FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Aristotel555
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Sretno sutra momcima, igraju protiv daleko najozbiljnijeg kluba u državi koji je protiv Zelje prije par dana, nakon izuzetno teske utakmice protiv Alkmara, uputio 29 suteva na gola
To pokazuje koliko su jaki i ozbiljni.. Tuzla City zaslužuje puno više od trenutnog plasmana, solidna je ovo ekipa za sredinu tabele pa mozda cak i korak vise, to pokazuje i statistika ali jednostavno nemamo ni srece..protiv Borca omjer suteva 17:8 i u prethodnim utakmicama je bilo slično ali realizacija nam je jedan od najvećih problema..pored toga odbrana jako lose igra, ne smije se dozvoliti da svaku utakmicu primis gol, to je katastrofalno za psihičko stanje ekipe..mora se sve negdje vratiti, zasto sutra ne bi..ostaje nam da vidimo..I jos da dodam nikad više dusmana i duzebriznika oko kluba koji jedva čekaju da se raspadnemo..e pa gospodo jos ce te se nacekati 
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Ne treba danas ocekivati neko cudo, jednostavno igramo protiv tima koji je u svakom smislu daleko ispred nas. Naravno da se nadam pozitivnom ishodu ali ako sagledamo realno situaciju tesko ce biti. Vidimo svi da je odbrana slabiji dio i nadam se da ce se malo ustabiliti, svesti greske na minimum. Sto se tice dusmana i dusebriznika povecao se broj drasticno, neki zbog ljubomore neki zbog raznoraznih interesa. To je ono samo sto se vidi, a brdo problema je koji se ne vide , jer igramo PL BiH a to je mala bara sa puno krokodila. Moglo bi se svasta napisati ali necu i ne zelim javno. Nasa borba se nastavlja, dusebriznici nek razmisljaju i pateAristotel555 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:41Sretno sutra momcima, igraju protiv daleko najozbiljnijeg kluba u državi koji je protiv Zelje prije par dana, nakon izuzetno teske utakmice protiv Alkmara, uputio 29 suteva na golaTo pokazuje koliko su jaki i ozbiljni.. Tuzla City zaslužuje puno više od trenutnog plasmana, solidna je ovo ekipa za sredinu tabele pa mozda cak i korak vise, to pokazuje i statistika ali jednostavno nemamo ni srece..protiv Borca omjer suteva 17:8 i u prethodnim utakmicama je bilo slično ali realizacija nam je jedan od najvećih problema..pored toga odbrana jako lose igra, ne smije se dozvoliti da svaku utakmicu primis gol, to je katastrofalno za psihičko stanje ekipe..mora se sve negdje vratiti, zasto sutra ne bi..ostaje nam da vidimo..I jos da dodam nikad više dusmana i duzebriznika oko kluba koji jedva čekaju da se raspadnemo..e pa gospodo jos ce te se nacekati
![]()
Elvir Baljic
Simon drži se ti svoje teme pa soli pamet poštenjačinama iz svog kluba. Ja nisam tražio tvoje mišljenje niti javno niti u pp. Ja neznam koji su vaši motivi da svoj prljavi veš gurate u svoje plakare a motiv za svakodnevno blaćenje jedinog konkurenta
je svima poznat pa i tebi koga ja uzgred rečeno smatram dobro obaviještenim.
Moji motivi su isključivo sportski bez ikakvih zadnjih misli...Slobodi želim brz povratak u premijer ligu iz prostog razloga,
liga je bolja sa Slobodom.S Mesom i Raševićem badam se.Kad se nisu mogli dogovoriti sa Azmirom vjerovatno mogu sa Senadom.
je svima poznat pa i tebi koga ja uzgred rečeno smatram dobro obaviještenim.
Moji motivi su isključivo sportski bez ikakvih zadnjih misli...Slobodi želim brz povratak u premijer ligu iz prostog razloga,
liga je bolja sa Slobodom.S Mesom i Raševićem badam se.Kad se nisu mogli dogovoriti sa Azmirom vjerovatno mogu sa Senadom.
Bruka i sramota kakav je igrac Sukilovic. Smece nije ni za federalne. Cojk se okrece od igraca i primam gol. Bolje postavi panja mozda sta blokira. Puuhh
Kapiten Šukilović ponudi guzice ali čovjek nije ****.Prođe pored njega i zabi neobranjiv gol.
Dragi Šukiloviću šta nam ovo radiš?!
I to konstantno već par godina.
Ali ko sam ja da bilo šta pričam. Ima većih poznavalaca fudbala, kao npr sportski direktor, koji je usput i tvoj menadžer. A još i kapitensku nosiš
I našao se ja da nešto pričam i to kapitenu…
Stvarno izvini kapitenu, nisam te prepoznao.
Morao sam nakon dugo vremena napisati i po mom mišljenju identifikovati našu rak ranu u timu.
Ali ko sam ja da bilo šta pričam. Ima većih poznavalaca fudbala, kao npr sportski direktor, koji je usput i tvoj menadžer. A još i kapitensku nosiš
Morao sam nakon dugo vremena napisati i po mom mišljenju identifikovati našu rak ranu u timu.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Šukilović nije igrač za P.L.Minhi je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:40Dragi Šukiloviću šta nam ovo radiš?!
Ali ko sam ja da bilo šta pričam. Ima većih poznavalaca fudbala, kao npr sportski direktor, koji je usput i tvoj menadžer. A još i kapitensku nosiš![]()
-
Aristotel555
- Kontakt:
Sukiloviceva reakcija kod gola vise nego komična, lik hladno okrenu ledja kao na rekreaciji..a druga stvar je sto mi ne možemo sa 2 m ubaciti loptu u praznu mrežu..treba im neko dobro proučiti da im se skine ova kletva neefikasnosti
Nemozes nadavati golova koliko primis zbog smoklje Sukilovic. Bas amater lik. Mogu ga jedino u Jabanusu prodati odmah pored BijeljineAristotel555 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:52Sukiloviceva reakcija kod gola vise nego komična, lik hladno okrenu ledja kao na rekreaciji..a druga stvar je sto mi ne možemo sa 2 m ubaciti loptu u praznu mrežu..treba im neko dobro proučiti da im se skine ova kletva neefikasnosti
TREBA NAPASTI AKO IMA NEKO VOLJAN DA TRČI.IMAMO NA KLUPI KARJAŠEVIĆA,JAŠARAGIĆA,SUŠIĆA ,OSMIĆA.SAMO NEKA TRČE BIT ĆE NERIJEŠENO..
NEĆU IĆI NA UTAKMICE DOK JE ŠUKILOVIĆ U EKIPI.VRIJEĐA MI PAMET.
MOLIM DRAGOG ALLAHA DA NAM POMOGNE.
DOBRO JE DA SUDIJA NE DOSUDI PENAL.
NA ŽALOST ,NAŠI IGRAČI I DALJE NE TRČE.MILENKO NE REAGUJE.AKO OVAKO NASTAVE PRIMIT ĆEMO GOL USKORO.
ŠUKILOVIĆ ZABI AUTOGOL. 
Ne može vam niko pomoći više. Ide Cvajta lagano.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.