dobra ti paralelaDule 078 je napisao/la:dovoljna je paralela lesinari-vrapcici,da bi se vidjelo ko je tu ko,i ko je jaci
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Samo da javim navijacima i simpatizerima Borca da utakmicu Velez Borac ce moci pratiti putem interneta direktno na FK Velez Live web stranici.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
kod nas se tu sve yebe od pay-pal kartica.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
A sta cu vam ja kad ste sirotinja, ubi vas onaj laktaski vozdDule 078 je napisao/la:kod nas se tu sve yebe od pay-pal kartica.
ma nemate ih ni vi,ti prenosi i nisu za vas,nego gledate kako da ogulite vase dijasporce!
Pa sto ce nama, 5 min do stadiona. Nije napravljeno to za raju u Mostaru!Dule 078 je napisao/la:ma nemate ih ni vi,ti prenosi i nisu za vas,nego gledate kako da ogulite vase dijasporce!
Evo još jednog, na svakoj strani najmanje po jedan komentar vezano za ovo što sam gore napisao, otišla tema u klinac još od kad je otvorenaDejan, BL je napisao/la:Ma kome god je dosadno i ne zna šta bi više pisao na temi svog kluba ili vezano za aktuelno kolo, dođe na temu Borca i razveže o savezu, suspenzijama, o dodiku i uopšte sve svoje frustracije prema RS iznosi tu
Stvarno su dosadni ovi iz Federacije...Dejan, BL je napisao/la:Evo još jednog, na svakoj strani najmanje po jedan komentar vezano za ovo što sam gore napisao, otišla tema u klinac još od kad je otvorenaDejan, BL je napisao/la:Ma kome god je dosadno i ne zna šta bi više pisao na temi svog kluba ili vezano za aktuelno kolo, dođe na temu Borca i razveže o savezu, suspenzijama, o dodiku i uopšte sve svoje frustracije prema RS iznosi tu
A smješnog bodovnog salda na tabeli, tek sad primjetih, ovo nema nigdje
2 ekipe po 17 bodova, 2 - 19, 2 - 21, 2 - 22, 2 - 24, 2- 25
re, mostar: kao kineski film bez prevoda;)
2 ekipe po 17 bodova, 2 - 19, 2 - 21, 2 - 22, 2 - 24, 2- 25
re, mostar: kao kineski film bez prevoda;)
-
Simon Says
- Kontakt:
Ne treba ti Pay pal kartica nego bilo koja debitna kartica npr visa electron da bi uplatio....Dule 078 je napisao/la:kod nas se tu sve yebe od pay-pal kartica.
Jos se utalis sa 2-3 covjeka pa ti ispadne 4-5 KM, a slika je takva da se može komotno razvući na
LCD..
-
REANIMATOR
- Kontakt:
- Бањалучанин
- Kontakt:
А &, па ¥ - ? $ " ? $ тог $....drH je napisao/la:A sta cu vam ja kad ste sirotinja, ubi vas onaj laktaski vozdDule 078 je napisao/la:kod nas se tu sve yebe od pay-pal kartica.![]()
А $ $, & ' се " $....
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
Nije Bitno
- Kontakt:
da li je konacno doslo vrijeme da nekome ove sezone damo 4-5 komada?
dosadile su mi vise ove minimalne pobjede,igramo toliko dobro da je samo pitanje ko ce prvi fasovati peticu,velez,celik,sarajevo.....
dosadile su mi vise ove minimalne pobjede,igramo toliko dobro da je samo pitanje ko ce prvi fasovati peticu,velez,celik,sarajevo.....
Nije Bitno je napisao/la:Danas je dan za pobedu !!!
Nije Bitno je napisao/la:Trasu svi u starMo po pobjedu !!!
Dobar ti ovaj mostar
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Care pay-pal ti može poslužiti kao zaštita ako preko njega plaćaš kreditnom karticom a mislim da se može i samom debitnom ili kreditnom platiti.Čini se puno 8 eura ali kad se izrefa 4-5 ljudi dođe po 3-4 ,markice a gledaš svoj klub kako igra u vrlo dobrom prenosu.Simon Says je napisao/la:Ne treba ti Pay pal kartica nego bilo koja debitna kartica npr visa electron da bi uplatio....Dule 078 je napisao/la:kod nas se tu sve yebe od pay-pal kartica.
Jos se utalis sa 2-3 covjeka pa ti ispadne 4-5 KM, a slika je takva da se može komotno razvući na
LCD..
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
ja sam jednom pitao u banci da li se visa electron kartica moze koristiti za placanje na internetu i rekli su da ne moze!
-
Simon Says
- Kontakt:
Moze samo prati instrukcije na stranici...Dule 078 je napisao/la:ja sam jednom pitao u banci da li se visa electron kartica moze koristiti za placanje na internetu i rekli su da ne moze!
- spielführer_21
- Kontakt:
ja imam visa electron i kupujem na internetu.. U kojoj banci to kažu?Dule 078 je napisao/la:ja sam jednom pitao u banci da li se visa electron kartica moze koristiti za placanje na internetu i rekli su da ne moze!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- nero.piroman
- Kontakt:
i ja mogu sa njom placati na internetuspielführer_21 je napisao/la:ja imam visa electron i kupujem na internetu.. U kojoj banci to kažu?Dule 078 je napisao/la:ja sam jednom pitao u banci da li se visa electron kartica moze koristiti za placanje na internetu i rekli su da ne moze!
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.