FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKBilder
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKBilder » 28 sep 2023, 20:56

Kakva pobjeda, :clap:

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 28 sep 2023, 20:57

Ova ekipa već sada lagano može biti u sredini tabele Premijer lige. Imao je Željezničar svoje šanse, imali smo i mi svoje. Jednu od njih smo iskoristili i prošli dalje. Svi su odigrali korektno. Posebno bih istakao Mujkića koji je sve čistio bez problema i Muminovića koji nije linijaš i koji je danas imao 2-3 vrhunske odbrane. Idemo sada uzeti tri boda protiv Mladosti DK.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 28 sep 2023, 20:57

Mujkić mali je KLASA, ne znam na kakvom je ugovoru, vjerovatno ima neko upućen, ali ako je na samo godinu dana treba što brže produžiti, mogli bi malog vrlo brzo unovčiti u iduće godinu dvije. Odlične izmjene Nalića isto, mora se pohvaliti. Momci su se borili do zadnje kapi znoja i krvi i svaka im čast, zaslužili su. Odbrana u drugom poluvremenu skoro savršena, ne znam ko izblokira Krpića ondje ali hvala mu do neba. Aferim idemo dalje :bih: :bih:

Još jednom sve najgore Draženu Mariću :salut:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 sep 2023, 21:01

Ljubim vam qurac svima :bow: :salut:
Skolski odigrana utakmica. Nalic klasa :clap:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 28 sep 2023, 21:01

baboedindzeko09 je napisao/la:
28 sep 2023, 20:57
Mujkić mali je KLASA, ne znam na kakvom je ugovoru, vjerovatno ima neko upućen, ali ako je na samo godinu dana treba što brže produžiti, mogli bi malog vrlo brzo unovčiti u iduće godinu dvije. Odlične izmjene Nalića isto, mora se pohvaliti. Momci su se borili do zadnje kapi znoja i krvi i svaka im čast, zaslužili su. Odbrana u drugom poluvremenu skoro savršena, ne znam ko izblokira Krpića ondje ali hvala mu do neba. Aferim idemo dalje :bih: :bih:

Mujkić i Dervišagić imaju ugovor sa Slobodom. Pojavila se neka informacija, kako sam čuo od Marjana Mijajlovića, da Dervišagić ima ugovor sa Sarajevom, ali to nije tačno. Neće tu biti problema da ostanu i jedan i drugi i sledeću sezonu u Premijer ligi. Ako nastave ovako igrati, smeši im se dobar transfer, a i klub će zaraditi.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 28 sep 2023, 21:04

Bravo momciiii

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 28 sep 2023, 21:19

:salut: Svaka cast momci
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 sep 2023, 21:27

montolivo18 je napisao/la:
28 sep 2023, 21:01
baboedindzeko09 je napisao/la:
28 sep 2023, 20:57

Mujkić i Dervišagić imaju ugovor sa Slobodom. Pojavila se neka informacija, kako sam čuo od Marjana Mijajlovića, da Dervišagić ima ugovor sa Sarajevom, ali to nije tačno. Neće tu biti problema da ostanu i jedan i drugi i sledeću sezonu u Premijer ligi. Ako nastave ovako igrati, smeši im se dobar transfer, a i klub će zaraditi.
Prvo, cestitke momci, cuvajte nam Kapeta, vrijedi svake marke... :urnebes: :urnebes:

Drugo, Dervisagic je vas igrac, sa njim je napravljen sporazumni raskid i on je potpisao za Slobodu.

Jos jednom, svaka cast

slobodaiztuzle
Kontakt:

Post Postao/la slobodaiztuzle » 28 sep 2023, 21:29

Mi navijaci slobode nismo navikli na ovo 9/9

Google: kako se ponasati kada klub pobijedi 9 utakmica za redom?

Nisam ocekivao da cu ovo reci, Senade svaka cast, Nalicu svaka cast, igraci svaka cast!

Jedino sto dusa boli za brojnost fukara, ali aBd i to ce se popraviti!
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 28 sep 2023, 21:31

Pobjeda ekipe al najvece zasluge idu Aziru, kakve dvije odbrane u prvom poluvremenu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

slobodaiztuzle
Kontakt:

Post Postao/la slobodaiztuzle » 28 sep 2023, 21:31

slobodaiztuzle je napisao/la:
28 sep 2023, 21:29
Mi navijaci slobode nismo navikli na ovo 9/9

Google: kako se ponasati kada klub pobijedi 9 utakmica za redom?

Nisam ocekivao da cu ovo reci, Senade svaka cast, Nalicu svaka cast, igraci svaka cast!

Jedino sto dusa boli za brojnost fukara, ali aBd i to ce se popraviti!
Takodjer, bit ce i kikseva ali ovakav pocetak iznijet... nemam rijeci, iznenadila me fizicka sprema.

Onaj hasanbegovic, kakva je ono kljusina bila u srednjoj al mi drago sto je izasao na pravi put i posto stopercina

Ocigledno se vidi da Nala zna sta radi
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 sep 2023, 21:32

Cestitam. Mi nismo svoje sanse iskoristili, kaznili ste nas i to je to. Dobra ste ekipa, definitivno za PLBiH. Ono sto vidim kao problem kod vas je fizicka sprema. Ispuhali ste oko 50-e minute, bas osjetno pali. Ne znam je li to inace tako ili samo sad iz nekog razloga (kad ste zadnju igrali?), ali u tome ste najtanji. Dobro je Nalic reagovao sa izmjenama.
1921

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 28 sep 2023, 21:38

Odlična utakmica, bara bara je bilo, hvala Bogu pa ga Kape zavali, na penale bi ispali kao i uvijek. Po meni su svi dobro i korektno odigrali, ne treba nikoga posebno izdvajati, rekao bih stoperi da su nam najbolje odigrali, kupili su sve i svašta. Aziru svaka čast na odbranama, al brate i mene je nervirao sa onim odugovlačenjem. Vjerovatno im je Nala naredio da se brane i idu na X, pa na penale šta Bog da, možda se i vježbalo. Kurtalić mora više toga dobrog ofanzivno napraviti, presječemo loptu koja dođe do njeg on se okreće oko svoje ose, kontra dok se istrči prođe voz. Malo stabilnije to prema naprijed, nazad je dobar bio. Ćiva standardan, ovi naprijed i nisu imali toliko nekih prilika da se pokažu. Uglavnom Nalina pobjeda sa uvođenjem Kapetanovića, danas sam ga baš vidio kod Panonskog, žuta neka majica i šorc, trči brat. Živa legenda, ne puštat ga nikad ! Mujkić će nam bit stoper broj 1. I bravo Kape.:tokralju:

Sad se baš sjetih kad sam govorio da mi imamo dobru ekipu ljudi dragi, nije to buranija neka, amateri kao prošle sezone. Bore se momci trude se, oni što i nisu Bog zna šta kvalitetni nadoknade to borbom i željom. Nadam se da će Mujkanović malo otvorit novčanik, zaslužili su premije neke itekako. :salut:

Još 3-4 baš kvalitetna igrača i možemo se nadat iduće sezone bar nekoj borbi za tu Evropu, ako ne i samom plasmanu. Kreator nam je baš dobar potreban, neko da dobro zna povući, napadač i krilo, Dilaver i Husejinović mogu samo sa klupe jbga, teško će se pokazat u PL kao što to rade u FBiH. I stopera još jednog, Ignjata nadam se.

Gledam baš Ćosića, naše dijete, vidno nezadovoljan u Želji. Kad bi njeg još mogli zaganjat. Pa i Pršeša koji je također naš, eh kako bi tek grizli na Tušnju. Uz ove naše mlade koji već tu igraju, ne bi bilo zime. Sad na MDK, napast ih i tricu uvaljat, kad je bal nek se i princeza j●●●. Zadovoljan sam i posjetom, baš. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 sep 2023, 21:43

Sjetim se najmilijih onom smradu Maricu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 28 sep 2023, 21:59

Mujkic je klasa. Aziru svaka cast za cupanje po ko zna koji put :mrgreen: Sve pohvale citavoj ekipi i idemo ba samo jako i u kost.

Nek dodju al svi :twisted:
SLOBODA ILI NIŠTA

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 28 sep 2023, 22:00

Dajte snimak gola ljudiiii
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 28 sep 2023, 22:02

Bravo momci, svaka vam čast!
Rekao sam uz malo sportske sreće idemo dalje.
Svi su odigrali dobro, jesmo imali padova u drugom poluvremenu pogotovo kad uzmemo loptu ne znamo sta cemo s njom, igraci se okrecu oko sebe, na tome se mora poraditi, a i potrosili smo se bili izgleda.
Poslije onih izmjena igrali smo 3-5-2 i izgledalo je dosta bolja sto se tice defanzivnog dijela.
Svaka čast Kapetu, opalio je momački.
Eto što sam spominjao onog kera marića pa mi ovdje neki prigovaraju.
⚜2. Korpus ARBiH ⚜
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 28 sep 2023, 22:04

Sva sreća što je Husarić menadžer Mujkiću i Dervišagiću, pa tu neće biti problema da se sastavi neki duži ugovor da i klub u transferu ima veliku dobit. Ali opet, polako i oprezno, step by step.

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 28 sep 2023, 22:05

Azir klasa moramo ga sacuvati kako znamo, za Mujkica isto vrijedi, Hasanbegović me pozitivno iznenadio super odigrao.
Svi su bili dobri. Said nije bio na nivou, u par situacija je zeznuo, al bitno je da se završilo ovako.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 28 sep 2023, 22:05

Bravo za Fukare !
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.