Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la soko » 28 sep 2023, 21:01

Savo je nula od trenera. Isto tanak kao i Meho, Faruk.
Eno Meho nesto se buni, jarane ne da nisi zaluzio otkaz nego da je repka i savez normalan ti nikad sanse nebi dobio.
Kao i ovaj, jel to lik godinu dana nema posla i ko fol on dosao da nesta spasi.
Samo stranac dolazi u obzir ili neki balkanac koji je makar proveo par godina vodeci ozbiljne timove..
Patnja se nastavlja

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 28 sep 2023, 21:25

Horoz je napisao/la:
28 sep 2023, 18:47

Da su bar onog Lalatovića doveli i to bi imalo nekog smisla :D
Savo je daleko od ozbiljnog trenera, ali je za Lalatovića Anćeloti.

Nikada se na forumu ne bavim tim političkim temama. Tako i ovaj put. Sportski gledano, Savo je lud ako prihvati funkciju iz prostog razloga što reprezentacija nije uspjela kroz kvalifikacije obezbijediti ni baraž. Sjeda bukvalno u trenutku kada su mnogi navijači nezadovoljano rezultatima i igrom. Ako sam ispratio medije, ima tu mnogih drugih podjela, otkaza na okupljanju i slično. Ako je doveden radi dvije utakmice, kao i prethodnik Kodro, još besmislenije. Gdje ćeš poslije raditi?!

Ako je doveden i ako će mu se dati vremena da pokuša neke stvari podići na viši nivo, onda ima smisla da prihvati. Generalno smatram da je za trenera najgore doći u tim gdje ne postoji rezultatski imperativ (u konkretnom slučaju, stvari u kvalifikacionoj grupi su već poznate). Mnogo je lakše i bolje doći prije početka kvalifikacija ili velikog takmičenja. Ovako, prethodnici su usrali motku i sad je na tebi da na dvije utakmice izigravaš Gvardiolu, da bi dočekao treću.

Ako sam dobro ispratio Vahid H. je odbio ponudu i to ne prvi put. On je svakako mnogo veće trenersko ime, ali mu se, čisto sportski gledano, itekako puno može zamjeriti od strane bosanskih navijača. Čak i više nego Hadžibegiću, Kodri ili potencijalno Miloševiću.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 28 sep 2023, 21:30

Satrase se klubovi i reprezentacije da dovedu Savu za trenera pa mu evetualni neuspjeh na klupi reprezentacije koja je i u ovakvom rasulu 3 ranga iznad njegovog CVa moze nastetiti :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 sep 2023, 21:32

deantinho je napisao/la:
28 sep 2023, 21:25
Horoz je napisao/la:

Nikada se na forumu ne bavim tim političkim temama. Tako i ovaj put. Sportski gledano, Savo je lud ako prihvati funkciju iz prostog razloga što reprezentacija nije uspjela kroz kvalifikacije obezbijediti ni baraž. Sjeda bukvalno u trenutku kada su mnogi navijači nezadovoljano rezultatima i igrom. Ako sam ispratio medije, ima tu mnogih drugih podjela, otkaza na okupljanju i slično. Ako je doveden radi dvije utakmice, kao i prethodnik Kodro, još besmislenije. Gdje ćeš poslije raditi?!

Ako je doveden i ako će mu se dati vremena da pokuša neke stvari podići na viši nivo, onda ima smisla da prihvati. Generalno smatram da je za trenera najgore doći u tim gdje ne postoji rezultatski imperativ (u konkretnom slučaju, stvari u kvalifikacionoj grupi su već poznate). Mnogo je lakše i bolje doći prije početka kvalifikacija ili velikog takmičenja. Ovako, prethodnici su usrali motku i sad je na tebi da na dvije utakmice izigravaš Gvardiolu, da bi dočekao treću.

Ako sam dobro ispratio Vahid H. je odbio ponudu i to ne prvi put. On je svakako mnogo veće trenersko ime, ali mu se, čisto sportski gledano, itekako puno može zamjeriti od strane bosanskih navijača. Čak i više nego Hadžibegiću, Kodri ili potencijalno Miloševiću.
4 utakmice + osiguran baraž, može novi trener nešto napraviti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 28 sep 2023, 21:40

Mortem mislio sam na same kvalifikacije. Da, previdio sam oko LN i tog baraža.
Dakle, biće ipak prilike da se pokaže na velikoj sceni.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 sep 2023, 21:55

Trebate biti konstruktivni, jel se mogao neki bolji Srpski trener dovesti za ove pare koje nudimo?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 28 sep 2023, 21:55

Kako ste naivni, neki od vas...ljudi diskutuju o selektorima i podobnostim, a ne vide da je sve agenda vodećeg dvojca. Kada to prepoznaju ljudi od struke koji su počeli da javno govore o tome, a neki pišu o nekakvim kvalitetima i stručnosti ili nestručnosti.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 28 sep 2023, 21:57

deantinho je napisao/la:
28 sep 2023, 21:25
Horoz je napisao/la:

Gdje si to ispratio?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

bayernmiasanmia
Kontakt:

Post Postao/la bayernmiasanmia » 28 sep 2023, 23:28

A koji ste vi teletabisi , cast izuzecuma a ima ih u malom broju!
Da kojim slucajem Savo od 4 tekme , dobije 3 i odigra jednu nerjeseno i kojim slucajem prodje baraz , i odvede nas na evropsko , bilo bi Savo legendo nasa , bosanski sine i spomenik bi mu podigli.
E takvi smo mi , hebo nas pozz

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 sep 2023, 23:31

Sarmica je napisao/la:
28 sep 2023, 21:55
Kako ste naivni, neki od vas...ljudi diskutuju o selektorima i podobnostim, a ne vide da je sve agenda vodećeg dvojca. Kada to prepoznaju ljudi od struke koji su počeli da javno govore o tome, a neki pišu o nekakvim kvalitetima i stručnosti ili nestručnosti.
A sta je tacno agenda vodeceg dvojca :rol:
naprijed rejal

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 sep 2023, 23:58

bayernmiasanmia je napisao/la:
28 sep 2023, 23:28
A koji ste vi teletabisi , cast izuzecuma a ima ih u malom broju!
Da kojim slucajem Savo od 4 tekme , dobije 3 i odigra jednu nerjeseno i kojim slucajem prodje baraz , i odvede nas na evropsko , bilo bi Savo legendo nasa , bosanski sine i spomenik bi mu podigli.
E takvi smo mi , hebo nas pozz
nece, promijenili bi samo nick. Gdje su maestro i filgud?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 sep 2023, 00:08

Hehhe u kojoj smo mi banani balijaneri,savez nam vodi covjek koji je me davno napisao da je borac sampion drzave koju ne priznaje,savjetnik mu je Miske koji je igrao prvobitno za Srbiju,pa kad je vidio da ne moze dosao u Bosnu da digne sebi cijenu,a trener nam je Bosanac koji je placao autobuse da navijaci dodju navijaju protiv bosne i nase bombarduju na marakani,i sad krade igraca iz Partizana,koji nw moze igrati za Srbiju,ali zasto nebi njegov Partizan zaradio novce,preko Bosne.
Samo Sarajevo

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 29 sep 2023, 00:14

kanarinac je napisao/la:
29 sep 2023, 00:08
Hehhe u kojoj smo mi banani balijaneri,savez nam vodi covjek koji je me davno napisao da je borac sampion drzave koju ne priznaje,savjetnik mu je Miske koji je igrao prvobitno za Srbiju,pa kad je vidio da ne moze dosao u Bosnu da digne sebi cijenu,a trener nam je Bosanac koji je placao autobuse da navijaci dodju navijaju protiv bosne i nase bombarduju na marakani,i sad krade igraca iz Partizana,koji nw moze igrati za Srbiju,ali zasto nebi njegov Partizan zaradio novce,preko Bosne.
Objasni mi malo bolje to za Misimovica. Ti rece da je igrao za Srbiju, pa kad vise nije mogao da igra, dosao da igra za Bosnu? Da bi digao cijenu sebi.... :sick:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 sep 2023, 00:20

Tadašnji selektor Jugoslavije je nogir'o Misimovića. Zato je završio kod nas.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 sep 2023, 00:21

Sanfrancisco je napisao/la:
29 sep 2023, 00:14
kanarinac je napisao/la:
Objasni mi malo bolje to za Misimovica. Ti rece da je igrao za Srbiju, pa kad vise nije mogao da igra, dosao da igra za Bosnu? Da bi digao cijenu sebi.... :sick:
Igrao za mladu Srbije,ali tadasnji trener Pizon mu rekao da je debeo i da nikad nece biti profesiinalni igrac,i on se tada naglo okrenuo Bosni,pa je zavolio pa kao igrac Bayern Munchen ali drugog tima odlucio odazvati svojoj lijepoj BIH
Samo Sarajevo

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 29 sep 2023, 00:27

Ja koliko znam, on je bas dobro igrao za reprezentaciju.

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 29 sep 2023, 01:12

Poenta je da ga je Pižon nogirao i da nisu u njemu vidjeli perspektivu za A reprezentativca, pa se onda okrenuo Bosni.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 29 sep 2023, 01:27

kanarinac je napisao/la:
29 sep 2023, 00:21
Sanfrancisco je napisao/la:
29 sep 2023, 00:14
kanarinac je napisao/la:
Igrao za mladu Srbije,ali tadasnji trener Pizon mu rekao da je debeo i da nikad nece biti profesiinalni igrac,i on se tada naglo okrenuo Bosni,pa je zavolio pa kao igrac Bayern Munchen ali drugog tima odlucio odazvati svojoj lijepoj BIH
ovo je 100% istina jos se znalo i tad, sjecam se njegove prve utakmice tada u 2004

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 29 sep 2023, 02:43

Dotakli smo dno u fudbalu i jos kopamo. Ko li je sljedeci trener. Tipujem na nekog hrvatinu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 25 gostiju.