Nije da ulijeva povjerenje, pogotovo nakon svojih posljednjih poteza, ali to je izjavio SD i rekao da je to isključivo budžet za igrače. Opet kažem, nije nužno to 65-70 hiljada, moguće da je koja hiljada gore, ali nimalo nerealna cifra obzirom da se najviše prihoda daje dalje za krpljene dugova.letsgofighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 13:03Ako je samo za igrače 70 milja, možda bi se i moglo rasporediti, ali ako u tih 70 milja spada i trener sa stručnim štabom onda nema šanse...mada, ja mislim da Štilić i Amoah imaju po 5 milja minimalno....
Pa jel tebi ima logike da daješ Musiću, Beći, Turanjaninu, Gasalu, Šehiću po 2500 ili 3000 hiljade maraka, nevezano na koji način.
Druga stvar, jel ti zaista misliš da bi se to kod nas moglo tako raditi, evo naši vazda teoretišu i izmišljaju kako kod vas Mirvić pere pare, pa ako već pere, što nadležni nisu pročešljali malo prostorije kluba. Poenta je da kad bi kojim slučajem tako počeli i vi i mi raditi, davati pare na crno, ne plaćati porez, nas bi svako živ pritisnuo, a kasnije bi i žestoko fasovali zbog toga.
Kako naši teoretišu da Mirvić mozzartuje, te pere pare, te tali se sa igračima te ovo te ono, tako ste i vi počeli sa tim da su kod nas igrači na minimalcu a ostalo u kešu primaju kako ne bi gore nadrapali sa porezom.