150 milki i nas je
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kaže Suma da će Milan imati najljepši sportski kompleks na planeti. Ali da će i puno koštati sve to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vallahi Adli starter, nakon toliko roštilja i uloženog truda. Ne očekujem puno od njega, zna se i razlog. Ali opet, Cagliari je drugorazredna ekipa i možda najlošiji protivnik od početka sezone. Ovo se mora dobiti i onda dočekati dva ozbiljna suparnika u sljedecih 7 dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
cuj ne ocekujem nista od njega???pa koji ce klinac u Milanu, da bude maskota tu u Milanu?? ako se nece dokazivati i iskoristiti sanse protiv ekipa poput Caglaria neces vala ni protiv Intera...tako da ako nista ne pokaze nocas mislim da mu je to oprostajna tekma....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne očekujem ništa od njega danas. Možda jer lik nije nikad počeo meč za Milan? Šta ti misliš, da će danas svaki potez biti tačan i izvanredan? De malo čovječe nekad i razmisli.memaga je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:27cuj ne ocekujem nista od njega???pa koji ce klinac u Milanu, da bude maskota tu u Milanu?? ako se nece dokazivati i iskoristiti sanse protiv ekipa poput Caglaria neces vala ni protiv Intera...tako da ako nista ne pokaze nocas mislim da mu je to oprostajna tekma....
koliko citam trenutno ( ukoliko ne promjenis post ) pises NE OCEKUJEM NISTA, da li ti razumjes sta pises??? sto igra u prvoj postavi, onda mogu nekog sa tribina ubaciti ako se od njega NISTA NE OCEKUJE ...pises lice gluposti....
Tuzice klub, nezadovoljan, sam ce htjeti ici, sigurno nece toliko kostati
Al to su samo moji pusti snovi
Pa nije pogrešno reći da u startu ne očekuješ puno od igrača kojeg lik ignorira godinu dana i to još ga stavi na poziciju koja mu najmanje leži u sredini.
Da bilo koga na svijetu staviš, teško da će odigrati meč za pamćenje u takvim okolnostima.
Da bilo koga na svijetu staviš, teško da će odigrati meč za pamćenje u takvim okolnostima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
onda ga ne treba staviti da igra, treba staviti nekoga od koga se NESTO OCEKUJE....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Očito ti nisi nikad šutao loptu i ne znaš kako je kad to ne radiš dugo.
Adli u prvoj postavi 
Večeras zahladnjenje i susnježica
Večeras zahladnjenje i susnježica
Ovaj Adli koliko se čini je najbolji tehničar u veznom redu, ako ne i u ekipi cijeloj. Baš se vidi na njemu da zna s loptom, al jok, daj ćelavom idiotu rovokopača da ore po terenu bez ikakvih igračkih sposobnosti....
Mogu li novajlije da dobiju Cagliari .... 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Milina gledati ovog Cukija. Tip dobije loptu i odmah dar-mar, nema pametovanja ni valjanja...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
izgleda da cemo cekati Lea i Girouda u 2.pol da se ovde gol zabije, ovo do sad mi ne daje nadu da mogu zabiti gol, a previse prostora nazad ostaje
Hvala Adli ybo ti sve svoje, i kazu ne igra puno 
Lagano ga primismo, previse je igra nonsalantna i previse se prostora ostavlja nazad
Adli kriv za go, prelako izgubio loptu
Adli kriv za go, prelako izgubio loptu
Opa, belaj na vidiku.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.