poslao sam ti3nemy_ je napisao/la:kivi, a da mi odg na pM !
:/
hocel ko jednu tekmu ??
Moderator/ica: Padovan
poslao sam ti3nemy_ je napisao/la:kivi, a da mi odg na pM !
:/
hocu jajasko_juve je napisao/la:hocel ko za jedno 5 minuta da tekmu koju odigramo??
ajd za 5 minuta eu2..jasko_juve..sifonkivi je napisao/la:hocu jajasko_juve je napisao/la:hocel ko za jedno 5 minuta da tekmu koju odigramo??ti kreiraj
ajd napravi..apocalyps je napisao/la:hoce li ko humanitarnu??
intel pentium 4, 3.0GHz, 478 socketAnderson8 je napisao/la:Imal ko prodat procesora kakvih![]()
![]()
![]()
Daj večeras ili sutra izvuči ti parove, da se znaju, samo ostavis duple timove gdje nije rješeno, pa do sad se trebalo odigrati od srijede su postavljeni parovi ili možda čak prije.Donnie Darko je napisao/la:
btw. daj igrajte ove utakmice
a jbg, odakle si tiDonnie Darko je napisao/la:imam ja radeon 9250, 128mb ako hoces![]()
sutra ce se parovi izvuc.juventus 0244 je napisao/la:Daj večeras ili sutra izvuči ti parove, da se znaju, samo ostavis duple timove gdje nije rješeno, pa do sad se trebalo odigrati od srijede su postavljeni parovi ili možda čak prije.Donnie Darko je napisao/la:
zenicaCeMa je napisao/la:a jbg, odakle si tiDonnie Darko je napisao/la:imam ja radeon 9250, 128mb ako hoces![]()
zenicaCeMa je napisao/la:a jbg, odakle si tiDonnie Darko je napisao/la:imam ja radeon 9250, 128mb ako hoces![]()
ali bili meni mogla, u mene je ja mislim internaDonnie Darko je napisao/la:pa normalno xD cijena je 15+postarina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.