FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bašić nije bolji trener od Mulalića. Ali eto ovaj kao mijenja formacije.
-
- Kontakt:
Plate su im redovne, premije su dobili. Ako je neki bojkot, nije zbog toga. Ja ne znam je li pravi bojkot ili kako bi to nazvao, ali vise nego ocigledno je da svlacionica ne fukncionise. Bas se vidi. Ne mozes reci da je samo nekvalitet, nego ne stima na terenu nikako medju igracima samim. Onaj Bekricev press je za mene potvrdio mnoge stvari.let3 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:41Naravno da je bojkot koji traje vec mjesec dana. Nije to samo ova utakmica.MojaMalenkost je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:37Ovo je ili bojkot ili igraju na kladari protiv sebe. 4 kvota na Slobodu. Od milje napravis cetiri za 90 minuta.
Boli igrace q sto brukaju klub iz utakmicu u utakmicu, oni bojkotuju svoje.
E sad koji su razlozi, jel bojkotuju trenera ili su kivni na upravu, jesu li im obecane neke premije od evrope pa ih ovi izradili, ko ce ga znati.
Znamo samo za redaljku nad Zeljom, kojoj se ne nazire krajbruka i sramota.
1921
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Mulalić -
Musić - Drina - Dubačkić - Šehić
Biber - Beća
Amoah - Štilić - Ovčina
Krpić
Ovo kad bude Selimović mogao igrati
Mulalić -
Drina - Selimović - Dubačkić
Musić - Biber - Beća - Šehić
Amoah - Krpić - Ovčina
ŠEF DINO ĐURBUZOVIĆ, POVEDI NAS ŠEFE!
Biber - Beća
Amoah - Štilić - Ovčina
Krpić
Mulalić -
Amoah - Krpić - Ovčina
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Bašićuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, odlazi iz svetinje!!!
Povedi sa sobom i kompletan igrački kadar!!
Povedi sa sobom i kompletan igrački kadar!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
- MocMahale444
Ljudi nemaju obraza, kakva kladara vec bojkot.
To sto vi gledate povrsno to je vas problem.
Ko cuva ove ako je vecina navijaca protiv?
Eto samo to skontas.
Nama bolje nece biti dok……………
Eto samo to skontas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Meraak1921
- Kontakt:
Kakav bolan Sablja, kakvi retardi ovde pisu .. Boze me sacuvaj
-
- Kontakt:
Amare, jesi ti ozbiljan za Dinu Djurbuzovica? Ne znam kako se njega sjeti uopste.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:46Mulalić -
Biber - Beća
Amoah - Štilić - Ovčina
Krpić
Mulalić -
Amoah - Krpić - Ovčina
1921
-
- Kontakt:
Pa ne mozes reci da ekipa bojkotuje. Kad napravis toliko sansi, bacaju se mnogi na glavu, ne bih rekao da je to. Ono sto je moguce je da pojedini igraci miniraju. Ne znam tacno, mogu samo da nagadjam. Ali nesto je puklo 100%. Meni je onaj press Bekrica odmah upucivao na to.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:48Ljudi nemaju obraza, kakva kladara vec bojkot.
Eto samo to skontas.
1921
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- dubioza144
- Kontakt:
Tomislav Ivkovic treba da vodi ovakvu karakternu ekipu na celu sa kapitenom Cocalicem igracem koji je veliko ime i bivsi reprezentativac
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- PointBlank
- Kontakt:
Jbo vas Sablja.. nek ide u Crnu Goru, za taj hrkljus i jeste. A igracima, pogotovo saboterima - naj3bati se najmilijih. I u firmi kad das otkaz, trebas posteno zavrsiti svoje, a oni redovno primaju platu, a serru. Fuj
Ma brate, Bekric sa onim pressom neki dan nista konkretno nije rekao. Sve neka prica okolo, a nista konkretno. Eto napravio od nas sirotinju goru od Igmana i zamolio navijace da budu strpljivi, to je otprilike bila poruka.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:44Plate su im redovne, premije su dobili. Ako je neki bojkot, nije zbog toga. Ja ne znam je li pravi bojkot ili kako bi to nazvao, ali vise nego ocigledno je da svlacionica ne fukncionise. Bas se vidi. Ne mozes reci da je samo nekvalitet, nego ne stima na terenu nikako medju igracima samim. Onaj Bekricev press je za mene potvrdio mnoge stvari.let3 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:41Naravno da je bojkot koji traje vec mjesec dana. Nije to samo ova utakmica.MojaMalenkost je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:37Ovo je ili bojkot ili igraju na kladari protiv sebe. 4 kvota na Slobodu. Od milje napravis cetiri za 90 minuta.
Boli igrace q sto brukaju klub iz utakmicu u utakmicu, oni bojkotuju svoje.
E sad koji su razlozi, jel bojkotuju trenera ili su kivni na upravu, jesu li im obecane neke premije od evrope pa ih ovi izradili, ko ce ga znati.
Znamo samo za redaljku nad Zeljom, kojoj se ne nazire krajbruka i sramota.
Yebes takve luzerske price i poruke, iako cijenim Bekriju kao legendu kluba - al nama trebaju energicni ljudi da prodrmaju ovaj klub.
Mislio sam da je Basic energican lik, mlad trener, rado vani, al evo sažvakaše ga mangupi za mjesec dana i sad ce ga ispljunuti

Mislim, sam je kriv, nije se znao nametnuo ka autoritet i sad ce letiti...jel on glavni krivac (licno mislim da nije) al ko te pita, on ce letiti uskoro.
Dovest ce se novi bekan i hajmo ponovo...slicno rade Vico i Miske da Nogometnim savezom

- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ma luto nedavno po TMu i viđoh da ima Pro licencu, a ja znam da je samo mjesec dva bio vatrogasac jel 2013 il 2014, pa reko da mu damo sad pravu šansu, zaslužio jeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:50Amare, jesi ti ozbiljan za Dinu Djurbuzovica? Ne znam kako se njega sjeti uopste.MrAmarOsim je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:46Mulalić -
Biber - Beća
Amoah - Štilić - Ovčina
Krpić
Mulalić -
Amoah - Krpić - Ovčina

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Očigledno je da ovi panjevi od igrača rade bojkot protiv Bašića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MocMahale444
Gdje pise cijela ekipa?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:52Pa ne mozes reci da ekipa bojkotuje. Kad napravis toliko sansi, bacaju se mnogi na glavu, ne bih rekao da je to. Ono sto je moguce je da pojedini igraci miniraju. Ne znam tacno, mogu samo da nagadjam. Ali nesto je puklo 100%. Meni je onaj press Bekrica odmah upucivao na to.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:48Ljudi nemaju obraza, kakva kladara vec bojkot.
Eto samo to skontas.
Bolan ovo ti je namjestaljka ala pokojnom Odi sto je bila.
Samo sto Basic nije ni blizu kao pokojni Oda.
Ovaj puno price malo rada.
Joj kad vidim npr video ili sliku a onda pise samo ako brata neko takne
Slusaj paša moj nabijem ja sve njih na napojnu, jedino Zeljo je bitan, dok nekima je bitno “nesto” preko Zelje.
Pravite se naivni mnogi, nisam mislio na tebe amidza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma kakvo miniranje ljudi moji, pa vidite li vi da su to igrači koji ne bi imali mjesta u pola ekipa iz Federalne. Zar neko zaista misli da bi recimo Galić ili Jašarević bili bekovi u nekoj od ekipa iz Premijer lige? 15 puta oni ne znaju da podignu loptu na centaršutu, a kad je podignu ode u gol aut, to je neznanje, nije nikakvo miniranje. Takvi su od prvog dana, sa izuzetkom Jašarevića u Evropi kad je slučajno par puta probio po strani.
Naši U21 igrači ne bi mogli igrati juniorsku ligu, a da ne pričam o supertalentovanim Biberu ili Turanjaninu.
Evropa i loša partija Borca su nam zamazali oči, posebno Evropa jer su tamo protivnici oprezni, nepoznanica smo im, a u našoj ligi svi znaju da nas mogu dobiti i tako krenu od prve minute.
Nekako se dovući do zimske pauze, probati sakupiti bodova koliko možemo i već na zimu početi sa pravljenjem ekipe za narednu sezonu.
Naši U21 igrači ne bi mogli igrati juniorsku ligu, a da ne pričam o supertalentovanim Biberu ili Turanjaninu.
Evropa i loša partija Borca su nam zamazali oči, posebno Evropa jer su tamo protivnici oprezni, nepoznanica smo im, a u našoj ligi svi znaju da nas mogu dobiti i tako krenu od prve minute.
Nekako se dovući do zimske pauze, probati sakupiti bodova koliko možemo i već na zimu početi sa pravljenjem ekipe za narednu sezonu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Mi smo sezonu poceli bez beka i sa jednim krilom.
Imamo isto tako samo jednog AMF a to je Stilic kojeg su stigle godine sto se primjeti vec duzi period. Mene stid kad vidim da Stilic koji jedva hoda vise napravi od ostalih.
BASICU pa bolan kad vidis da jednog igraca (Mekica) nece onda ga izbaci i daj Jabera.
Jaber je trebal prije bibera uci.
Bekricu ono za Rustemovica svako moze pogrijesiti tako da to halalimo ali molim te objasni nam koji su kriteriji bili da se da ugovor Allysonu i Turanjaninu?
I ko je dosao na genijalnu ideju da produzi Gasalu i Aci?
BENJAMIN COLIC JOS SLOBODAN IGRAC DEBILU JEDAN STA CEKAS.
Treba dati i mladima priliku. Eto Dzenan Sabic jedini koji valja u toj generaciji i ako on dize ku.rac i nece da potpise onda nogiraju malog supka i idemo dalje. Nadam se da cemo tokom zimskog prelaza vec vidjet ledja Gasalu, Allysonu, Turanjaninu, Drlji, Beci i Kosoricu.
Imamo isto tako samo jednog AMF a to je Stilic kojeg su stigle godine sto se primjeti vec duzi period. Mene stid kad vidim da Stilic koji jedva hoda vise napravi od ostalih.
BASICU pa bolan kad vidis da jednog igraca (Mekica) nece onda ga izbaci i daj Jabera.
Bekricu ono za Rustemovica svako moze pogrijesiti tako da to halalimo ali molim te objasni nam koji su kriteriji bili da se da ugovor Allysonu i Turanjaninu?
Treba dati i mladima priliku. Eto Dzenan Sabic jedini koji valja u toj generaciji i ako on dize ku.rac i nece da potpise onda nogiraju malog supka i idemo dalje. Nadam se da cemo tokom zimskog prelaza vec vidjet ledja Gasalu, Allysonu, Turanjaninu, Drlji, Beci i Kosoricu.
Sutra ide pozovi 17001 za pobjedu Zelje u ponedjeljak. Ako skupimo 50 glasova dobijamo sigurno, hajde upravo sta cekate AKCIJA!!!
Sve ok al cuj BENJAMIN COLIC JOS SLOBODAN IGRAC DEBILU JEDAN STA CEKAS hahahahLegendaIvica je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:03Mi smo sezonu poceli bez beka i sa jednim krilom.
Ma kakav bojkot i teorije zavjere. Bašić se pogubio i to prenjeo na igrače.
Ne zna si ni ko kad igra i zašto, koja je formacija, koji je prvi tim. Ponaša se kao da ima 20 dobrih igrača i svi mu igraju. Sve je ovo do njega. Možete voliti ili ne voliti Mulalića al sam siguran da bi skupio više bodova.
Sječam se kod Ivice je u onakvom Želji igralo 13 igrača-
Čovjek se pogubio, složio nam priču o nekakvim formacijama, taktikama a nidje veze. Nikad Željo u istoriji gori nije bio.
Treba ga tjerat i to odmah.
Ne zna si ni ko kad igra i zašto, koja je formacija, koji je prvi tim. Ponaša se kao da ima 20 dobrih igrača i svi mu igraju. Sve je ovo do njega. Možete voliti ili ne voliti Mulalića al sam siguran da bi skupio više bodova.
Sječam se kod Ivice je u onakvom Želji igralo 13 igrača-
Čovjek se pogubio, složio nam priču o nekakvim formacijama, taktikama a nidje veze. Nikad Željo u istoriji gori nije bio.
Treba ga tjerat i to odmah.