Ja yebo majku kaze tad se preobukao,dao mu neki iz securitya odjeloFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jest, ovaj je iz širokog, steta sto ga se pitari nisu doćepali onda na koševu![]()
I kad kaze neko zasto imas nesto protiv Listice ?
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Ja yebo majku kaze tad se preobukao,dao mu neki iz securitya odjeloFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jest, ovaj je iz širokog, steta sto ga se pitari nisu doćepali onda na koševu![]()

pa ni mi nemamo nikakve argumente sto bi oni trebali glasat za promjenu statuta... ja prvo mrzim nasu bagru sto nas je dovela dovde a od anamo onih nisam bolje ni ocekivo...mirza_9 je napisao/la:Hebo sve svoje ovaj Bevanda, ko fol hoće neki napredak i da se izbjegne suspenzija, a "prvi" je tu kad` treba glasat protiv.
gledaj da nasi nisu bagra i da nisu radili to sto su radili, ovi te ne bi imali cim blokirat nikako. uopste ne krivim njih nisu nista drukcije postupili ni nista iznenadjujuce,nista nisu uradili sto nismo ocekivali... eh nasa bagra je nas unakazila to ti je realnost...bosnas_ je napisao/la:izgleda da je koalicija SNSD i HDZ uspjela i u sportu ,blokirati Savez..jadno i bijedno! tipican primjer mjesanje politike u sportu,ali necu dugo tako moci..Bevanda,Coric i bagra iz RS zele unistiti fudbal u ovoj drzavi! to je sada vec jasno ko dan!
Nemaju šta FIFA I UEFA da "razmišljaju". Ljudi su razmislili i dali rok do kad se moraju usaglasiti naša zakoni sa njihovim (mi trebamo FIFU/UEFU, a ne ona nas), tako da ovi naši mešetari moraju shvatiti, ali svi znamo da neće, pa tako ako ništa nadati se da ćemo bar u budućnosti imati prave ljude na pravim pozicijama. Jeste da će klubovi i reprezentacija ispaštati, ali šta ćemo kad smo i mi to u jednu ruku dozvolili. Da se ovo desilo prije 3-4 godine, sad bi vjerovatno izašli iz krize i bili ozbiljna reprezentacija.patriota44 je napisao/la:Nije bitno ko je glasao iz RS-A shvatite ko god da je bio na njihovom mestu glkasao bi isto, RS nece nikada prihvatiti jednog predsednika sto znaci da ukoliko UEFA ili FIFA ne shhvati da BiH nije normalna drzava FS BiH bice suspendovan mada ja mislim da se to nece desiti
Moguce je, kad na vrbi rodi grozdje, ja postanem milioner i kad se BiH plasira na SPemiiNa_ je napisao/la:Zar nije moguce da suspenduju savez, i dok formiraju novi savez .. da bude BH Nogomet jedno vrijeme bez saveza ?! Jer igraci, klubovi, treneri i reprezentacija nisu krivi za ovo sto se desava?! Prije jedno 2 - 3 mjeseca je dao Blattner slicnu izjavu .. pa me bas zanima da li je to moguce ?!
Ama vise nije problem u tome da li ce oni glasati ili ne , GLASNO I JASNO : ZELIMO NJIHOVE OSTAVKE ! Gamadgruezi je napisao/la:ja kad vidim facu od sulje colakovica sve mi bude jasno....da benz ima mozga U GLvi pa da zaprijeti da ce da suspenduje klubove a ne reprezentaciju, i da ovaj komitet za stabilizaciju sto planira osnovat bude tu da iskljucivo brine o reprezentaciji ja vam garantujem da bi sva ova krmad sto je protiv statuta u roku od 2 sekunde promijenila misljenje...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, random11, Trapatoni i 35 gostiju.