Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Manijaci lijece frustracije s terena van terena.
U iole normalnoj drzavi uhapseni bi dobili zabranu dolaska na utakmice te uvjetnu kaznu. Poslije uvjetne, zatvor.
Ali ovo je BiH.
U iole normalnoj drzavi uhapseni bi dobili zabranu dolaska na utakmice te uvjetnu kaznu. Poslije uvjetne, zatvor.
Ali ovo je BiH.
Haj što klub ne zna kuda će, to mogu da razumijem kad imaš nesposobne ljude.
Nije mi jasno šta je navijačima, mora li se svake sedmice pisati o nekom napadu navijača Željkana na nekog drugog. Jadno da jadnije ne može biti.
Kad padne mrtva glava a past će kad tad zbog ovakvog ponašanja, tad će biti druga priča.
Nije mi jasno šta je navijačima, mora li se svake sedmice pisati o nekom napadu navijača Željkana na nekog drugog. Jadno da jadnije ne može biti.
Kad padne mrtva glava a past će kad tad zbog ovakvog ponašanja, tad će biti druga priča.
-
- Kontakt:
Kad budem htio da me preskocis, samo postavim jedno pitanje i ti preskocis lagano

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 27 sep 2023, 14:04, ukupno mijenjano 4 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Klub im u kurcu, sve se raspada, borba za opstanak, ali oni se furaju na svoju bracu katolike iz Poljske, akcijaju satro, upadaju
Bolje vam je ganjajte vase igrace po gradu i o sebi se zabavite, da se ne bi dogodine ganjali sa Robijasima u federalnoj.
Dobar momak bio, zlatan momak braca, bla bla...napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:58Puno su se strumfovi digli, pitanje je kad ce mrtva glava past... onda ce se pisat parole al bice kasno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Vi imate bracu katolike u Dresdenu, a mi tekbiramo po BosniNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:01Klub im u kurcu, sve se raspada, borba za opstanak, ali oni se furaju na svoju bracu katolike iz Poljske, akcijaju satro, upadajuBolje vam je ganjajte vase igrace po gradu i o sebi se zabavite, da se ne bi dogodine ganjali sa Robijasima u federalnoj.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- napoleon72
- Kontakt:
Al najjace od svega, dodju glupani da se biju, kad neko padne onesvijesten onda se kao staje, nemojte vise. Isto bilo i u sukobu RA i Ultrasa oko onog grafita kad momka kamen pogodi, i u Mostaru izmedju Manijaka i RA. A jednom ce neko tako past i nece vise ni ustat, i kud onda, nosit nekog na dusi cijeli zivot dok sve tribine na Balkanu dizu parole?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
znas sta brate, vi ste obicna mlohava chuna19vendetta87 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:03Vi imate bracu katolike u Dresdenu, a mi tekbiramo po BosniNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:01Klub im u kurcu, sve se raspada, borba za opstanak, ali oni se furaju na svoju bracu katolike iz Poljske, akcijaju satro, upadajuBolje vam je ganjajte vase igrace po gradu i o sebi se zabavite, da se ne bi dogodine ganjali sa Robijasima u federalnoj.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel to maksuz pauzu iskoristavas da bi mogao diskutovati na forumu? Faking anbilivibl.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:00Kad budem htio da me preskocis, samo postavim jedno pitanje i ti preskocis laganoSad sam te svjesno prozvao, vidiš da nema pitanja puštam te da me citiraš
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 27 sep 2023, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne radujem se matere mi, onako komentarisem, bolje da ne iznosim svoje misljenje o huliganima generalno
FKŽ !
U Dresdenu su protestanti19vendetta87 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:03Vi imate bracu katolike u Dresdenu, a mi tekbiramo po BosniNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:01Klub im u kurcu, sve se raspada, borba za opstanak, ali oni se furaju na svoju bracu katolike iz Poljske, akcijaju satro, upadajuBolje vam je ganjajte vase igrace po gradu i o sebi se zabavite, da se ne bi dogodine ganjali sa Robijasima u federalnoj.

A oni ne vole katolike

Jel moguće da Nodija nije bilo danas na toj tuči?
A ja, on sjedi napušen kod kuće.
A ja, on sjedi napušen kod kuće.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Volim što se moj klub podigao iznad ovog seljackog nivoa,gdje god Sarajevo gostuje to je praznik fudbala,na tribinama korektno na ulicama druženje
Manijaci će izgleda samo po zapadnom mostaru slobodno hodati a zelju ide svaka ubleha da dobije
Manijaci će izgleda samo po zapadnom mostaru slobodno hodati a zelju ide svaka ubleha da dobije
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Ovakve stvari su kretenizam. Sutra ce ti Hz krenuti da se svete. I u neko dogledno vrijeme,ces imati da ces krenuti sa djetetom na tekmu, a da ce te par narkomana,brace ili "Buba Corelija" napasti ,cak ce i dijete povrijediti a tog odraslog zbosti ,ili u najboljem slucaju napraviti traumu nekome.
Poremeceni sistem vrijednosti.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Aha, Ivani, Davori i Dragani glavni na tribini, sve veliki mumini. Bjezi ba19vendetta87 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:03Vi imate bracu katolike u Dresdenu, a mi tekbiramo po BosniNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:01Klub im u kurcu, sve se raspada, borba za opstanak, ali oni se furaju na svoju bracu katolike iz Poljske, akcijaju satro, upadajuBolje vam je ganjajte vase igrace po gradu i o sebi se zabavite, da se ne bi dogodine ganjali sa Robijasima u federalnoj.
- TurkishAirlines
Pa isti ljud im vode i klub i grupu.tabba77 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:59Haj što klub ne zna kuda će, to mogu da razumijem kad imaš nesposobne ljude.
Dok se ima zastita od par korumpiranih policajaca(specijalaca) do tada ce vlasnik i grupe i zelje biti isti ljudi.
Nazalost, normalni mavijaci zelja, ako ih i ima, nemaju muda da se usprotive ovome. Klub trpi, zivci se gube zbog kriminalaca i dilera.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 27 sep 2023, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Da, ali ne mozes ti to objasniti...BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:14Ovakve stvari su kretenizam. Sutra ce ti Hz krenuti da se svete. I u neko dogledno vrijeme,ces imati da ces krenuti sa djetetom na tekmu, a da ce te par narkomana,brace ili "Buba Corelija" napasti ,cak ce i dijete povrijediti a tog odraslog zbosti ,ili u najboljem slucaju napraviti traumu nekome.
Poremeceni sistem vrijednosti.
FKŽ !
- Shategabri
- Kontakt:
Odose li horde na gostovanje zna li se sta
- Shategabri
- Kontakt:
Što ne bi otišli, pohapsilo drogu sa juga i svako svojim putem.
Koševo Zapad