Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne mogu da shvatim da se mogu pobiti ljudi izmedju sebe i to iste nacije, vjere opredjeljenja, iz istog grada. Pa brate majka mu stara zar se moze neko toliko mrzit jer za drugi klub navija nikako to ne mogu shvatiti. Ali isto sto je simptomaticno to se desava samo Bosnjacima...
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Hajde ti si drot Murga pa napisi sto se to danas
Desilo na parkingu ispred Olimpijdkog stadiona
“Asim Ferhatovic Hase”?
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
manjejaci nisu bosnjaci!BHFreak je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:56Ne mogu da shvatim da se mogu pobiti ljudi izmedju sebe i to iste nacije, vjere opredjeljenja, iz istog grada. Pa brate majka mu stara zar se moze neko toliko mrzit jer za drugi klub navija nikako to ne mogu shvatiti. Ali isto sto je simptomaticno to se desava samo Bosnjacima...
-
- Kontakt:
Nema sta, ovo je cista pobjeda. Ali sta vam ima siljiti kad ih razbijete u prvih 10 minuta 0-2? Mozda da ih dobijete 0-8? Koja bi poenta bila? On je delegiran da pogura ako zapne. Nije zapelo, posteno ste dobili i to je to.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:51Ama imate pozdrave od novog starog prvaka, Velikana iz Platonove !
A sto se tice sudjenja, ne vrijedi se raspravljati ovdje. Evo druga tekma gdje je sudjenje koretkno max bilo, ali sad sute svi. Pa svaki navijac Borca je protiv tih lakrdija i guranja ( bez obzira sto je Borac par puta u zadnjih 15-20 godina pusio i ispadao u nizu ligu zbog toga )
1921
Borac je ozbiljan klub za razliku od ovog cirkusa sa Kobilje Glave.Kajzer10 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:33Ne bih rekao da je Borac objektivno jaca ekipa od Sarajeva, ali su tu negdje. Medjutim to je ozbiljna ekipa i od toga ne treba bjezati. S druge strane, navijaci Sarajeva su mrtvi ozbiljni u svom uvjerenju da je to ekipa za donji dio tabele, ali ih sudije guraju na vrh.
Oni mogu uzeti titulu samo u nekim vanrednim okolnostima tipa pandemija, prekid plej ofa ili da Ibraković i Selimović poklope po pet kola unaprijed.
Jednom u 15 godina im se desi Husref Musemić i neka slučajna ali regularna titula.
Milione su skršili u posljednjem prelaznom roku, doveli trenera koji ima minimalno duplo veću platu od svakog trenera u ligi, imaju igrače sa platama od 50.000+ hiljada maraka, ali džaba vam novci moji sinovci.
Evo sad kmeče da se Široki sklonio Borcu, danas mjauču za Tuzla Siti, kao da su neka ozbiljna konkurencija Zrinjskom.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E čuj da ti uhljup koji navija za klub u raspadu,koji prosi i ima rumenog seljaka kao legendu i sportskog direktora i uz to klovna na klupi kaže da je neki klub cirkusVirtu4l je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:01Borac je ozbiljan klub za razliku od ovog cirkusa sa Kobilje Glave.Kajzer10 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:33Ne bih rekao da je Borac objektivno jaca ekipa od Sarajeva, ali su tu negdje. Medjutim to je ozbiljna ekipa i od toga ne treba bjezati. S druge strane, navijaci Sarajeva su mrtvi ozbiljni u svom uvjerenju da je to ekipa za donji dio tabele, ali ih sudije guraju na vrh.
Oni mogu uzeti titulu samo u nekim vanrednim okolnostima tipa pandemija, prekid plej ofa ili da Ibraković i Selimović poklope po pet kola unaprijed.
Jednom u 15 godina im se desi Husref Musemić i neka slučajna ali regularna titula.
Milione su skršili u posljednjem prelaznom roku, doveli trenera koji ima minimalno duplo veću platu od svakog trenera u ligi, imaju igrače sa platama od 50.000+ hiljada maraka, ali džaba vam novci moji sinovci.
Evo sad kmeče da se Široki sklonio Borcu, danas mjauču za Tuzla Siti, kao da su neka ozbiljna konkurencija Zrinjskom.![]()

-
- Kontakt:
Ako je iko u ovoj cirkus ligi pusio zbog sudijskih kradja i zelenog stola, to je Borac. Ruku na srce, u pocetku je bila prava zajebancija, nas guraju, ostali jaucu.. ali vise nije zanimljivo. Daj da se igra taj fudbal kako Bog zapovjeda, pa ko bolji ruka ruciAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:00Nema sta, ovo je cista pobjeda. Ali sta vam ima siljiti kad ih razbijete u prvih 10 minuta 0-2? Mozda da ih dobijete 0-8? Koja bi poenta bila? On je delegiran da pogura ako zapne. Nije zapelo, posteno ste dobili i to je to.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:51Ama imate pozdrave od novog starog prvaka, Velikana iz Platonove !
A sto se tice sudjenja, ne vrijedi se raspravljati ovdje. Evo druga tekma gdje je sudjenje koretkno max bilo, ali sad sute svi. Pa svaki navijac Borca je protiv tih lakrdija i guranja ( bez obzira sto je Borac par puta u zadnjih 15-20 godina pusio i ispadao u nizu ligu zbog toga )
@kama sutra,Kamaga11 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:53E ova ti je dobra de nam ispricaj kako si Dzildu prebio.Pitarsam je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:34Kakav propali klub takav i propali generalni sponzor!
Skupili se Timotije i raja mu na golubarniku.Onda
Sverom sto trolom sto tramvajem dodju u Grad i izadju
Na Skenderiji.Onda pješaka prema Kosevu.Došli pred
Kosevo,na parkingu ugledali 10-tak momaka i onda Timotije i
njegovi mitomani posto su skontali da su brojniji 3:1
navukose ko arkanovci čarape i vunene kape na vugla
isukose čakije i krenuše u napad.
O tugo,o sudbo kleta.
Nisu znali da u okolnim kafanama “vino piju nane Age
Sarajlije”ili ti starija raja cugaju i roštiljaju pred put.
Normalno da su se Preračunali jer mitomani kad idu na
put samo nose oklagije i cakije da odrežu koju koru
Hljeba i ukradeni parizer iz granapa.
I tako bolesni mitomani sa Timotijem na čelu krenuše
u napad.
Kako su ohrabreni krenuli u juriš,kad skočise Age Sarajlije
iz kafana,tako u rikverc i bjezanija prema Ciglanana.
Ostaviše par ranjenih mitomana,kapa i čakija.
Boj ne bije oružje i oklagija,već boj bije srce u junaka
Odoše horde ko da ništa nije bilo na daleki put,sa malim
Zakašnjenjem.
Za razliku Nesretnog Timotija i njegovih 30-tak mitomana.
Neki u bolnicu Kosevo,neki u muriju.
Eee hebiga,neda im se nikako.
Poslije krezubog Predsjednika
Poslije kornjače bez vrata sa plavim štitom
Poslije probušene lopte
Poslije rumenka
Valjda je došao red da i Generalni Sponzor F.K.Željo
napravi konferenciju za stampu?!
Sve u heftu dana.
GOLEMO-naJJaci su na čitavom dunjaluku![]()
Vidim da si jedan od vodećih pacenika,mitomana.
Al’ako vi lažete,izmišljate i pravite mitove,
Mi sa sunčane strane sto smo Bordo krvi to ne radimo.
Još jednom da ponovo napišem.
Bio oktobra 1983g. Na Jugoistoku Grbavice.
Skočila momčina hrabro,neustrašivo sa ledja na moj vrat.
Posto sam bio mnogo visi,jači istreniran u borilačkim
Sportovima(judo) samo sam ga ko muhu otresao.
Da ne bi bilo šupljih priča i zabune.Nisam znao ni ko je
ni šta je,dok neko vise nije reko”nemoj Djilda,pusti”!
U tom vremenu on i nije bio vodja kospicara nego
Žuti,mislim da se Keno zvao.
Njega možete pitati ako je živ i sjeća se ko mu je u
Parku kod 2 Gimnazije pjege po glavi brojio
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
-
- Kontakt:
Svi serite po malom želji,kad mogu legende Amaw,Rumenko,lažni hadžija možete svi,samo ih nemojte više tući jer i kad oni napadnu bježe ko zečevi (kažu izdao ih neki njihov)nema većeg cirkusa u ovom dijelu svijeta
-
- Kontakt:
Vi mislite sta hocete ali ja i dalje tvrdim da je sarajevo ravnopravan sa zrinjskim i borcem po pitanju prvog mjesta.
Prvi sam bio skeptik kada sam vidio da kod birca pocinju cavic nisic i lukic,medjutim ispade dobro.
U ovoj ekipi je vranjes klupa (doduse zadnje dvije nije igrao jer je bolestan),kulasin povrijedjen,cetmovic isto tako da kada se i oni vrate bice basozbiljna prica. Samo se nadam da ce vinko pokazati vise muda i igrati ofanzivnije i da ce se odreci njegovih fiks ideja i oickaste postavke.
PS Hrelja je brutalan
Prvi sam bio skeptik kada sam vidio da kod birca pocinju cavic nisic i lukic,medjutim ispade dobro.
U ovoj ekipi je vranjes klupa (doduse zadnje dvije nije igrao jer je bolestan),kulasin povrijedjen,cetmovic isto tako da kada se i oni vrate bice basozbiljna prica. Samo se nadam da ce vinko pokazati vise muda i igrati ofanzivnije i da ce se odreci njegovih fiks ideja i oickaste postavke.
PS Hrelja je brutalan
Ma nije Virto Zrinjski ko proslih sezona...Virtu4l je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:01Borac je ozbiljan klub za razliku od ovog cirkusa sa Kobilje Glave.Kajzer10 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:33Ne bih rekao da je Borac objektivno jaca ekipa od Sarajeva, ali su tu negdje. Medjutim to je ozbiljna ekipa i od toga ne treba bjezati. S druge strane, navijaci Sarajeva su mrtvi ozbiljni u svom uvjerenju da je to ekipa za donji dio tabele, ali ih sudije guraju na vrh.
Evo sad kmeče da se Široki sklonio Borcu, danas mjauču za Tuzla Siti, kao da su neka ozbiljna konkurencija Zrinjskom.![]()
Dosta su slabiji...
Evo ti primjer:
GOSK, Zelji uliva 3 komada
Sloga D isto 3
Zrinja 2...
Osjeti se da nema Jakira

Odlican primjerak manjejaka sa juga.Virtu4l je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:01Borac je ozbiljan klub za razliku od ovog cirkusa sa Kobilje Glave.Kajzer10 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:33Ne bih rekao da je Borac objektivno jaca ekipa od Sarajeva, ali su tu negdje. Medjutim to je ozbiljna ekipa i od toga ne treba bjezati. S druge strane, navijaci Sarajeva su mrtvi ozbiljni u svom uvjerenju da je to ekipa za donji dio tabele, ali ih sudije guraju na vrh.
Šiftar sa Peštera koji pokusava da ismijava dio Sarajeva a cesto to pokusava sa nekim manjim BH gradovima a ove ovce narkomanske ga slijede.
Šiftar koji veze nema sa BiH ili sa željom, nego mrzi Sarajevo zbog imena a jedini nacin da tu mrznju iskaze je da se na forumima predstavlja kao navijac zelje i u coporu sa grupicom narkomana siri mrznju medju Sarajevskom rajom.
Večeras je bolja ekipa pobjedila, i to čisto kao suza. Obično ko visoko poleti, nisko pada, tako da se pribojavam utakmice protiv Veleža. Mogla bi ovo biti jako zanimljiva sezona, između Borca Sarajeva i Zrinjskog za titulu.
I moram dodati još nešto: Barski, Kortez, Fićović, Jurilj, Makarić, Predragović, Pavlović, Pišek, Kulašin, Subić, Vranješ. Ovo su sve igrači koji su na klupi Borca, koji bi u bilo kojoj drugoj ekipi u PLBiH igrali u prvih 11 bez ikakvih problema, i tu vidim upravo najveću snagu Borca, izuzetno široka klupa sa kvalitetnim igračima.
I moram dodati još nešto: Barski, Kortez, Fićović, Jurilj, Makarić, Predragović, Pavlović, Pišek, Kulašin, Subić, Vranješ. Ovo su sve igrači koji su na klupi Borca, koji bi u bilo kojoj drugoj ekipi u PLBiH igrali u prvih 11 bez ikakvih problema, i tu vidim upravo najveću snagu Borca, izuzetno široka klupa sa kvalitetnim igračima.
Zadnja izmjena: AvantiBL, dana/u 27 sep 2023, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Pa normalno. Vi ste veceras Siroki rasuli, da svaku ovako uzimate ne bi vam niko mogao nista prigovoriti.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:08Ako je iko u ovoj cirkus ligi pusio zbog sudijskih kradja i zelenog stola, to je Borac. Ruku na srce, u pocetku je bila prava zajebancija, nas guraju, ostali jaucu.. ali vise nije zanimljivo. Daj da se igra taj fudbal kako Bog zapovjeda, pa ko bolji ruka ruciAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:00Nema sta, ovo je cista pobjeda. Ali sta vam ima siljiti kad ih razbijete u prvih 10 minuta 0-2? Mozda da ih dobijete 0-8? Koja bi poenta bila? On je delegiran da pogura ako zapne. Nije zapelo, posteno ste dobili i to je to.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:51Ama imate pozdrave od novog starog prvaka, Velikana iz Platonove !
1921
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije ti lahko! Gubis se, spinujes, pises sa vise profila. Odmori, zamjeni malo Duskicu
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Koliko čujem, i dalje im traže sponzora po ciglanama

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Nabijem na **** novog-starog šampiona, velikana (čuj velikan, možda jedino u manjem entitetu) iz Platonove. Sve najgore i brz raspad vam želim.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:32Pozdravite novog-starog sampiona, Velikana iz Platonove !![]()

Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 41 gost.