u LP iliA_d_0 je napisao/la:@ CRNI_SA
cuj od 90' do danas spanski timovi imaju vise titula od talijanskih...sta pratis??bocanje mozda??pa sine sam Milan ima od 90' vise titula od svih spanskih timova zato reci svaka cast!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
u LP iliA_d_0 je napisao/la:@ CRNI_SA
cuj od 90' do danas spanski timovi imaju vise titula od talijanskih...sta pratis??bocanje mozda??pa sine sam Milan ima od 90' vise titula od svih spanskih timova zato reci svaka cast!
sta ti jeJameS je napisao/la:u LP iliA_d_0 je napisao/la:@ CRNI_SA
Zadnjih 10 godina liga prvaka osvajaci:A_d_0 je napisao/la:kako god okrenes talijani imaju vise titula u zadnjih 10 godina (ovo govorim za LP) aa u Kup Uefa priznajem tu su jaci spanci...
obannon je napisao/la:Markioni prešao u Fiorentinu
Marko Markioni, dosadašnji fudbaler Juventusa, karijeru će nastaviti u Fiorentini. "Viola" je izdvojila 2.5 miliona evra za dovođenje 28-godišnjeg veznog igrača.
Jel on otiso sigurno??? Nigdje nema da je oficijelno.L'Avvocato je napisao/la:ahahahaha kakva bolan greska ... hvala Bogu da smo se rijesili tog panja od igraca ... veze lik nema ... vise plasi duela od nekog lika sto je obje noge loomio na terenu ha ya ... hvala Bogu sto je otisao
Ma kakvi brate,tip nema predstave,i ono sto je igro dok su Camoranesi i Hasan bili povrijedjeni, usro je. Ako si gledo protiv Intera u Milanu,bit ce ti jasno o cemu pricam,tu sam mu **** sve po spisku,2 put izlazi pred Cezara 1 na 1, i dadne prejak for i lopta se odbije od njega ko od drveta. Da ne pominjem kako ima polijep centarsut,uhhhh ...Zato,obradujte me sa vijescu da je oficijelno napustio Juventus.Mirza_Hordas je napisao/la:meni je baš nekako solidan igrač ali haj vi navijači juventusa znate bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.