ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nema šta priznati kad nije bolji nabijač statistike na anonimusima.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Za Djokovica su svi anonimusi obzirom da nabija statistiku na vec trecoj generaciji tenisera 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Rafa inace moju babu pobedio u finalu USO19 I AO22 a ne ,,anonimusa,, Medvedeva... ili na RG22 ,,anonimusa,, Ruda... a i bas me zanima kako bi se proveo u duelu protiv zemljaka anonimusa Alcaraza...
Umesto sto uveseljavas narod glupostima na forumu, bolje potrazi strucnu pomoc
Umesto sto uveseljavas narod glupostima na forumu, bolje potrazi strucnu pomoc

- Pensioner26
- Kontakt:
Nikog ne zanima faker NoVax. Pa tako ni najvećeg ikad..
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Pa čestitao mu je na 23. slamu preko socijalnih mreža. Šta treba da mu za svaku titulu posebno čestita?
A to što vrijeđas igrača dokazuje da si isti nivo kao gospodin Goretzka.
Nadal on Djokovic:
"He has better numbers than mine and that is indisputable. I don’t have an ego big enough to try to disguise a reality. With respect to titles, Djokovic is the best in history and there is nothing to discuss in that."
"He has better numbers than mine and that is indisputable. I don’t have an ego big enough to try to disguise a reality. With respect to titles, Djokovic is the best in history and there is nothing to discuss in that."
- VensanKasel
- Kontakt:
https://sportklub.n1info.rs/posts/nadal ... -djokovica
Fino je to Ozmo objasnio .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
https://www.klix.ba/sport/tenis/djokovi ... bWRRbnxu_8
Klošarčina Noklo. Nikad ovaj ne može biti ni čovjek, a kamoli najveći tenisač ikad. Može uzeti još 20 slemova preko ove buranije, nikada neće biti kao Rafa i Roger. Gori su ovi naši što ga ko fol podržavaju, a svi znaju ko je i šta je kao i svi ostali stanovnici Srbistana.
Klošarčina Noklo. Nikad ovaj ne može biti ni čovjek, a kamoli najveći tenisač ikad. Može uzeti još 20 slemova preko ove buranije, nikada neće biti kao Rafa i Roger. Gori su ovi naši što ga ko fol podržavaju, a svi znaju ko je i šta je kao i svi ostali stanovnici Srbistana.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Vidi se da zdravstvo sve vise propada. I dalje nisu smestili Goretzku u zdravstvenu ustanovu za psihijatrijsko lecenje. 

Pa kakav mu je otac ne može on bolji ništa biti.IceTea je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:18https://www.klix.ba/sport/tenis/djokovi ... bWRRbnxu_8
https://www.klix.ba/sport/tenis/novak-d ... /230928049
Nakon par dana ovo, a gore se pita kako, Dobrica je fino rekao za njih.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Bas je nekorektan, nema sta

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
novak je imao gomilu i sjajnih poteza i onih drugih, sto na terenu što van njega. nažalost oni drugi često imaju puno veći eho mada često ne bi trebalo biti tako (zavisi o čemu se radi). čovjek je jednostavno hiperaktivan i za razliku od ostalih velikana svoje generacije nema niti mjere niti osjećaja šta treba a šta ne treba uraditi, svako malo mu se otkine nešto negativno.
to sve naravno nema nikakve veze sa ovim izjvama u posljednje vrijeme u kojima srpska mitomanija izlazi iz njega u slapovima nijagare. mi smo uglavnom ili znali ili sumnjali da je takav, sada barem nema nikakve dileme šta on stvarno misli. raste u srbiji, tone u ostatku. bujrum!
to sve naravno nema nikakve veze sa ovim izjvama u posljednje vrijeme u kojima srpska mitomanija izlazi iz njega u slapovima nijagare. mi smo uglavnom ili znali ili sumnjali da je takav, sada barem nema nikakve dileme šta on stvarno misli. raste u srbiji, tone u ostatku. bujrum!
- Felixians4
- Kontakt:
Touche. No vratimo se temi. Kina se vratila u opticaj, Novak pauzira i daje šansu novoj smjeni na vrhu poretka iako je on čisti broj 1. Valjda će Jannik konačno predložiti sooner than latet, no s niskom postotkom prve server težak slučaj da bude do kraja godinejestamaji je napisao/la: ↑30 sep 2023, 18:04novak je imao gomilu i sjajnih poteza i onih drugih, sto na terenu što van njega. nažalost oni drugi često imaju puno veći eho mada često ne bi trebalo biti tako (zavisi o čemu se radi). čovjek je jednostavno hiperaktivan i za razliku od ostalih velikana svoje generacije nema niti mjere niti osjećaja šta treba a šta ne treba uraditi, svako malo mu se otkine nešto negativno.
ja nisam nikad pratio te turnire u kinu i japanu, nikako to ne mogu uzeti za ozbiljno
poslije us opena pauza do pariza, beča i štokholma, masters i onda opet pauza do melburna
razlika u atp race je nekih 700 boba, sve je otvoreno za kraj godine.
poslije us opena pauza do pariza, beča i štokholma, masters i onda opet pauza do melburna
razlika u atp race je nekih 700 boba, sve je otvoreno za kraj godine.
Nisam tenis upalio od finala US Opena.
Izgleda po komentarima da je dobri krhanje bilo na Zverev-Medo.

Izgleda po komentarima da je dobri krhanje bilo na Zverev-Medo.
- Felixians4
- Kontakt:
Jannik ako od nekog ima broj što se kaže, to je Carlitosov. Katastrofa omjer protiv Đokovića, Nadala, Tsitsipas, Zvereva i sutrašnjeg suparnika u njihovom trećem finalu godine. 1000 i 250 rutinski uze Daniil, a jasno da mora kao favorit ući i u ovaj duel.
Ovo je maltene Mastersa i sigurno bi jako značilo da ovo uzme Tirolac pred Shanghai pa da mu se ne ponovi "Lajović" nakon dizanja Toronts
Ovo je maltene Mastersa i sigurno bi jako značilo da ovo uzme Tirolac pred Shanghai pa da mu se ne ponovi "Lajović" nakon dizanja Toronts
Nevjerovatno da ga Sinner ovako trese,lose skroz.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Nevjerojatno je samo da Sinnera tresu ostali. Carlos tu i tamo zaškripi kao sad nakon dizanja Wimbledona. Ozljeda u Australiji, pa onaj događaj protiv Đokovića na RG. Sve su to iskustva koja čine njega, JC Ferrera i Team jačim, fokjsirsnijim i greške iskoriste u svoju stranu da promijene datu metodologiju. Bio je izvrstan do pretkraj prvog seta uz neke padove i vezanje, kasnije malodušan atipično za nj.. Konverzija BP zaista podsjeća na Federers
Kao fan zna biti frustrirajući i ipak njihovo rivalstvo nadamo se da je tek u nastajanju i da su ovo slatki počeci pa razumijem da ne prihvaćam da mu ne ide glatko protiv nj, no i to su slatke stvari kad je to najveća briga kao navijač malog šampiona.
Ipak, biti fan Sinnera ili tek Augera, Sasche je posebno hebeno.
Šangaj će opet biti s uvjetima vjerojatno starim, ponajbrži hard i nova generacija nije se natjecala tamo često
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.