A bila je jednom i u 18:00 mislim..kada je Milan pobjedio golom kaladzea
Licno,meni su draze ove u 15:00
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Sa te tekme je najupecatljiviji detalj zveranje Zlatana u O Fenomena.sarajlija89 je napisao/la:ja se sjecam i one kada je inter dobio 2-1..ronaldo dao za milan a onda Ibra okreno sa 2 gola...magica trebo si to postavit
![]()
A bila je jednom i u 18:00 mislim..kada je Milan pobjedio golom kaladzea![]()
![]()
Licno,meni su draze ove u 15:00
definitivnoJa sam il vecchio milanista, jel tako Sarajlija?

On je konfigurirao kao 1 od mogucih pojacanja Milana u zimskom mercatu.tony-mortale je napisao/la:
mada je trebao donijeti 3 boda breši i ovo je dosta
to je bio slučaj i noćasMaGiCa je napisao/la:On je konfigurirao kao 1 od mogucih pojacanja Milana u zimskom mercatu.tony-mortale je napisao/la:
mada je trebao donijeti 3 boda breši i ovo je dosta
Inace, Milan i Brescia se smatraju bratskim klubovima, a njihovi navijaci bodre jedni druge.
Bianconeri1988 je napisao/la:Raspored i satnica utakmica još uvijek nije određena za sva kola do kraja, ja koliko znam samo se 3 posljednja kola igraju u istom terminu, a sjećam se prošle godine Milan - Juve su igrali u večernjem terminu neko od posljednja 3 kola jer je sve bilo riješeno...
Satnica i raspored utakmica ostaje da se odredi jer se do neki dan nije znalo hoće li timovi i dalje igrati u Euro takmičenjima ili ne...
Sljedeće sedmice će se vjerovatno odrediti, a oni ovako stave na netu da se sve igra od 15 h jer je to najstandardniji termin...
On to delima i pokazuje.Interista di cuore je napisao/la:Caracciolo je deklarisani Milanista![]()
da mamu mu vec je 6 golova zabio Interu,5 za Bresciu i 1 za Palermo...MaGiCa je napisao/la:On to delima i pokazuje.Interista di cuore je napisao/la:Caracciolo je deklarisani Milanista![]()
Pa i ti si milanista, Dzenane.Interista di cuore je napisao/la:da mamu mu vec je 6 golova zabio Interu,5 za Bresciu i 1 za Palermo...MaGiCa je napisao/la:On to delima i pokazuje.Interista di cuore je napisao/la:Caracciolo je deklarisani Milanista![]()
Milanista ko i ti![]()
![]()
Jesi siguran za ovo..ja koliko znam inter ima vise navijaca u gradu,negdje sam gledo...a i u drzaviE il Milan che comanda a Milano, non l'Inter - la prima squadra di citta di moda.
promašio si ceo fudbal, E il Milan che comanda a Milano, non l'Inter - la prima squadra di citta di moda.materazzi je napisao/la:imam prijatelja koji je milanista i radio je u nekom malom gradu na sjeveru italije i on sam kaze da su tu vecinom navijaci intera da ima navijaca juventusa a da je jedini navijac milana u cijelom gradu osoba mentalno zaostala , ne kazem da su svi milanist takvi niti zelim provocirati ali kad on kao milanista to kaze onda jbg

Nije postena torinska raja naviknuta na robijaske majice.sarajlija89 je napisao/la:I ja sam gledo emisiju sa Dariom Simicem..kaze da vise navijaca u gradu inter ima...al eto..
Cak i Juve ima dosta navijaca u Mialnu,vise nego u Torinu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.