FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako ono kažu "otamo si odakle ti je žena", znači ti si pola naš 

RollingPaper je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:52Kako ono kažu "otamo si odakle ti je žena", znači ti si pola naš![]()

Suti bolan, da sam znao nikad moja noga ne bi stupila na tlo tuzlanskog kantona...

Treba balavcima sa fkslobodafans na instagramu neko rec da se raspitaju prije nego sto nesto postave.
Najavljuju utakmicu uz "Mars na Drinu"
Da sto prije to sklone
Najavljuju utakmicu uz "Mars na Drinu"
Da sto prije to sklone
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Slusaju djeca delije i grobare a ne znaju pozadinu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Gdje je ovo Steel, Superliga haman? Daleko dobaci, nešto u njemu nismo prepoznali
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Hoce li ikada prestat prekrivanje onih nasih legendi sa jorganima SSH?
- Beduin
- Kontakt:
Vodice Pecelja, a znas gdje je Pecelj igraosimonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:41Gdje je ovo Steel, Superliga haman? Daleko dobaci, nešto u njemu nismo prepoznali
Neka uci od Fedje, nece naskoditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
A sad tek vidim da je pomoćnik Feđi, a i nije onaj jači Radnički nego ovaj Kragujevac, i Feđa grohno pravoBeduin je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:29Vodice Pecelja, a znas gdje je Pecelj igraosimonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:41Gdje je ovo Steel, Superliga haman? Daleko dobaci, nešto u njemu nismo prepoznali
Fakat to vise nema nikakvog smisla to sto rade, jos samo da pocnu prekrivati stolice i klupe za rezervne igrace. Pa ako im se izaslo u susret da koriste stadion zasto im se to dozvoljava. Po meni je to cisto skrnavljenje i teski bezobrazluk, u fazonu sada smo mi tu i mi radimo sta hocemo. Nek idu igrati negdje drugo, to niije problem grada. izadjes im u susret a oni se pisaju po istoriji i jos kazu to je i njihov stadion.
Edit: Travnjak sigurno nece moci izdrzati igranje oba kluba. I na kraju sta si uradio, nista, uludo bacen novac.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Ako ih ostavi u ligi, a tesko, to ce biti itekako odlicna referenca za obojicu i razlog da nastave zajedno raditi.simonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:41A sad tek vidim da je pomoćnik Feđi, a i nije onaj jači Radnički nego ovaj Kragujevac, i Feđa grohno pravoBeduin je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:29Vodice Pecelja, a znas gdje je Pecelj igraosimonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:41Gdje je ovo Steel, Superliga haman? Daleko dobaci, nešto u njemu nismo prepoznali
Kao nasi Nala i Cenga sto deru guzove. Odlican tandem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nije loš ovaj Eldin, mogao bi biti baš trenerčina.Beduin je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:18Ako ih ostavi u ligi, a tesko, to ce biti itekako odlicna referenca za obojicu i razlog da nastave zajedno raditi.simonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:41A sad tek vidim da je pomoćnik Feđi, a i nije onaj jači Radnički nego ovaj Kragujevac, i Feđa grohno pravo
A Nala, nije što je naš, najjači trener u Bosni.

-
- Kontakt:
Treba ih otjerati, neka idu u Srebrenik ili Banoviće, ili neka naprave svoje Bare u Simin Hanu.Skver je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:08Fakat to vise nema nikakvog smisla to sto rade, jos samo da pocnu prekrivati stolice i klupe za rezervne igrace. Pa ako im se izaslo u susret da koriste stadion zasto im se to dozvoljava. Po meni je to cisto skrnavljenje i teski bezobrazluk, u fazonu sada smo mi tu i mi radimo sta hocemo. Nek idu igrati negdje drugo, to niije problem grada. izadjes im u susret a oni se pisaju po istoriji i jos kazu to je i njihov stadion.
Edit: Travnjak sigurno nece moci izdrzati igranje oba kluba. I na kraju sta si uradio, nista, uludo bacen novac.
Dokle više ona ponjava preko banera legendi Slobode? Zar na vijeću nije usvojena odluka da se to obustavi? Što im Sisoja ne pravi stadion od 100 miliona kako je obećao dok je bio u Slobodi, i zašto nikad neće?
Samo je Sloboda iz Tuzle
Jedini od svih trenera u drzavi koji je bio prvak Evropesimonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:21Nije loš ovaj Eldin, mogao bi biti baš trenerčina.Beduin je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:18Ako ih ostavi u ligi, a tesko, to ce biti itekako odlicna referenca za obojicu i razlog da nastave zajedno raditi.simonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 15:41
A sad tek vidim da je pomoćnik Feđi, a i nije onaj jači Radnički nego ovaj Kragujevac, i Feđa grohno pravo
A Nala, nije što je naš, najjači trener u Bosni.![]()

Lik je klasa od trenera za nasu ligu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Raja, ima li neko link za MY TV kanal ili link sa BH Lige? Daleko sam od Tušnja ali utakmicu moram nekako pogledati.
Pa sutra je tekma, vidjet ćemo hoće li biti linkova, mada ja sam 99% na stadionu. Od mene ne očekujmontolivo18 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:39Raja, ima li neko link za MY TV kanal ili link sa BH Lige? Daleko sam od Tušnja ali utakmicu moram nekako pogledati.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
https://24sport.stream/montolivo18 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:39Raja, ima li neko link za MY TV kanal ili link sa BH Lige? Daleko sam od Tušnja ali utakmicu moram nekako pogledati.
Bit ce valjda ovdje. Nisu stavili za sutra u ponudu, ali mozda stave, jer prenosi televizija
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ti si naš.Vanja8 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:57RollingPaper je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:52Kako ono kažu "otamo si odakle ti je žena", znači ti si pola naš![]()
![]()
![]()
![]()
Suti bolan, da sam znao nikad moja noga ne bi stupila na tlo tuzlanskog kantona...![]()
![]()

Tobe i ti, dva tuzlanska zeta, dva Slobodina sokola

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma dje ba sa Tobetom bas...Sky9 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 19:12Ma ti si naš.Vanja8 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:57RollingPaper je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:52Kako ono kažu "otamo si odakle ti je žena", znači ti si pola naš![]()
![]()
![]()
![]()
Suti bolan, da sam znao nikad moja noga ne bi stupila na tlo tuzlanskog kantona...![]()
![]()
![]()
Tobe i ti, dva tuzlanska zeta, dva Slobodina sokola![]()