Igraju protiv Slobode, izgube od Pitara

Antologijska.
Zaista, nevjerovatno
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 20:59"Mi izgubili pet utakmica. Mi smo izgubili pet utakmica zato što smo slabi, slabi smo, ne možeš izgubit pet utakmica ako nisi slab. Može te malo sudija zeznut, jednu, dvije, možeš imat nesreću jednu, dvije, pričam o Želji, klubu koji ima tradiciju, koji ima budžet, ima igrače koji treniraju na dobrim terenima, izgubiš pet puta znači da si slab. Jedan, dva, pa to se treba potrudit pa izgubit pet. Baš onako svojski se potrudit. Znači da si slab. Nije sramota reći da si slab, sramota je mislit da si dobar kad si slab."
Ovo sve planski odradjeno od vase strane
Od koga ce platu dobijati? Koga ce reketirati "vodje"?
Kako vi prodjoste prošle godine
Iskreno se nadam da hoće. Samo neka malog Jabera ne diraju, ne zna dijete gdje je došlo.
Ja i ti kako znam imamo dogovor? Ja one informacije sto znam za tebe necu podijelit javno,a ti neces pisat po forumu jel takav dogovor bio? Izgleda ti ne mozes da ne pises…Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:05Sto je najzalosnije ovo nam je najbolja tekma na strani
Trenutno korisnika/ca: bvsic, denimen99, ErosViverosViv, WeekendOffender i 31 gost.