Smiješan si lik, moram ti se smijati. Prvo, vidim da non stop biraš period iz kojih ces izvlačiti stats, pišeš šta je TEBI najbitnije i tako. Svaka čast, imaš svoju personalnost i poštujem to.Rodju je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:33Pa teško ćeš vidjeti iz prostog razloga, jer CHE i LIV ne igraju UCL ove godine.
Da budemo odmah jasni. Meni je najvažnije nacionalno prvenstvo. 38 utakmica, sa svakim 2 utakmice, nema žrijebanja, nema odluke na penale,
nema slučajnosti, uticaja sudija dok nisu uveli VAR i spleta drugih nenogometnih okolnosti.
4 UCL titule molera u periodu sezona 2013/14 do sezona 2017/18 su osvojene bez direktnog sraza sa Barcelonom.
U tom periodu je odnos pobjeda i poraza u La Ligi bio 6 : 2 u korist Barcelone uz dvije nerješene utakmice.
Ovo su fakti, a smijati se svako zna. To je barem lako.
Ja nemam nešto najbitnije, ja samo gledam utakmice i simpatišem neke ekipe više neke manje.
Kad smo već kod perioda, u doba Eurpean Cup-a, Real najviše titula do 91., od 91. pa evo do 2024. Real najviše titula i otkako se zove Champions League, nakon uvođenja VAR, kada ste pričali da Real više neće osvajati LP, gle čuda 2022 godina, tako da ima titula i iz doba VAR-a. Kako god da se postavi ili nazove kontinentalno takmičenje, ista ekipa je uvijek na vrhu. Evo ostalim ekipama prilike od iduće sezone i novog formata da stvaraju neku novu historiju.