Bezze je ova politicka prica ali ovo je je dobar šuk

No,na zelenom terenu veceras ce biti lagana pobjeda Gospodina Vinka Marinovica i njegovih pulena ! Listicani mogu samo nas neugrane i nespremne dobijati a veceras je druga prica !!
Bezze je ova politicka prica ali ovo je je dobar šuk
To nam je postala tradicija, mada ja bih za svaki slučaj britku Sablju angažovo samo za tu tekmu čisto radi sigurnostiFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:19Ne znam za Slobodu ali bi vas mi na derbiju mogli vratit u zivot po ko zna koji put![]()
Nek Bekric sam sebe uvede nekad u 80. minutiMrAmarOsim je napisao/la: ↑27 sep 2023, 12:35To nam je postala tradicija, mada ja bih za svaki slučaj britku Sablju angažovo samo za tu tekmu čisto radi sigurnostiFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:19Ne znam za Slobodu ali bi vas mi na derbiju mogli vratit u zivot po ko zna koji put![]()
![]()
Da dajemo u kešu inspekcija bi nas zatvorila kada smo prvu takvu platu dali. Ne znam šta nije jasno, 26 igrača na spisku, u prosjeku to je 2500. Logično da mali Musić koji se tek priključio prvom timu, Turanjanin, Beća, Gasal ili Drina neće imati takvu platu, nego manju, a da će važniji igrači imati veću, što opet bude tu negdje, možda da je nekoliko hiljada razlika.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 sep 2023, 12:47Cuj 70 milja mjesecnoNajofirnija ona socijala. Po tome ispade da neki Krpic, Stilic, Cocalic, Amoah, Ovcina i slicni igraju za platu prosjecnog skladistara. Mozda na papiru, ali im se u kesu daju stvarne plate. Vi ko da ste od juce. Nije problem, to skoro svi rade, ali nemojte biti ludi ba.
Ako je samo za igrače 70 milja, možda bi se i moglo rasporediti, ali ako u tih 70 milja spada i trener sa stručnim štabom onda nema šanse...mada, ja mislim da Štilić i Amoah imaju po 5 milja minimalno....MrAmarOsim je napisao/la: ↑27 sep 2023, 12:53Da dajemo u kešu inspekcija bi nas zatvorila kada smo prvu takvu platu dali. Ne znam šta nije jasno, 26 igrača na spisku, u prosjeku to je 2500. Logično da mali Musić koji se tek priključio prvom timu, Turanjanin, Beća, Gasal ili Drina neće imati takvu platu, nego manju, a da će važniji igrači imati veću, što opet bude tu negdje, možda da je nekoliko hiljada razlika.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 sep 2023, 12:47Cuj 70 milja mjesecnoNajofirnija ona socijala. Po tome ispade da neki Krpic, Stilic, Cocalic, Amoah, Ovcina i slicni igraju za platu prosjecnog skladistara. Mozda na papiru, ali im se u kesu daju stvarne plate. Vi ko da ste od juce. Nije problem, to skoro svi rade, ali nemojte biti ludi ba.
Pa neces igracu dati na racun, nego u ruke. Kako ce to skontati bilo koja inspekcija? Evo ja se sad nadjem s tobom i dam ti milju kesa, kako ce nas inspekcija naci? Te plate su cisti kes koji lako mozes namirit kroz par milja neprijavljenih karata po utakmici (i onda se cudis kad savez stavi 6 hiljada, a doslo 8). To na primjer, a ima milion nacina da napravis te crne pare i podijelis igracima, jer svaki klub radi s kesom. Ne pricamo o milionima, nego o hiljadama. Nikakva naucna fantastika. Veca je naucna fantastika misliti da ti igraci sto sam naveo igraju za milju-dvije.MrAmarOsim je napisao/la: ↑27 sep 2023, 12:53Da dajemo u kešu inspekcija bi nas zatvorila kada smo prvu takvu platu dali. Ne znam šta nije jasno, 26 igrača na spisku, u prosjeku to je 2500. Logično da mali Musić koji se tek priključio prvom timu, Turanjanin, Beća, Gasal ili Drina neće imati takvu platu, nego manju, a da će važniji igrači imati veću, što opet bude tu negdje, možda da je nekoliko hiljada razlika.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 sep 2023, 12:47Cuj 70 milja mjesecnoNajofirnija ona socijala. Po tome ispade da neki Krpic, Stilic, Cocalic, Amoah, Ovcina i slicni igraju za platu prosjecnog skladistara. Mozda na papiru, ali im se u kesu daju stvarne plate. Vi ko da ste od juce. Nije problem, to skoro svi rade, ali nemojte biti ludi ba.
To što se pojaviš sa fantomkama na Koševu, pa te Horde ganjaju i bježiš muriji da te privede, ne znači da si zayeban, čak naprotiv
Niti znam niti ulazim u to sta je bilo i kako je bilo, ali da meni neko ovako cesto dolazi "na kucu", ja ne bih mirno spavao
Prije 20 minuta si tražio link za Stupčanicu i Rudar a već sve znaš ko je gdje fasovao
Rekose mi sad
Napušio se Nodi opet izgleda. Kakav narkić.
iz dana u dan dokazujete kakvi ste ogranice moroni.. fuj, sirotinja izbija, bijeda, neimastina
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 23 gosta.