FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma da, baš tako. Njima su se alarmi upalili odmah poslije Grbavice i evo u narednih 5 kola šta su uradili već se može knjiga napisati. Od sudijskih krađa, do naštimanih prelaza i zamjena domaćinstava sa ovim svojim haverima iz rsa. Čak i danas pored ranog vodstva od 2 gola Kazlagić je čitavu utakmicu navlačio im faulove kojih nije bilo, sjeckao igru, prekidao Širokom kontre i činio sve što mu je u mogućnosti da ovi ne bi smanjili, da se slučajno ne bi izazvala neka euforija i nepotreban rizik.AVNOJ je napisao/la: ↑27 sep 2023, 21:21Da da bodi upravu si. Navlačit če na sve moguce nacine pa ove domace utakmice na pocetku prvenstva. Kad ih je Željo mlatno odma skontali da su teške karine i naštimali sebi domace utakmice da se sto bolje uigraju i nabiju neku pobjedničku euforiju. Sve lafo neofirno a kad skotaš kasnije ima smisla itekako.
Sad im dolazi Velež kojeg će također izmasakrirati, i to ti je već debela i bodovna i mentalna prednost u odnosu na nas i Zrinjski bez da su fudbalski išta odigrali, sve na prevaru i krađu. Sve planski odrađeno, zna se tačno gdje se šta radi, kako se krade, gdje se koji sudija delegira i sl.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tako je, pobijedis Slogu i GOSK i to je 18 bodova. Ovako si na 13.AVNOJ je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:57Prijatelju titula se osvaja pobjedama nad malim ekipama.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:41Pokažeš da si kvalitetniji, nabiješ ih kao Zrinjski s pet komada u Banja Luci i riješiš svu priču.
Kad se počneš vadit protiv Borca Zrinjskog to je vec kasno.
Ja sam se pomirio s cinjenicom da Mirvic dok je tu mi titilu osvojiti necemo. Mozda neki kup cvaknemo i to je to. Da bi nadjacali ovakav Zrinjski i ove svetosavske mitomane, treba bas pametan i planski rad, sve suprotno od Mirvicevih trademark poteza.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Boli ovo Bogami, a nemocni smo... nema vise u nama elana nikakvog, svako se pozabavio o svom jadu.
Mora im se cestita na ovome imaju vise zelje i htijenja da ovo rasture i da nas piša*ju
Mora im se cestita na ovome imaju vise zelje i htijenja da ovo rasture i da nas piša*ju
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
SVI NA KOŠEVO!!!
IGRA SARAJ'VO!!!
IGRA SARAJ'VO!!!
Bezpotrebno razmisljamo o njima, na nama je da sacuvamo mir i Rozmana, a mozda je i bolje da oni budu prvi nego Zrinjski, jer oni padaju cim padne i Mile, a njegov kraj je vrlo blizu. S druge strane ako Mostarci opet budu prvi njih niko vise ne zaustavi. Na nama je da budemo konkurentni, potajno se nadam tituli, ako ne bit cu zadovoljan samo da se odrzimo u vrhu i da ne strahujemo za evropu ko zadnjih godina.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Rasturise nam ovo malo naše Bosne i Hercegovine politički.
Ovo je samo nadogradnja.
Za sve su krivi “naši” smrdljivi,korumpirani političari.
Pro)dali im inicijativu,pozicije u vodjenju BiH.
Dusmani uhvatili zamah i samo gaze.
Ovi nase političarske picke samo gledaju gdje šta mogu
maznut,a Bosnu će NATO braniti i spasiti.
Da li se sjećaju stariji kad je pred rat bila 6 američka flota
u Jadranu kod Trsta.
Ma kažu tadašnji politički mudraci,sad će njih Amerikanci
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Ma namazani su ti lopovi,i da pusti da je dobro,perfektno sudjenje poklopi te kao Sloga i ponisti gol Renanu a vec bio krenuo na centar,unisti te na drugoj tekmi. Od prosle sezone mi se sve smucilo i tekme u Bl
Top termin za obaranje rekorda

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Nadam se da je i za tebe bio (po tvom ukusu) uspjesan danslogauskoplje je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:56Lijep nogometni dan u Uskoplju. Lijepo vrijeme, više od tisuću ljudi, bilo je svih uzrasta od male djece do starijih gospođa. Žao mi je vaših momaka koji su došli iz Sarajeva i nisu stigli pogledati ni 20-ak minuta utakmice. Organizacija na razini, bez i jednog incidenta.
Rezultatom smo zadovoljni, uspjeli postići gol što je nama sasvim dovoljno. Sivac je mogao i bez onog penala za vas, ali što se može. Sarajevo ozbiljan i organiziran klub, možete biti ponosni na taj dio.

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Da, jesmo nažalost, baš velike p. Potrebno je da se desi nekakva velika buka da svijet i Europa dobiju poruku, a onda bi se možda nešto i promijenilo. Stadion ljudi može srušiti sve, a ovdje već ima materijala da se okupi nekoliko stadiona ljudi i krenu prema savezu, treba to sve istresti.spezial je napisao/la: ↑27 sep 2023, 20:54Standardna bošnjina suplja "sudit ce ovako dok mrtva glava ne padne"![]()
Mi smo ba najpicqastiji narod svijeta, pa kod nas ratni zlocinci hodaju poznati po gradovima uzdignute glave, ne fali im dlaka s glave, a kamoli da neko sudijama nesto uradi... suti i trpi haha
Nažalost, za tako nešto je potreban jak pokretač, a do takvog je danas teško doći. Klubovi ovo ne mogu riješiti, kao ni repka/igrači, ovakvu situaciju mogu riješiti samo navijači. Ovaj put mislim da bi odziv bio ogroman, svima je više muka od sistematskog uništavanja i pored navijača pridružio bi se ogroman broj običnih građana. Za početak bi trebao da se desi nekakav sastanak vođa navijačkih skupina, a uključujući i BHF, to bi vjerojatno bio dobar put ka pozitivnim promjenama. Pozzz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Navijaci zelje napali na navijace FK SARAJEVA pred nasim stadionom i to kad se spremamo da idemo u VAKUF a zelju utakmica tek za 24 da da dvadesetcetiri sata..
Sb je je karan od zrinjskig i hdz vec 15 godina (politika) dali se ikad desilo da su navijaci sb napali navijace zrinjskog a posebno u ovom konceptu kad su itakmice kupa i u kontra danu..
Nas GURA PRIVATNIK, koji svoju lovu donosi iz AMERIKE COLUMBIJE koji apsulutno nije u politice nit je ukro na tenderima niti ima korist ikakvu od drzave grada pa da im bude krivo i da kazu uzimaju nase pare mi placamo porez itd. Dok oni zive od SDA POLITIKA, isto kao sto sb zrinjski itd..
Bosanski klubovi se boje uspjeha nekog bosanskog kluba jer u podsvjesti se boje ako krenu nikad ih necemo moci stic bice kao sto je bayern m ili dinamo i mi necemo bit interesantni i svi nasi navijacice prec navijat zanjih.. NIKAD SE NECE VODIT NEK USPIJE KO GOD HE BOLJI I BOLJE RADI A MI AKO ZELIMO BIT TO MORAMO RADIT BOLJE NIKAD.
I onda ti se desava ovo. Liverpool je nekad karo englesku(20 godina) pa je united (20) preuzo sad city i sve ok..
Sb je je karan od zrinjskig i hdz vec 15 godina (politika) dali se ikad desilo da su navijaci sb napali navijace zrinjskog a posebno u ovom konceptu kad su itakmice kupa i u kontra danu..
Nas GURA PRIVATNIK, koji svoju lovu donosi iz AMERIKE COLUMBIJE koji apsulutno nije u politice nit je ukro na tenderima niti ima korist ikakvu od drzave grada pa da im bude krivo i da kazu uzimaju nase pare mi placamo porez itd. Dok oni zive od SDA POLITIKA, isto kao sto sb zrinjski itd..
Bosanski klubovi se boje uspjeha nekog bosanskog kluba jer u podsvjesti se boje ako krenu nikad ih necemo moci stic bice kao sto je bayern m ili dinamo i mi necemo bit interesantni i svi nasi navijacice prec navijat zanjih.. NIKAD SE NECE VODIT NEK USPIJE KO GOD HE BOLJI I BOLJE RADI A MI AKO ZELIMO BIT TO MORAMO RADIT BOLJE NIKAD.
I onda ti se desava ovo. Liverpool je nekad karo englesku(20 godina) pa je united (20) preuzo sad city i sve ok..
-
- Kontakt:
Ne mozes ti protiv sistema,i ne mozes ti dobiti koliko oni mogu navuci.
Utopija je bilo sta pokusavati i nafuravati se da mozes kad zvaljo zvani konjsko zubalo dodje svako malo i kaze kako ce projekat biti prvak,smije se svima u facu i govori sta vam nije jasno,cak se ne potrudi da demantuje ono malo osvrta na otvorenu pljacku,a sve pod patronatom laktaskog vozda.
Pa on otvoreno najavljuje pohode na titulu i uzimanje iste toboze iz sportskih pobuda i uvjerenja kako su najbolji.
Bukvalno potvrdjuje i svojim cinizmom nam svima govori,jeste, Borac se gura jer nam se moze.
Opet sve pokriveno tim sportskim akcentom
Edit: Stvar se ne rijesava tako sto ti moras biti na 300% i bez prava na kiks,a oni mogu onako komotno kako im zatreba. Sva ta problematika se zavrsi s onih 6 delegata u BH fudbalskoj vladi sa bosnjackim predznakom. Moze li se to,naravno? Da li oni to zele,to je vec pitanje za milion dolara!
Utopija je bilo sta pokusavati i nafuravati se da mozes kad zvaljo zvani konjsko zubalo dodje svako malo i kaze kako ce projekat biti prvak,smije se svima u facu i govori sta vam nije jasno,cak se ne potrudi da demantuje ono malo osvrta na otvorenu pljacku,a sve pod patronatom laktaskog vozda.
Pa on otvoreno najavljuje pohode na titulu i uzimanje iste toboze iz sportskih pobuda i uvjerenja kako su najbolji.
Bukvalno potvrdjuje i svojim cinizmom nam svima govori,jeste, Borac se gura jer nam se moze.
Opet sve pokriveno tim sportskim akcentom
Edit: Stvar se ne rijesava tako sto ti moras biti na 300% i bez prava na kiks,a oni mogu onako komotno kako im zatreba. Sva ta problematika se zavrsi s onih 6 delegata u BH fudbalskoj vladi sa bosnjackim predznakom. Moze li se to,naravno? Da li oni to zele,to je vec pitanje za milion dolara!
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 27 sep 2023, 22:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja se slazem u potpunosti s tobom da treba sacuvati mir, Rozmana, raditi planski i pametno. Ovaj drugi dio grijesis i to debelo. Nazalost. Necu da idem puno u politiku i da crnjacim, ali jarane Dodik 20 godina lafo sad ce pasti, pa nikad. On je trenutno jaci nego sto je ikad bio i RS je vise drzava u drzavi nego sto je ikad bila. Ono realno. To je tako crno na bijelo svidjalo se nama ili ne.esprit24 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:00Bezpotrebno razmisljamo o njima, na nama je da sacuvamo mir i Rozmana, a mozda je i bolje da oni budu prvi nego Zrinjski, jer oni padaju cim padne i Mile, a njegov kraj je vrlo blizu. S druge strane ako Mostarci opet budu prvi njih niko vise ne zaustavi. Na nama je da budemo konkurentni, potajno se nadam tituli, ako ne bit cu zadovoljan samo da se odrzimo u vrhu i da ne strahujemo za evropu ko zadnjih godina.
Vici nije jos ni prvi mandat zavrsio, a ima jos jedan od 4 godine. Cinjenica. Usao je i u uefu kod havera Ceferina. Borac ce u najmanju ruku biti u vrhu sve dok Vico ne ode. Nece svaki put uzeti titulu, to nije moguce, ali pitace se puno i biti tu negdje. Prvenstveno zahvaljujuci Vici i sudijama. Ne treba se predavati, ali ne treba se ni lagati nego ove stvari prihvatiti kao realnost. To je prvi korak.
SVI mi znamo sve, a nista ne poduzimamo.
A generalno mozemo puno ali samo zajedno. Al kad ti imas debile sa kojima “ moras dijeliti ovaj zrak “ i tim istim debilima crtati da samo “ zajedno “ mozes nesto uraditi kako bi se stanje popravilo.
Od ovoliko dušmana u i oko nas netreba ti niko sa strane. Planski se sve radi. Od politike do sporta. Pa pogledaj ovu šprdacinu od reprezentacije. Jedva se ceka da se sve pogasi pa da i ono malo jada sto imamo- nemamo vise.
A toliko materijala ima da se ljudi dozivotno zatvore. Meni samo nije jasno da nijedan klub nema pravnika koji ima MUDA da se obrati FIFI i da se ivoj lakrdiji stane u kraj. Ljudi ulazu ozbiljne pare da se jedan metalostrugar Tegeltija sprda preko media i konstantno proziva “ Sarajevske medije.” I podjebava.
Pa **** mu ja mater jedan gigant Juventus zguze da valja, pa Barselonu itd…. Al jok ako vidis da savez ne reaguje, idi brate dalje fifa pa uefa pa evropski sud . Al jok… samo se pise, a vico dovodi Najveceg četnika da ti bude selektor, dovodi četnički Mtel kao sponzira, četnici imaju prava na prenose pa te jebu sa terminima, sudi ti kako on kaze i opet nista. Evo 4 godine zaredom.
Bosnjo pamet u glavu, sve se radi planski
A generalno mozemo puno ali samo zajedno. Al kad ti imas debile sa kojima “ moras dijeliti ovaj zrak “ i tim istim debilima crtati da samo “ zajedno “ mozes nesto uraditi kako bi se stanje popravilo.
Od ovoliko dušmana u i oko nas netreba ti niko sa strane. Planski se sve radi. Od politike do sporta. Pa pogledaj ovu šprdacinu od reprezentacije. Jedva se ceka da se sve pogasi pa da i ono malo jada sto imamo- nemamo vise.
A toliko materijala ima da se ljudi dozivotno zatvore. Meni samo nije jasno da nijedan klub nema pravnika koji ima MUDA da se obrati FIFI i da se ivoj lakrdiji stane u kraj. Ljudi ulazu ozbiljne pare da se jedan metalostrugar Tegeltija sprda preko media i konstantno proziva “ Sarajevske medije.” I podjebava.
Pa **** mu ja mater jedan gigant Juventus zguze da valja, pa Barselonu itd…. Al jok ako vidis da savez ne reaguje, idi brate dalje fifa pa uefa pa evropski sud . Al jok… samo se pise, a vico dovodi Najveceg četnika da ti bude selektor, dovodi četnički Mtel kao sponzira, četnici imaju prava na prenose pa te jebu sa terminima, sudi ti kako on kaze i opet nista. Evo 4 godine zaredom.
Bosnjo pamet u glavu, sve se radi planski
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Peljto im nikad suditi nece,Kaljanca su izbacili jer nije sudio po njihovom to smo zaboravili? Predsjednik sudacke komisije im je u upravi,Gigovic im svako malo sudi zivi u BL i po pravilu nebi trebao suditi svaku ali eto prijavljen je u Prijedoru. Mediji cute a prije su pljuvali svaki savez gdje su stigli. U svemu ovome mi je nejasno da niko nema damu u cijeloj drzavi da digne glas.
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, JavierBosnia i 25 gostiju.