Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Spahic98

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Spahic98 » 28 sep 2023, 10:11

Koliko para toliko muzike.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 sep 2023, 10:13

Horoz je napisao/la:
28 sep 2023, 10:06
_dreamer_ je napisao/la:
28 sep 2023, 09:48
Lik je trenerska nula, mislis da cemo igrati bolje s njim? Treba da ovo pozdravljam kao neki progres? Pa imamo mi grlatih trenerskih nula, mogli su onda komotno i Sergeja staviti, ali zaboga ne, jer on je kriticar saveza pa ne moze.

A ti ako mislis da Vico i Savo nisu na istom levelu, onda stvarno ne znam sta da ti kazem.
Upravo tako. Hajmo Topića stavit? Barbareza? S razlikom što kod Barbareza i Topića postoji patriotski naboj, publika ih voli i poštuje, za razliku od Miloševića. Vjerovati da će on kontrirati Vici i ekipi, je isto što i vjerovati da je postavljen kontra Vicine volje. Naivno.

Ne bi znao Barbarez izvest igrace na zagrijavanje kao Savo

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 sep 2023, 10:15

Ali kako ce Barbarez i Savo biti na istom nivou
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 sep 2023, 10:16

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
28 sep 2023, 10:15
Ali kako ce Barbarez i Savo biti na istom nivou
[media]https://www.youtube.com/shorts/yp3ommr8guc[/media]

barbarez zna samo tweetove i pokerat gledaj ovog kralja Predsjedniku sta govori u lice

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 sep 2023, 10:20

zgembo89 je napisao/la:
28 sep 2023, 10:02
Sta sta s ovim vidis da ovaj kaze kako je lik trenerska nula i kako su Mogli Sergeja stavit ja ti pokazujem reakciju njegovu nakon sto sudija nije svirao faul nad igracem Partizana nema sanse da je on 0 jer nije beskicmenjak pa on ce nasim balerinama visit na ledjima
Covjek nema nikakve reference da vodi ovu reprezentaciju, apsolutno nikakve, njegov bilans u zadnjih 10 godina je blago receno jadan. Doveli Savu da se uci na reprezentaciji BiH biti trener/selektor. Ako su ti taj video reference, onda je i Edis Mulalic kvalifikovan jednako da je vodi. Cak je i kvalifikovaniji jer Edis ima vise seniorskih utakmica kao trener.

Eto neka nas sve pozitivno iznenadi, ali sanse za to su nikakve.

@Virtual

druze, ostavi se bojanke i farbanja svih ljudi koji su protiv Save u zelene, ovo apsolutno nema veze s tim i ako hoces ozbiljnu diskusiju da vodimo nas dvojica, onda se mani tog povrsnog etiketiranja.

Ti meni daj objektivne argumente zasto je Savo dobar izbor. Ja vidim covjeka koji u 10 godina nista nije pokazao, a to sto je neko ko ne voli plaho ovu zemlju je samo "bonus argument" za mene. Sta je tvoj argument? Sto kao nije "podoban"? Hoce li mu to pomoci kad ga neki trener strpa u dzep sa nekom taktikom? Doveli su lika da se uci na reprezentaciji jer su sutnuli Kodru preko noci ocigledno misleci da ce Vaha doci, a onda ih Vaha haman ispalio, i sad daj brz bolje da se nesto uradi. Ko god je vjerovao da ce Vaha doci je glu* ko noc, jer taj covjek je dokazano hiljadu put ispalio. Vico mjenja selektore ko carape, bez ikakvog plana i kontinuiteta, napravio je od reprezentacije vic, jel mislis da ce neko doci ozbiljan kad vide ljudi kako je sutnut Petev, pa sad i Kodro. Ne suta se selektor nakon jedne lose utakmice, unisteno je i ono malo imidza ako ga je bilo.

Eto to je Vico uradio za reprezentativni fudbal, a sad je doveo Savu da se uci biti trener i selektor.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 28 sep 2023, 10:24

Jbt fes oni se nasli nekom pricat o nacionalizmu...ONI koji tjeraju ljude iz rep jer nece da pjevaju vjersku pjesmicu koju su nametnuli da bude himna...kace vjerske simbole po vozilima policije...

PRAVOSLAVNI TALIBANI, oni i ISIL

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 28 sep 2023, 10:25

Ma ne možeš njima objasniti, vidiš da svšravaju na ubacivanje flašice u teren.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 28 sep 2023, 10:29

Čovjek NIJE trener. U 50 godina života, imati manje od dvije sezone trenerskog staža, i to neuspješnog, ne kvalifikuje čovjeka da se nazove profesionalnim trenerom. To su vidjeli u Olimpiji i otjerali ga nakon16 utakmica.
On je fudbalski funkcioner, svestrani aktivista, političar, ima muda, evo neka je i pošten! Ali čovjek nije trener i tačka.
Što ga nisu stavili za trenera Srbije? Zajebavaju se sa nama i eksperimentišu, to je problem. Ne to što je Milošević Srbin ili velikosrbin.

Ponavljam, to ne znači da Milošević ne može napraviti rezultat sa BiH i neka napravi ako može. Iskreno nam želim sreću. Ali sportski princip je isti kao da smo Tegeltiju stavili da bude selektor.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2023, 10:35

_dreamer_ je napisao/la:
28 sep 2023, 10:20
@Virtual

druze, ostavi se bojanke i farbanja svih ljudi koji su protiv Save u zelene, ovo apsolutno nema veze s tim i ako hoces ozbiljnu diskusiju da vodimo nas dvojica, onda se mani tog povrsnog etiketiranja.

Ti meni daj objektivne argumente zasto je Savo dobar izbor. Ja vidim covjeka koji u 10 godina nista nije pokazao, a to sto je neko ko ne voli plaho ovu zemlju je samo "bonus argument" za mene. Sta je tvoj argument? Sto kao nije "podoban"? Hoce li mu to pomoci kad ga neki trener strpa u dzep sa nekom taktikom? Doveli su lika da se uci na reprezentaciji jer su sutnuli Kodru preko noci ocigledno misleci da ce Vaha doci, a onda ih Vaha haman ispalio, i sad daj brz bolje da se nesto uradi. Ko god je vjerovao da ce Vaha doci je glu* ko noc, jer taj covjek je dokazano hiljadu put ispalio. Vico mjenja selektore ko carape, bez ikakvog plana i kontinuiteta, napravio je od reprezentacije vic, jel mislis da ce neko doci ozbiljan kad vide ljudi kako je sutnut Petev, pa sad i Kodro. Ne suta se selektor nakon jedne lose utakmice, unisteno je i ono malo imidza ako ga je bilo.

Eto to je Vico uradio za reprezentativni fudbal, a sad je doveo Savu da se uci biti trener i selektor.
Ništa ja ne bojim, sasvim je jasno unaprijed ko je po defaultu protiv ili za nekoga.

Šta je to Vico trebao uraditi za reprezentativni fudbal? Šta konkretno? Šta su to prethodnici uradili? Za reprezentativni fudbal uradiš sljedeće, izabereš selektora i reprezentaciji obezbijediš sve uslove za okupljanje i treniranje, a savez to radi. Tu se priča završava.

Kodru su otpustili jer nisu htjeli pregovarati sa Vahom dok je Meho selektor, sasvim korektan potez, a to što je Vaha ponovo pokazao koliki je ljudski otpad i smradina, na to smo navikli.

A da malo popričamo šta je uradio za klupski fudbal i za Premijer ligu? Odnosno da se prvo vratimo na to šta (ni)su uradili njegovi prethodnici a šta je on uradio za dvije godine.

Ja ne znam je li Savo dobar ili nije, i to uopšte nije tema ove emisije. Preživio sam Hadžibegića, Kodru, Baždarevića i masu drugih neznalica koji kako ti kažeš "vole ovu zemlju" pa ću preživjeti i ovoga. S tim da je Milošević malo drugačiji karakter u odnosu na prethodnike i živo me zanima kako bi to izgledalo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 28 sep 2023, 10:44

_dreamer_ je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
28 sep 2023, 10:02
Sta sta s ovim vidis da ovaj kaze kako je lik trenerska nula i kako su Mogli Sergeja stavit ja ti pokazujem reakciju njegovu nakon sto sudija nije svirao faul nad igracem Partizana nema sanse da je on 0 jer nije beskicmenjak pa on ce nasim balerinama visit na ledjima
Covjek nema nikakve reference da vodi ovu reprezentaciju, apsolutno nikakve, njegov bilans u zadnjih 10 godina je blago receno jadan. Doveli Savu da se uci na reprezentaciji BiH biti trener/selektor. Ako su ti taj video reference, onda je i Edis Mulalic kvalifikovan jednako da je vodi. Cak je i kvalifikovaniji jer Edis ima vise seniorskih utakmica kao trener.

Eto neka nas sve pozitivno iznenadi, ali sanse za to su nikakve.

@Virtual

A tek ovaj najvljeni spisak...covjek pisa po nama i govori "evo mogu sta hocu vi cete sutit"...al ovdje pojedini nece da sute nego mu cak klicu i traze opravdanja, jos nas ubjeduju da to kisa pada i da je to dobro jer ce navodnjavat usjeve :bow:

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 28 sep 2023, 10:48

drzgemboadislic je napisao/la:
28 sep 2023, 09:56
zgembo89 je napisao/la:
28 sep 2023, 09:53
_dreamer_ je napisao/la:
28 sep 2023, 09:48

Lik je trenerska nula, mislis da cemo igrati bolje s njim? Treba da ovo pozdravljam kao neki progres? Pa imamo mi grlatih trenerskih nula, mogli su onda komotno i Sergeja staviti, ali zaboga ne, jer on je kriticar saveza pa ne moze.

A ti ako mislis da Vico i Savo nisu na istom levelu, onda stvarno ne znam sta da ti kazem.
I šta s ovim?
Cuj sta sa ovim… pa hrana za malogradanstvo. Daj him da him se dernja da ima zadruge u njiha kakve patrote i kupujmo domace ba sta ti je. Daj him ako moze ikako da glabaju svemu sto unistava repku drzavu. Velika glava a suplja sta ces, mix bog zna cega a naziva se bosnjak ili bosanac.
Kakav Sergej Barbarez ta ce on to je supak bezveznjakovic daj ba milosevica marakane mi. “Vidi snimka alaha mi vidi kako im **** sve pravi autoritet ma nema vrhunski trener ba alo vidi a jes zajban”

Vole ga glabati svima pa sto nebi jednom sportskom bivsem radniku milosevicu, a glabati domace i probati sa njima jok ba to je ****.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 sep 2023, 10:49

Virtu4l je napisao/la:
28 sep 2023, 10:35
_dreamer_ je napisao/la:
@Virtual

Ti meni daj objektivne argumente zasto je Savo dobar izbor. Ja vidim covjeka koji u 10 godina nista nije pokazao, a to sto je neko ko ne voli plaho ovu zemlju je samo "bonus argument" za mene. Sta je tvoj argument? Sto kao nije "podoban"? Hoce li mu to pomoci kad ga neki trener strpa u dzep sa nekom taktikom? Doveli su lika da se uci na reprezentaciji jer su sutnuli Kodru preko noci ocigledno misleci da ce Vaha doci, a onda ih Vaha haman ispalio,

Ništa ja ne bojim, sasvim je jasno unaprijed ko je po defaultu protiv ili za nekoga.

Šta je to Vico trebao uraditi za reprezentativni fudbal? Šta konkretno? Šta su to prethodnici uradili? Za reprezentativni fudbal uradiš sljedeće, izabereš selektora i reprezentaciji obezbijediš sve uslove za okupljanje i treniranje, a savez to radi. Tu se priča završava.

Ja ne znam je li Savo dobar ili nije, i to uopšte nije tema ove emisije. Preživio sam Hadžibegića, Kodru, Baždarevića i masu drugih neznalica koji kako ti kažeš "vole ovu zemlju" pa ću preživjeti i ovoga. S tim da je Milošević malo drugačiji karakter u odnosu na prethodnike i živo me zanima kako bi to izgledalo.
Slazem se sa dreamerom u jednoj stvari da je 100% dobio otkaz Kodro jer su Vico i Miske mislili da je Vaha zavrsen medjutim ne treba zaliti sa Kodrom on je pokazao sa dvije utakmice da nema karakter i stav i promasenu taktiku jer na nam je igra bila ocajna..
A sa Virtualom se slazem i podrzavam izbor Save jer trenutno nama treba neko ko ce razdrmati ove igrace ,a to ne moze uraditi neki Jugonosaur.

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 28 sep 2023, 10:50

Virtu4l je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
@Virtual

Kodru su otpustili jer nisu htjeli pregovarati sa Vahom dok je Meho selektor, sasvim korektan potez, a to što je Vaha ponovo pokazao koliki je ljudski otpad i smradina, na to smo navikli.

A da malo popričamo šta je uradio za klupski fudbal i za Premijer ligu? Odnosno da se prvo vratimo na to šta (ni)su uradili njegovi prethodnici a šta je on uradio za dvije godine.

Boldano....Za pocetak da voli i postuje drzavu iz koje dolazi i ciju reprezntaciju vodi...covjrk je doveden sa jasnom ciljem da odvoji rep od naroda kojem je stalo do ove drzave i nazalost dobro mu ide...necete da shvatite da sve sto vico radi nema nikakve veze ni sa fudbalom ni rezultatima...

Sutra kad ne bude drzave i rep opet cete pricat price i svi ce vam bit krivi osim Vice i vicinih vica....

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 28 sep 2023, 10:52

Cokituki je napisao/la:
28 sep 2023, 10:48
zgembo89 je napisao/la:
28 sep 2023, 09:53

I šta s ovim?
Cuj sta sa ovim… pa hrana za malogradanstvo. Daj him da him se dernja da ima zadruge u njiha kakve patrote i kupujmo domace ba sta ti je. Daj him ako moze ikako da glabaju svemu sto unistava repku drzavu. Velika glava a suplja sta ces, mix bog zna cega a naziva se bosnjak ili bosanac.
Kakav Sergej Barbarez ta ce on to je supak bezveznjakovic daj ba milosevica marakane mi. “Vidi snimka alaha mi vidi kako im **** sve pravi autoritet ma nema vrhunski trener ba alo vidi a jes zajban”

Vole ga glabati svima pa sto nebi jednom sportskom bivsem radniku milosevicu, a glabati domace i probati sa njima jok ba to je ****.
Nemoj nista sto kaze Alija jer ta ce on ba, al
zato gledaj Ilije svaka mu je zlatna...podanicki mentalitet i onda ce bit "joj nedime sta nam ovo rade"

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 28 sep 2023, 10:57

Virtu4l je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
@Virtual

Sta je koji K uradio??? Sta terene za koje ima naredbu iz krovne kuce da mora uraditi dobio pare za isto i dao firmama koje k ne znaju uraditi terene oprao pare i koroz dvije j godine vise od pola ce se pokazati da su za K.

Sta je jos uradio osakatio futbal kao nikad prije sa sudijskim uzasima. Sta je jos uradio **** sto valja ljudi iz saveza ubacio sve golu krcinu. Mijenja selektore ko carape.
Vidi se da mitomanija ne pada daleko od kruske.

I ova mitomanija da savez treba obezbjediti gace i carape igracima si tu totalni idiot. Pa majmune googlaj sta sve savez treba uraditi mit te ne ubijo debilu.
Zadnja izmjena: Cokituki, dana/u 28 sep 2023, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 sep 2023, 10:59

Ljudi umjesto da slave sto se proaktivno sklonuo senilni Meho, ono sad hoce i da pobunu prave.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 sep 2023, 11:00

Napoleon1921 je napisao/la:
28 sep 2023, 10:52
Cokituki je napisao/la:
28 sep 2023, 10:48

I šta s ovim?

Nemoj nista sto kaze Alija jer ta ce on ba, al
zato gledaj Ilije svaka mu je zlatna...podanicki mentalitet i onda ce bit "joj nedime sta nam ovo rade"
Postavite Salku Zildzica za trenera ima pistolj i iskaznicu OSA da budete zadovoljni Patriote

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 28 sep 2023, 11:01

Hajmo ga dudlati Vici i Misketu, još ako postavi kakvog bacača flašica u teren onda mu se možda i naguzimo

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 28 sep 2023, 11:05

Moze li mi neko objasniti po cemu su Vico i Miske mislili da je Vahid zavrsen? Po onome sto su ga zovnuli, on im potvrdio sastanak i rekao da prvo moraju sjesti i da je spreman pomoci (u tom trenutku je Meho bio trener pa bi bilo nezahvalno reci eto me da budem trener, posebno jer su njih dvojica i vise nego dobri). Rekao im da ce doci u ponedjeljak zbog obaveza ovdje, da ga zovnu, da se mogu naci i popricati.

Ovi odyebu Kodru poslije, ne zovnu Vahu i ne sjednu na sastanak dok je covjek tu, i po cemu su mislili da je zavrsen?

Mozda sam ja propustio dio kad su sjeli popricali i dogovorili se pa je Vahid ispalio i ispao smecar ili sta vec. Ispada da je Halilhodzic smrad jer nije odgodio sve obaveze, ostao ovdje 25 dana da saceka da ga zovnu? Ili je mozda buduci trener trebao zvati predsjednika, s obzirom da pozivamo igrace bez trenera mozda tako treba.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 28 sep 2023, 11:08

killafrommanilla je napisao/la:
28 sep 2023, 11:05
Moze li mi neko objasniti po cemu su Vico i Miske mislili da je Vahid zavrsen? Po onome sto su ga zovnuli, on im potvrdio sastanak i rekao da prvo moraju sjesti i da je spreman pomoci (u tom trenutku je Meho bio trener pa bi bilo nezahvalno reci eto me da budem trener, posebno jer su njih dvojica i vise nego dobri). Rekao im da ce doci u ponedjeljak zbog obaveza ovdje, da ga zovnu, da se mogu naci i popricati.

Ovi odyebu Kodru poslije, ne zovnu Vahu i ne sjednu na sastanak dok je covjek tu, i po cemu su mislili da je zavrsen?

Mozda sam ja propustio dio kad su sjeli popricali i dogovorili se pa je Vahid ispalio i ispao smecar ili sta vec.
Evo objasnio ti je kitoman koji se ponavlja vise puta glabanju vice i misketa kao najboljeg saveza ikad:

“Kodru su otpustili jer nisu htjeli pregovarati sa Vahom dok je Meho selektor, sasvim korektan potez, a to što je Vaha ponovo pokazao koliki je ljudski otpad i smradina, na to smo navikli.”

:bow:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 4 gosta.