Ako nije napushavanje protivničkih navijača zbog dešavanja na terenu, onda je ovo PTSP orgijanje.
Kolektivna ludara

Institucija ombudsmena za ljudska prava Bosne i Hercegovine
ja ne bi volio. To znaci otkaz klaunu i nece ga biti protiv nas onda
Admin je kriv ovdje se orgija kako ko hoce a kacenje slika mrtvih navijaca je dno dna. Fuj kakva stoka ovdje piseLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 sep 2023, 10:42Sprdaju se sa mrtvima, ovaj idiot se sprda sa djetetom od covjeka koje je imalo zdravstvenih problema.. pa dokle vise majku mu jeebem ??FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 sep 2023, 10:36Debili. Ne tako davno ovdje je jedan supak kacio slike dvojice mrtvih navijaca Sarajeva i ismijavao ih. Yebem mu ja familiju ko god to radio, dno dna.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 sep 2023, 10:33Ma nasisajte se qrca mazlumi jedni poremeceni, pogresno jeebani
Mrtve objavljujete ovdje i sprdate se na racun istih. Kakva stoka neotesana. Pa bojite li se Boga, bojite li se Alaha, koga god ?!
Google doktori kanite se gluposti , radi ovog balite opušteni ko telad po tribinama .IceTea je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:27Glupan ne zna ni napisati pravilno pa ispravlja.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:22Da saljem Leponex ili Mendilex? Cega ti je nestalo javi u pp kupicu ti ja ovaj put![]()
033 561-500 javi se, možda ti pomognu čepić.![]()
Direktorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:45Manijaci kad akcijaju,naprave press konferenciju i poslije toga im ovi najjaci daju izjavu za medije![]()
Baš tako, rođen negdje na Kozari, otac ti rođen na Kozari, dedo rođen na Kozari, prađed rođen na Kozari, sva četvorica niste maknuli dalje od Mrkonjića, o Srbiji znate jedino iz guslarskih pjesama i sad odjednom Srbija vam matica, vi veliki Srbi, kletete se u Vučića i Putina...samo nisam siguran da ti dijaspora šalje dinare i rublje da preživite. Euri se troše, jel da?letsgofighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 23:18Što ja da se selim bilo gdje kad je ovo moja rodna gruda, kao i mog oca i mog djeda i pradjeda !? Ja da idem u Srbiju a tvoji prodali vjeru za večeru i sada hoće još da tjeraju nekoga...malo ste se zajebali mošnje ! da sutra dođu oni sektraši amerikanci na baščaršiju i krenu da vas vrbuju, do ponedjeljka bi pola Sarajeva bilo amerikanci, a baščaršija BashSquare....mrš !Napoleon1921 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 23:13Odseite svi u Srbiju koji ne volite BiH ja vas vise necu nikad spomenut, jel posteno?letsgofighter je napisao/la: ↑27 sep 2023, 23:09Bošnjo klasično u svom elementu, ebe mrtve u grobu, žene poginulih, zabada nos gdje mu nije mjesto, komentariše redovno protiv Srba, zna sve i najpametniji je kao i uvijek, pored toga Bošnjo je bezgrešan, bez mrlje, vječita žrtva, vječita pretnja neka, a u realnosti koga boli **** za malim mošnjom, koji se šćućurio u svojih 23%...90 % firmi u Sarajevu vam drže Srbijanci, većinu vas hrane Srbijanci, kad se treba pelcovati ajmo u Srbiju....fuj pogani, ovakve stvari što pišete su čist pokazatelj koliko ste iskomleksirani i ništa više ! šta vas boli kuurac više i za Kosovom i Srbima, **** i ne smarajte....
curvanord je napisao/la: ↑28 sep 2023, 11:17Direktorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:45Manijaci kad akcijaju,naprave press konferenciju i poslije toga im ovi najjaci daju izjavu za medije![]()
Manijaci + hooligans cz = true love
RA sinoc![]()
Neće on nigdje i u slučaju ispadanja, jer neće niko drugi trenutno da se bavi Željkanom nakon onog Bekrićevog nastupa.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 33 gosta.