Dok god placamo necemo skinuti.
Sloboda vs Tuzla City
-
- Kontakt:
Re: Sloboda vs Tuzla City
simonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:36Na 6+x koliko ono dajete na papir? Ako ćemo takoTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:31Pusti to...pisi cifru, koliko dugujemo Pantelicu ?simonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:29
Said sa Slobodom ima veze koliko i Pantelić sa Tuzlom, jeste kako ne.![]()
Šta sve od vas se neće čuti.
Sjeti se da Said reče da će završiti karijeru ako sad ne ostane u Slobodi.I mislis da će tražiti nešto?
A to za Bekiće, Fejzića, Livančića i Bekrića (pošto znam da na to ciljaš), slobodno piši, jer znaš za foru sa pečatima.Nikad te pare dobit neće ovi kojima nije isplaćeno, a tužiti mogu samo omladinski pogon
![]()
Dalje, Jusić i Abid će svoje dobiti, momci čekaju i korektni su, Jusić pored Čelika iz Zenice na štakama dodje da gleda Slobodu, Fedor tužio i dobio. Dalje?![]()
A ako ćemo sa kamatama i onim obećanim platama i bonusima, prebacuje to dobrih 30 hiljada, da ne računam onu siću što je dobio. Sad za kamate ne bih znao tačno.![]()
Sad je tvoj red, pa ćemo tako nasumice da vidimo ko više krije![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ma zna i Balja šta mii je i sam rekao, samo neće da unosi nemir svojimaSky9 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:37simonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:36Na 6+x koliko ono dajete na papir? Ako ćemo takoTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:31
Pusti to...pisi cifru, koliko dugujemo Pantelicu ?![]()
A ako ćemo sa kamatama i onim obećanim platama i bonusima, prebacuje to dobrih 30 hiljada, da ne računam onu siću što je dobio. Sad za kamate ne bih znao tačno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sad ćemo da čujemo te tačne ili bar ofrlje cifre naše
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ja lično nemam ništa protiv Baljonijasimonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:38Ma zna i Balja šta mii je i sam rekao, samo neće da unosi nemir svojimaSky9 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:37simonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:36
Na 6+x koliko ono dajete na papir? Ako ćemo tako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobar je to momak, daje se za klub svugdje pa i ovdje
Sad ćemo da čujemo te tačne ili bar ofrlje cifre naše

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:36Na 6+x koliko ono dajete na papir? Ako ćemo takoTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:31Pusti to...pisi cifru, koliko dugujemo Pantelicu ?simonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:29
Said sa Slobodom ima veze koliko i Pantelić sa Tuzlom, jeste kako ne.![]()
Šta sve od vas se neće čuti.
Sjeti se da Said reče da će završiti karijeru ako sad ne ostane u Slobodi.I mislis da će tražiti nešto?
A to za Bekiće, Fejzića, Livančića i Bekrića (pošto znam da na to ciljaš), slobodno piši, jer znaš za foru sa pečatima.Nikad te pare dobit neće ovi kojima nije isplaćeno, a tužiti mogu samo omladinski pogon
![]()
Dalje, Jusić i Abid će svoje dobiti, momci čekaju i korektni su, Jusić pored Čelika iz Zenice na štakama dodje da gleda Slobodu, Fedor tužio i dobio. Dalje?![]()
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 28 sep 2023, 08:23, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
Nije to lijepo, placate da igrate a ne da dernek pravite, majku mu ima kucni red neki.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
U stanu koji iznajmljujem, stavljam sta ja hocu, tako i sa stadionom.Skver je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:42Nije to lijepo, placate da igrate a ne da dernek pravite, majku mu ima kucni red neki.
Elvir Baljic
Ako je tako kad krecite stadion u plavo?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:44U stanu koji iznajmljujem, stavljam sta ja hocu, tako i sa stadionom.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 28 sep 2023, 08:24, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Da okrecimo pa da vi igrate...Ne moze, nase boje su za nas, ne za svakoga.Skver je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:46Ako je tako kad krecite stadion u plavo?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:44U stanu koji iznajmljujem, stavljam sta ja hocu, tako i sa stadionom.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Šta je tačno nalupano? Hoćeš reći da ne prijavljujete igrače na minimalac? Vaš zvanični izvještaj govori drugačije.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:40Ne pisi nasumice ili ti ofrlje, napisi cifru ako mislis da znas . Posto si nahlupao gore svasta , vidim da nemas pojma koliko. Evo ja necu ofrlje Saidu dugujete trenutno 23 hiljade, +- stoja gore dole.simonknows je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:36Na 6+x koliko ono dajete na papir? Ako ćemo takoTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:31
Pusti to...pisi cifru, koliko dugujemo Pantelicu ?![]()
Sa sve bonusima i kamatama, onim obećanim platama na crno, više od 30 hiljada.
Said care vuče taj dug iz ranijih sezona, prošla mu je bila mizerna, prosječan navijač bi ga mogao isplatiti, nije tražio do danas, misliš da će sad?
A za Djordja znaš i sam da znam, jer ono što sam ti ja sam rekao, a što si mi privatno potvrdio, ne može se "pogoditi", je l' tako?

I ne reče nam, kome smo dužni iz prošlih sezona, osim druga vam Saida, koliko, i ko će to platiti? Ili hajde, bar ova prva 2 od 3 reci.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ja boja i kur.caTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:49Da okrecimo pa da vi igrate...Ne moze, nase boje su za nas, ne za svakoga.Skver je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:46Ako je tako kad krecite stadion u plavo?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:44
U stanu koji iznajmljujem, stavljam sta ja hocu, tako i sa stadionom.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Necu dalje, dobar si momak, jako te cijenim.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:49Da okrecimo pa da vi igrate...Ne moze, nase boje su za nas, ne za svakoga.Skver je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:46Ako je tako kad krecite stadion u plavo?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:44
U stanu koji iznajmljujem, stavljam sta ja hocu, tako i sa stadionom.
🔴⚫️
Boje za njih 20

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Oni kao imaju neke boje, neki grb, neku kitu

Ustvari imaju samo Azmirka svemirka, čim ode anđeo, ode sve u pizdu lijepu materinu. I grb i boje i ponjava sa Tušnja

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sloboda72 aka tuzlac je trazio da pola stadiona budu plave stolice, onaj pomosnji aks biznismen trazi da se uknjizi kao suvlasnik Tusnja.
🔴⚫️
Al racku evo im

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ybg. hoce svoju babovinu, babo mu biznismen stariji pravio Tusanj, decko je poreski obveznik.

🔴⚫️

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Taman ponjava za stavit preko stola za rucak

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, jurisicduska, supervizor i 22 gosta.