Zbog tih stvari ti i govorim glupane glupi, nasladjujete se nekim huliganstvom a svi iz fotelja kuckate. Evo pitam i tebe, sto prekidate tucu kad neko padne onesvijesten? Dosli ste da se bijete, udrite do kraja onda. Jednom neko nece ustat, sta cemo onda?let3 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:50E moj debilu.napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:58Puno su se strumfovi digli, pitanje je kad ce mrtva glava past... onda ce se pisat parole al bice kasno.
Premijer liga BiH - aktuelno
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mitomani, isti srbi. Svaki poraz "pretvaraju" u pobjedu

Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 27 sep 2023, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
zato sto je to neki red, kodeks u tim navijackim obracunima. Kad padne, zaobilazis ga.. a ne cipelaris covjeka.napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:53Zbog tih stvari ti i govorim glupane glupi, nasladjujete se nekim huliganstvom a svi iz fotelja kuckate. Evo pitam i tebe, sto prekidate tucu kad neko padne onesvijesten? Dosli ste da se bijete, udrite do kraja onda. Jednom neko nece ustat, sta cemo onda?let3 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:50E moj debilu.napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:58Puno su se strumfovi digli, pitanje je kad ce mrtva glava past... onda ce se pisat parole al bice kasno.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sta ce jadni oni, od krize identite (hrvatski klub podvaljen neukim bosnjacima pod floskulom radnickog) do kokuzluka i vrijedanja inteligencije. I ja bi se mlatio sa svima nakon one presice juce 

Zadnja izmjena: boki86, dana/u 27 sep 2023, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si debil i to pravi. Ovo je gore sve istina . Poslije ce biti kuku majkolet3 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:50E moj debilu.napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:58Puno su se strumfovi digli, pitanje je kad ce mrtva glava past... onda ce se pisat parole al bice kasno.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Sto meni to govoris u drugom licu mnozinenapoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:53Zbog tih stvari ti i govorim glupane glupi, nasladjujete se nekim huliganstvom a svi iz fotelja kuckate. Evo pitam i tebe, sto prekidate tucu kad neko padne onesvijesten? Dosli ste da se bijete, udrite do kraja onda. Jednom neko nece ustat, sta cemo onda?let3 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:50E moj debilu.napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:58Puno su se strumfovi digli, pitanje je kad ce mrtva glava past... onda ce se pisat parole al bice kasno.

Ja uopste ne ucestvujem u tim frkama, naprđujem po forumu, isto ko i ti

Jos sam osudio sve to.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Bice i kod nas kao sa BBB, kad ih po hapse gdje dignu ce roditelji uz objasnjenja da treba momke pustiti, fini su oni imali sve petice u prvom razredu... Pohapsit i na Igman
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- napoleon72
- Kontakt:
Tad se kodeks postuje, a ne postuje se kad nose palice, nozeve, kamenje...? Nije to kodeks nego lijepi strah, niko nece da za ubistvo odgovara. Mangupi teleskope ponesu pa kad neko u nesvijest padne suze krenu "stani stani, momak pao". Sto si donio palicu i kamen mangupe?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:54zato sto je to neki red, kodeks u tim navijackim obracunima. Kad padne, zaobilazis ga.. a ne cipelaris covjeka.napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:53Zbog tih stvari ti i govorim glupane glupi, nasladjujete se nekim huliganstvom a svi iz fotelja kuckate. Evo pitam i tebe, sto prekidate tucu kad neko padne onesvijesten? Dosli ste da se bijete, udrite do kraja onda. Jednom neko nece ustat, sta cemo onda?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sta ovo pitarski forumasi slave pobjedu ili?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Navijaci su se uvijek mlatili, nista novo.
Nego ko su ovi desni na klipu?
Nego ko su ovi desni na klipu?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
u svakom slucaju protiv sam nasilja, mozda cemo opet jos malo morati svi zajedno na jednu stranu, ali helem..napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:59Tad se kodeks postuje, a ne postuje se kad nose palice, nozeve, kamenje...? Nije to kodeks nego lijepi strah, niko nece da za ubistvo odgovara. Mangupi teleskope ponesu pa kad neko u nesvijest padne suze krenu "stani stani, momak pao". Sto si donio palicu i kamen mangupe?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:54zato sto je to neki red, kodeks u tim navijackim obracunima. Kad padne, zaobilazis ga.. a ne cipelaris covjeka.napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:53
Zbog tih stvari ti i govorim glupane glupi, nasladjujete se nekim huliganstvom a svi iz fotelja kuckate. Evo pitam i tebe, sto prekidate tucu kad neko padne onesvijesten? Dosli ste da se bijete, udrite do kraja onda. Jednom neko nece ustat, sta cemo onda?
I slazemo se, nema tu k od kodeksa
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ovde svi sve znaju a niko pojma nema. Izvor informacija reko mi rođak njemu prico drug sto je cuo u trolejbusu...
Sto je on debil, a ne vi koji ovo hinjski podrzavate?let3 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:50E moj debilu.napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:58Puno su se strumfovi digli, pitanje je kad ce mrtva glava past... onda ce se pisat parole al bice kasno.
U pravu je, nece navijaci Zelje pameti doci dok se nesto ozbiljno ne dogodi.
Mostar, Doboj, Kosevo, ali eto, debili su oni koji osudjuju.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ko hinjski podrzava, jesi dobar jaro ?Conscious je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:05Sto je on debil, a ne vi koji ovo hinjski podrzavate?let3 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:50E moj debilu.napoleon72 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:58Puno su se strumfovi digli, pitanje je kad ce mrtva glava past... onda ce se pisat parole al bice kasno.
U pravu je, nece navijaci Zelje pameti doci dok se nesto ozbiljno ne dogodi.
Mostar, Doboj, Kosevo, ali eto, debili su oni koji osudjuju.
Fino sam napisao "ostro osudjuem nasilje"....citas li ti uopste sta se pise ovdje ili samo onako laprdas

-
- Kontakt:
Upravo to. Nas nazivaju divljacima na ovim prostorima, a u Italiji, Francuskoj i Holandiji ce te odmah krenuti zbosti nozem, nece niko ni palicom htjeti da te udari.
Juznu Ameriku necu ni spominjati, kod njih je derbi mirno prosao ako ima manje od 3 zrtve
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Mislio sam da nema gorih od srba, al bgmi kad vidis ove navijace plavih, nista te ne moze iznenaditi.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
TurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:09Mislio sam da nema gorih od srba, al bgmi kad vidis ove navijace plavih, nista te ne moze iznenaditi.

Sad ce te ovi tvoji (inace lazni moralisti) napasti