove sezone s preko 4000 ljudi na tribinama, ko je god bio na utakmici slozit ce se sa mnom.
Neletsgofighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 09:59Može li bez ovoga, ako je ikako moguće, ne provocirajte i pričajte os fudbalu !
Ne znam za Slobodu ali bi vas mi na derbiju mogli vratit u zivot po ko zna koji put
dobar dan svijema.. 138 igraona,
Moze na BL forumu,morali su se spomenuti srpski teroristi iz Teherana jer je dan zalosti prvi put u historiji svijeta da dan zalosti imaju teroristi koji su ubili policajca.letsgofighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 09:59Može li bez ovoga, ako je ikako moguće, ne provocirajte i pričajte os fudbalu !
Meni je taj policajac terorista i špancima je taj policajac terorista i rusima i kinezima i više nego pola svijeta i šta ćemo sada ? ajd odebi više srbomzac raspali, ti si nekome našao govoriti da je terorista, futavče raspali !!!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:32Moze na BL forumu,morali su se spomenuti srpski teroristi iz Teherana jer je dan zalosti prvi put u historiji svijeta da dan zalosti imaju teroristi koji su ubili policajca.letsgofighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 09:59Može li bez ovoga, ako je ikako moguće, ne provocirajte i pričajte os fudbalu !
Danas klub iz najljepšeg grada u BIH sjeda na prvo mjesto abd, i tu ostaje do kraja sezonenastrojeni21 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:41Da li je moguce da klub iz Banja Luke ne postuje dan zalosti? Prva pametna odluka, cestitam.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, HyperOS, MikiPirs i 21 gost.