naravno. Misle ovi iz Banja Luke neko lud?? ccc.Bazinga12345 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 23:01Suđenje je bilo "korektno" jer je Borac rano zabio 2 gola i praktički riješio utakmicu, ne treba se zavaravati.

naravno. Misle ovi iz Banja Luke neko lud?? ccc.Bazinga12345 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 23:01Suđenje je bilo "korektno" jer je Borac rano zabio 2 gola i praktički riješio utakmicu, ne treba se zavaravati.
Jedini razlog da se sklone je da su dobili dobre pare, bas dobre,nijedan drugi razlog ne vidimaimar21 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:37Sad sam pogledao pregled Široki - Borac i ne mogu se oteti utisku da im se Široki sklonio. Faul iz kojeg je dat prvi gol izgleda baš sumnjivo. Bez obzira na faul, oba gola su bila u golmanovu stranu i relativno blizu njemu, mislim da je mogao skinuti, pogotovo drugi. Ovo pišem iz razloga što se nadam da mi nećemo pristupiti utakmici u nekom grču. Treba izaći sa samopouzdanjem i pofajtati se, pa šta bude. O višim silama ne bih, jesu jako bitne ali na to se ne može uticati. Treba biti pametan, igrati i jezik za zube. Glave moraju biti mirne, jer se greške samo čekaju...
Po meni pare i nisu toliko bitan faktor. Koliko je to puno para za koje se isplati pustiti jednu utakmicu? 100 000 ili milion... Sa 100 000 ne mogu pokriti mjesečnu platu, a ko će ti dati milion za 3 boda. Sa time mogu pokriti sudijsku organizaciju za cijelu sezonu. Mislim da je veća mogućnost da su im obećane određene privilegije u nastavku prvenstva. Negdje će biti pripaženi, borba za Europu i slično... Realno ovaj Široki ima roster da se bori sa Željom za 5-6 mjesto.Direktorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:48Jedini razlog da se sklone je da su dobili dobre pare, bas dobre,nijedan drugi razlog ne vidimaimar21 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:37Sad sam pogledao pregled Široki - Borac i ne mogu se oteti utisku da im se Široki sklonio. Faul iz kojeg je dat prvi gol izgleda baš sumnjivo. Bez obzira na faul, oba gola su bila u golmanovu stranu i relativno blizu njemu, mislim da je mogao skinuti, pogotovo drugi. Ovo pišem iz razloga što se nadam da mi nećemo pristupiti utakmici u nekom grču. Treba izaći sa samopouzdanjem i pofajtati se, pa šta bude. O višim silama ne bih, jesu jako bitne ali na to se ne može uticati. Treba biti pametan, igrati i jezik za zube. Glave moraju biti mirne, jer se greške samo čekaju...
Ma ja sam ubijedjen da ce oni ispuhati kao i prosle godine krajem prve ili u drugoj polusezoni i da ce na kraju biti negdje oko sestog mjesta. Sreca pa smo na vrijeme doveli pravog trenera, a otjerali demagoga i mozemo biti dosta optimisticni sto se tice europe, a imam osjecaj da bi ova sezona za nas mogla biti bolja od one kad smo izasli u europu poslije 30 godina.aimar21 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:24Po meni pare i nisu toliko bitan faktor. Koliko je to puno para za koje se isplati pustiti jednu utakmicu? 100 000 ili milion... Sa 100 000 ne mogu pokriti mjesečnu platu, a ko će ti dati milion za 3 boda. Sa time mogu pokriti sudijsku organizaciju za cijelu sezonu. Mislim da je veća mogućnost da su im obećane određene privilegije u nastavku prvenstva. Negdje će biti pripaženi, borba za Europu i slično... Realno ovaj Široki ima roster da se bori sa Željom za 5-6 mjesto.Direktorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:48Jedini razlog da se sklone je da su dobili dobre pare, bas dobre,nijedan drugi razlog ne vidimaimar21 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:37Sad sam pogledao pregled Široki - Borac i ne mogu se oteti utisku da im se Široki sklonio. Faul iz kojeg je dat prvi gol izgleda baš sumnjivo. Bez obzira na faul, oba gola su bila u golmanovu stranu i relativno blizu njemu, mislim da je mogao skinuti, pogotovo drugi. Ovo pišem iz razloga što se nadam da mi nećemo pristupiti utakmici u nekom grču. Treba izaći sa samopouzdanjem i pofajtati se, pa šta bude. O višim silama ne bih, jesu jako bitne ali na to se ne može uticati. Treba biti pametan, igrati i jezik za zube. Glave moraju biti mirne, jer se greške samo čekaju...
Sta ce bit korektno? Zavaramo se a oni sve kontrolirajumagnum je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:35Danas Široki - Borac totalno korektno suđenje, mislim da nije pametno da sebe ubacujemo u ulogu žrtve prije nego što je sama utakmica krenula, kao da već pripremamo izgovore za neuspjeh... Otići gore, nastaviti sa napadačkom igrom na koju šef stavlja akcenat i nadati se najboljem![]()
Slažem se za prognozu, pogotovo jer u polufinalu Kupa očekujem nas, Sarajevo, međugorce i Borac, tako da će vjerovatno i četvrto mjesto voditi u Europu. Al bez obzira na plasman, cijela situacija mi izgleda jako dobro. Trener je smiren i ima veliko samopouzdanje, a to izgleda prenosi i na ekipu. Prvi pomoćnik mu je "lud" i baš onako pozitivan, tako da mislim da on dodatno podiže timski duh i generalno atmosferu u timu. Mislim da smo ovaj put baš pogodili, samo ga treba pustiti da radi. Naravno da će biti izgubljenih utakmica, podrška ne smije izostajati...Cernica22 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:29Ma ja sam ubijedjen da ce oni ispuhati kao i prosle godine krajem prve ili u drugoj polusezoni i da ce na kraju biti negdje oko sestog mjesta. Sreca pa smo na vrijeme doveli pravog trenera, a otjerali demagoga i mozemo biti dosta optimisticni sto se tice europe, a imam osjecaj da bi ova sezona za nas mogla biti bolja od one kad smo izasli u europu poslije 30 godina.aimar21 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:24Po meni pare i nisu toliko bitan faktor. Koliko je to puno para za koje se isplati pustiti jednu utakmicu? 100 000 ili milion... Sa 100 000 ne mogu pokriti mjesečnu platu, a ko će ti dati milion za 3 boda. Sa time mogu pokriti sudijsku organizaciju za cijelu sezonu. Mislim da je veća mogućnost da su im obećane određene privilegije u nastavku prvenstva. Negdje će biti pripaženi, borba za Europu i slično... Realno ovaj Široki ima roster da se bori sa Željom za 5-6 mjesto.Direktorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:48
Jedini razlog da se sklone je da su dobili dobre pare, bas dobre,nijedan drugi razlog ne vidim
Slazem se sa tobom, iskusili smo prije 3 sezone, a nakon toga i ostali premijerligasi. Titula ide u BL, sredice Vico sa Beusom 1 mjesto.brig je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:33Sta ce bit korektno? Zavaramo se a oni sve kontrolirajumagnum je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:35Danas Široki - Borac totalno korektno suđenje, mislim da nije pametno da sebe ubacujemo u ulogu žrtve prije nego što je sama utakmica krenula, kao da već pripremamo izgovore za neuspjeh... Otići gore, nastaviti sa napadačkom igrom na koju šef stavlja akcenat i nadati se najboljem![]()
Prvi faul kod gola nepostojeći, sam Kazlagić ponasanjem i oduzivanjem ukrao 10minuta, golman zadrzava od 10te minute, ukrao je on 10 minuta, bez zutog bez upozorenja, ovi padaju na svaki kontakt čak i kad oni faul naprave ulazi njima doktor. Smijesno i degutantno za gledat. Penal nama nije svirao
Vidit cete kad igrali s njima. Ne da ti igrat ne mozes nista. I uz to ako te ne ide nemas sta trazit. 17minuta aktivne igre Borca sve govori. Zabili su pa nije bilo potrebe za brukanjem vecim al zivi bili pa vidjeli oni su novi prvaci
Podrzavam, konacno da dodje neko da se igra a ne da se valja i kuka na sudije.
Ne mozes protiv sudija druze ,vjeruj, sad bi potpisao 3:0 za njih samo da ne igramo i ne trosimo pare na putovanje u BL,i potom zivce
Abduljnasri je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:48Ne mozes protiv sudija druze ,vjeruj, sad bi potpisao 3:0 za njih samo da ne igramo i ne trosimo pare na putovanje u BL,i potom zivce
Samo optimizam druze, znam da je to tesko, al treba se nadati i dati max. Posusje je igralo sa njima egal utakmicu, sudija je navlacio, al su se borili trudili. Ja se nadam pozitivnom rezultatu, iskreno, pogotovo nakon jucerasnje utakmice protiv SirokogAbduljnasri je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:48Ne mozes protiv sudija druze ,vjeruj, sad bi potpisao 3:0 za njih samo da ne igramo i ne trosimo pare na putovanje u BL,i potom zivce
isclani se sam s foruma molim teAbduljnasri je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:48Ne mozes protiv sudija druze ,vjeruj, sad bi potpisao 3:0 za njih samo da ne igramo i ne trosimo pare na putovanje u BL,i potom zivce
Mora jedan uvijek biti za ne daj Boze ono " jesam vam reko "velezmostarski je napisao/la: ↑28 sep 2023, 18:15isclani se sam s foruma molim teAbduljnasri je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:48Ne mozes protiv sudija druze ,vjeruj, sad bi potpisao 3:0 za njih samo da ne igramo i ne trosimo pare na putovanje u BL,i potom zivce