Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Svidja mi se sto su mediji sa spiskom pokusali najkvalitetnijii situaciju vise nego sto jestee ali nije onaj spisak tacan nije službeno
Naprotiv meni se svidja cak, i obecevaa bar neki pokusaj s novim igracima.
Naprotiv meni se svidja cak, i obecevaa bar neki pokusaj s novim igracima.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Trenerski poluamater a uz to jos teski svetosavski dzikan.. ima li iko od vas novinara da pita demidzica , pilava I slicne zasto dizu ruku na sve sto srbi kazu? Vi novinari ste najvece zlo u BIH posebno vi balijski cmaroljubi.. kad su oni koji upravljaju javnim mijenjem teske pizde, kukavice onda I ljudi koji to slusaju , gledaju I upijaju postaju isti..
- AndreWilliams
- Kontakt:
Samo da znaš, taj mali je prilično dobar igrač za naše bijedne standarde. Pojačanje u svakom pogledu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:44Najjaci siAndreWilliams je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:48A šta će biti ako nas odvede na evropsko? Kvalifikacije za svjetsko? Šta ćemo ako se ispostavi da se radi o najuspješnijem selektoru do sada? Šta onda? Hebiga, ko mu je kriv što je Savo. Koliko licimjerstva je malo previše? Želim mu da bude najuspješniji selektor do sada. Idemo Savo! Idemo Bosno![]()
I sta fali Markovicu? Pa ako dodje to bi bilo pojacanje.
Fali to da ima minimalno 10 igraca koji tu trebaju biti prije njega a on ce se pozvati samo za to da bi se repka oslabila sto God je moguce vise.. isti razlog jao I sanicanin, cimirot, danilovic I slicni poluamateriDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:44Najjaci siAndreWilliams je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:48A šta će biti ako nas odvede na evropsko? Kvalifikacije za svjetsko? Šta ćemo ako se ispostavi da se radi o najuspješnijem selektoru do sada? Šta onda? Hebiga, ko mu je kriv što je Savo. Koliko licimjerstva je malo previše? Želim mu da bude najuspješniji selektor do sada. Idemo Savo! Idemo Bosno![]()
- AndreWilliams
- Kontakt:
Nabroj mi 10 igračagruezi je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:54Fali to da ima minimalno 10 igraca koji tu trebaju biti prije njega a on ce se pozvati samo za to da bi se repka oslabila sto God je moguce vise.. isti razlog jao I sanicanin, cimirot, danilovic I slicni poluamateriDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:44Najjaci siAndreWilliams je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:48A šta će biti ako nas odvede na evropsko? Kvalifikacije za svjetsko? Šta ćemo ako se ispostavi da se radi o najuspješnijem selektoru do sada? Šta onda? Hebiga, ko mu je kriv što je Savo. Koliko licimjerstva je malo previše? Želim mu da bude najuspješniji selektor do sada. Idemo Savo! Idemo Bosno![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vecina javnosti je prizeljkivala Bajevica i Kodru, za Faruka je mozda 65% bilo ZA. Uglavnom koga god prizeljkuje neznalacka masa se pokaze debaklom.
Tako da ce Savo sigurno odraditi dobar posao.
Tako da ce Savo sigurno odraditi dobar posao.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ahmedhodzic, hadzikadunic, zolotic, barisic,mujakic,djumic, muharemovic, smajlovic, gojkovic,a.kovacevic,AndreWilliams je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:56Nabroj mi 10 igračagruezi je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:54Fali to da ima minimalno 10 igraca koji tu trebaju biti prije njega a on ce se pozvati samo za to da bi se repka oslabila sto God je moguce vise.. isti razlog jao I sanicanin, cimirot, danilovic I slicni poluamateriDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:44
Najjaci si
obavezno uvesti gusle prije utakmica
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Savo će biti pozitivno iznenadjenje, začepice usta svim kritičarima, pogotovo ovim veliko-bošnjačkim nacionalistima
Bezbednosno-informativna agencija
- AndreWilliams
- Kontakt:
Anel je bivši, Hadžikadunić i Barišić su mu tandem, ovo ostalo buranija koju ne bi da komentarišem, ali je impresivno da si ih iskopao. Svaka častgruezi je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:02Ahmedhodzic, hadzikadunic, zolotic, barisic,mujakic,djumic, muharemovic, smajlovic, gojkovic,a.kovacevic,
Izvini ali pretjerujes:gruezi je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:02Ahmedhodzic, hadzikadunic, zolotic, barisic,mujakic,djumic, muharemovic, smajlovic, gojkovic,a.kovacevic,
Ahmedhodzic
Hadzikadunic
Barišić
Mujakic
Marković
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Samo da pohvalim SS.ba na pokusaju pokretanja nekih stvari. Nazovite stvari pravim imenom. Poslije kli.xa ste najutjecajniji portal, iskoristite to kad su ostali bez integriteta, vi ga pokazite.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Prije utakmice na razglas ide mars ma drinu, a na poluvremenu veseli se srpski rode
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovi nece stati dok ovo ne bude reprezenatacija sa svim igracima iz manjeg entiteta
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vico izabrao peteva, pokazao se kao dobar. Sad je izabrao Savu…
2+ 2 = 4 ?
2+ 2 = 4 ?
⚜️~⚜️~⚜️
Da se zove Mustafa Mustafić, pored imena bi mu stajalo da je trener , koji sa 50 godina ima manje od dvije godine trenerskog staža.
Od toga godinu i po koju je odradio na račun statusa igračke legende Partizana i srpskog fudbala, trenerski debitant u 45-oj i otjeran. Onda još 16 utakmica u Olimpiji i otjeran. Kako i zašto je trener rekreativac, doveden na klupu BiH?
Sve drugo su za sport manje više nebitne stvari , kao što će i biti nebitne ako napravi rezultat.
Od toga godinu i po koju je odradio na račun statusa igračke legende Partizana i srpskog fudbala, trenerski debitant u 45-oj i otjeran. Onda još 16 utakmica u Olimpiji i otjeran. Kako i zašto je trener rekreativac, doveden na klupu BiH?
Sve drugo su za sport manje više nebitne stvari , kao što će i biti nebitne ako napravi rezultat.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
I onda kazu nemoze Barba biti selektor eto nek moze Sava, **** li mu sve, A i njima svima!Horoz je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:40Da se zove Mustafa Mustafić, pored imena bi mu stajalo da je trener , koji sa 50 godina ima manje od dvije godine trenerskog staža.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.