Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cocalicu pic.ko cekaj samo da stavimo gopro uzmemo stilo i fantomku i na foru nas 40 vjeruj mi da ces bjezat...ne mozes ovako kad si ti sam a mi bez icega.
STICICE VAS SUZA AMAVOVAAAA
STICICE VAS SUZA AMAVOVAAAA
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ima li ovaj trener iole doze samokritičnosti?
Evo 5 utakmica poslije svake su mu izjave slične.Pa majku mu , makar 1 priznaj da nisi dobro poredao ekipu,formaciju, bilo šta.Edis kakav god da je , makar je čovjek iskren bio nakon izgubljenih utakmica.
Evo 5 utakmica poslije svake su mu izjave slične.Pa majku mu , makar 1 priznaj da nisi dobro poredao ekipu,formaciju, bilo šta.Edis kakav god da je , makar je čovjek iskren bio nakon izgubljenih utakmica.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Meraak1921
- Kontakt:
Nemoj javno samo molim tee.. dogovorili smo se da ti sutis , dok ti ja majq prcamnofearhz je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:06Ja i ti kako znam imamo dogovor? Ja one informacije sto znam za tebe necu podijelit javno,a ti neces pisat po forumu jel takav dogovor bio? Izgleda ti ne mozes da ne pises…Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:05Sto je najzalosnije ovo nam je najbolja tekma na strani
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pa ovi se raspadaju skrozOikamid je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:09https://sportsport.ba/fudbal/edin-cocal ... aci/459533
Palicom ga maniaksi

Prvo Jakovljevic prisao klupi kmelje niko nisfa sad Cocalic manijacima prilazi
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 28 sep 2023, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
𝘜 𝘴𝘳𝘤𝘶𝘶 𝘮𝘰𝘮𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘰 ž𝘪𝘷𝘪š 𝘵𝘪𝘪, 𝘚𝘭𝘰𝘣𝘰𝘥𝘰 𝘮𝘰𝘫𝘢 𝘭𝘫𝘶𝘣𝘢𝘷𝘪𝘪, 𝘰 𝘵𝘦𝘣𝘪 𝘴𝘢𝘯𝘫𝘢𝘮 𝘰 𝘵𝘦𝘣𝘪 𝘱𝘫𝘦𝘷𝘢𝘮, 𝘴𝘢𝘮𝘰 𝘵𝘦𝘣𝘦 𝘷𝘰𝘭𝘪𝘮 𝘫𝘢𝘢𝘢 

Kakva noć i kakva utakmica.
Nala taktički mag, kako čovjek ima osjećaj kad i koga treba izvest a koga uvest. Ovo je njegova pobjeda. Kapeee
aka R. Carlos kad je zavali onako. Hvala Sarajevu na posudbi.
Svaka čast Želji na dobroj utakmici, nisu se loše pokazali, rekao bih da su za nijansu bili i bolji, ali nijanse odlučuju u ovakvim utakmicama. Osveta je servirana, ne može bolje nego sad kad im je baš trebala pobjeda. Manijaci očekivano dobru predstavu prikazali, Fukare malo brojnije što raduje, valjda nadođu do Premiershipa da se ispuni taj Sjever kao nekad.
Da usput je.bem sve po spisku sudiji klošaruuu, ovdje će ona zastava uvijek biti prisutnna garantujemo ti! Možeš negodovat i prekidat utakmicu do sudnjeg dana.
Nemoj da bi iko više nešto protiv nas rekao, Tuzla ovo Tuzla ono, Tuzlaci ovakvi Tuzlaci onakvi. Zna se ko itekako voli ovu državu i ko se borio za istu. Poštujemo svakog, ali Bosnu volimo najviše.
Hvala na podršci svima ovdje, ko god je vjerovao u nas. Idem se sad razvalit u Slobodi, nestat će vrlo brzo točenih večeras.

Kakva noć i kakva utakmica.

Svaka čast Želji na dobroj utakmici, nisu se loše pokazali, rekao bih da su za nijansu bili i bolji, ali nijanse odlučuju u ovakvim utakmicama. Osveta je servirana, ne može bolje nego sad kad im je baš trebala pobjeda. Manijaci očekivano dobru predstavu prikazali, Fukare malo brojnije što raduje, valjda nadođu do Premiershipa da se ispuni taj Sjever kao nekad.

Nemoj da bi iko više nešto protiv nas rekao, Tuzla ovo Tuzla ono, Tuzlaci ovakvi Tuzlaci onakvi. Zna se ko itekako voli ovu državu i ko se borio za istu. Poštujemo svakog, ali Bosnu volimo najviše.

Zadnja izmjena: IceTea, dana/u 28 sep 2023, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Najveća istina ikad rečena, i to rečena od najtrofejnijeg trenera ligeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 20:59"Mi izgubili pet utakmica. Mi smo izgubili pet utakmica zato što smo slabi, slabi smo, ne možeš izgubit pet utakmica ako nisi slab. Može te malo sudija zeznut, jednu, dvije, možeš imat nesreću jednu, dvije, pričam o Želji, klubu koji ima tradiciju, koji ima budžet, ima igrače koji treniraju na dobrim terenima, izgubiš pet puta znači da si slab. Jedan, dva, pa to se treba potrudit pa izgubit pet. Baš onako svojski se potrudit. Znači da si slab. Nije sramota reći da si slab, sramota je mislit da si dobar kad si slab."

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- KONTRASVIH
- Kontakt:
10x veca muda od citave ekipe HZOikamid je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:09https://sportsport.ba/fudbal/edin-cocal ... aci/459533
Palicom ga maniaksi

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Robijas007
- Kontakt:
Neka te Nermine, puna podrška iz Zenice...
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- TurkishAirlines
Ismareee, bit ces yeban.Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:10Nemoj javno samo molim tee.. dogovorili smo se da ti sutis , dok ti ja majq prcamnofearhz je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:06Ja i ti kako znam imamo dogovor? Ja one informacije sto znam za tebe necu podijelit javno,a ti neces pisat po forumu jel takav dogovor bio? Izgleda ti ne mozes da ne pises…Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:05Sto je najzalosnije ovo nam je najbolja tekma na strani
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Moralo je pasti plavo kamatarsko zlo! Cijela drzava je bila u Slobodu! Ovo je spas bh fudbala! Past ce i Vico!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Isprebijao bi ih da ga ne zaustavise ostali. Nema palija i nozeva pa se muda malo sklupila

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta ono Cocalic *ebe majke Manijacima.
Stranice i stranice o želji. Bahati, bahati željkan.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Doc cu ti tamo na Ilidzu dzabe. Na onu novu fasadu sto su vam radili na zgradi cu odradit grafit posvecen majki ti.Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:10Nemoj javno samo molim tee.. dogovorili smo se da ti sutis , dok ti ja majq prcamnofearhz je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:06Ja i ti kako znam imamo dogovor? Ja one informacije sto znam za tebe necu podijelit javno,a ti neces pisat po forumu jel takav dogovor bio? Izgleda ti ne mozes da ne pises…Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:05Sto je najzalosnije ovo nam je najbolja tekma na strani
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kako ih ova seoska varalica iz travnika ****, pa to nisu istine

-
- Kontakt:
Jeli moguce ovoBili smo puno bolji od Slobode, ali nismo prilike iskoristili. Ništa, ne smijemo se zadržati na podu, moraš biti pozitivan. Kada sam došao u Želju imali smo loš početak, pa smo proigrali. Moramo se skupiti i idemo dalje."

Dosao kapiten kod vlasnika na razgovor.Oikamid je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:09https://sportsport.ba/fudbal/edin-cocal ... aci/459533
Palicom ga maniaksi
Sad ce mu biti odbijeno od plate, zbog drskog ponasanju prema "sefu".
- FKS -
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Zeljina najbolja utakmica ove sezone, ali su bas u behutu, bazen ne mogu da pogode. Ostavite se palija i letvi, podrzite momke.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ide Al Džabera Salahovim stopama, spreman za rotaciju za Szoboszlaijem.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.