U avatar?Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 23:19Joj kad trehne sad Sirokog, pa bordo kuye na Kosevu 0:1![]()
![]()
Ne bi valjalo izvuci zeljkana na Grbavici!
Tako je to kad se gostuje na Tušnju, niko nije siguran.
Meraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 23:19Joj kad trehne sad Sirokog, pa bordo kuye na Kosevu 0:1![]()
![]()
Neko mu opsovo majku, on krenu prema njemu, ovi ga zaustavili i tjt
Nije gospodin kao oni na tribini,oni njih neće a igrači njih hoceMeraak1921 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 23:31Neko mu opsovo majku, on krenu prema njemu, ovi ga zaustavili i tjt
Evo ga besposličar mitoman na dijelu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:35Ne smijete se kladiti sa ovako losim Zeljom!jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:31Ne smijem vjeruj mi. Mogu se kladit ali da mi daš dvoznak a ti hendikep da odigraš. I tad bih morao dobro razmisliti.
@Meraba malo sam ti bacio analizu profila, nema te vise od 15ak dana a vec i u snu pises postove. Inace bih prihvatio.
gas gas, gassss gasstutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 23:33**** vas zeljo i sloboda, mozemo li napokon svi skupa prestat ignorirat akciju RA. Kad vec oni kao velika grupa ne zele pricati o tome osim par slika i detalja i opisa na foruma sta se desilo, da iskomentarisemo mi ostali. Gaaas gaaas
I ja se bas pitam gdje su akteri te akcije? Do jutros su glavni na temi bili, i nazivali nas oklagijasima skupa s pitarima, ali su se nesto usutili nakon sto su im pronasli 50 palica u kombiju sinoćtutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 23:33**** vas zeljo i sloboda, mozemo li napokon svi skupa prestat ignorirat akciju RA. Kad vec oni kao velika grupa ne zele pricati o tome osim par slika i detalja i opisa na foruma sta se desilo, da iskomentarisemo mi ostali. Gaaas gaaas
Nismo ga ni trebali slati u Tuzlu. Mogo im je vako pucat iz Sarajeva
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Rodman i 18 gostiju.