FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
23%
2. Borbu za Evropu
79
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
18
11%

Ukupno glasova: 159

Bojudaosinebu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bojudaosinebu » 29 sep 2023, 05:41

Amar trener, Mulalic pomocni, Bekric SD treba probat

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 29 sep 2023, 05:43

Treba skupiti redove i probati ostati u ligi, to je jedini preostali cilj ove sezone...

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 29 sep 2023, 06:23

I za opstanak se moras potruditi, ova ekipa posebno, zvijezda ce nam sve reci. Zvijezda igman tuzla i mi za sada glavni konkurenti.

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 29 sep 2023, 07:45

Ocekujem neki press gdje ce opet dzaba izvozati one jadne polunovinare na kojem ce opet reci. Sve je uredu, vracaju se dugovi, tu smo gdje smo, treca cetvrta opcija igra i to je to, ne brinite nista navijaci.

A vala tako nam i treba dok god trpimo ove levate. Treba momcima ipak dati aplauz ako izgubimo od sirokog, sta ces, visa sila, nije do nas nikako.

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 29 sep 2023, 07:46

Kakvi god da su, koliko god da su losi vidimo se u ponedjeljak u Dolini cupova

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 29 sep 2023, 08:08

Zar je to sve sto imam ja od tebe zar je to sve sto je ostalo zar je to sve za ove duge godinee i akoo je premalo jeee..
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Urban90
Kontakt:

Post Postao/la Urban90 » 29 sep 2023, 08:38

Do kada ce ova navijacka skupina "manijaci" sutiti ?? Pisao sam to je skup narkomana i propaliteti od ljudi koji imaju korist od kluba sve je placeno njima, pa reaguj te 5-ti poraz za redom !!! U doba kad sam ja bio na jugu nakon 2 vezana poraza su se dresovi skidali, naruzite te manekene a ne nadrogiraju se njih 90% ne zna rezultat na kraju utakmice koliko se urade. A to sto mi normalni navijaci Istok zapad sjever nismo dobri poslje poraza, oni bitni mi ne ?? Boze dragi oni satro daju podršku ovi se opustili boli ih k za rezultatom daj da se nadaju na tribini da malo silje itd. I sad cekam individue da se jave kao kako te nije stid prozivas "manijake" itd cast izuzecima ali ovo nisu navijaci za mene jer ne mogu da shvatim 5-ti poraz u nizu oni zovnu igrace i daju podršku toliko im droga isprala mozak fuj strasno moj Željo. Amin ya rabbi da se privatizuje klub pa da dodje baja da ovaj skup narkomana istrijebi to je rak rana Želje uprava se plasi uci u obracum s njima jer ovi ucjenjuju da ce svaku utakmicu stetiti klubu baklje itd... fuj fuj

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 29 sep 2023, 08:49

Da li se moze prekinuti sponzorski ugovor da ovi igraci na celu sa kapitenom Cocalicem vise ne nose naziv navijacke grupe na prsima
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 sep 2023, 08:53

Želim vam sve najbolje u nastavku prvenstva i vidimo se aBd u Premijer ligi, sinoc niste imali ni srece jer je golman bio raspolozen a i nasi igraci su se borili...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 29 sep 2023, 08:54

Urban90 je napisao/la:
29 sep 2023, 08:38
Do kada ce ova navijacka skupina "manijaci" sutiti ?? Pisao sam to je skup narkomana i propaliteti od ljudi koji imaju korist od kluba sve je placeno njima, pa reaguj te 5-ti poraz za redom !!! U doba kad sam ja bio na jugu nakon 2 vezana poraza su se dresovi skidali, naruzite te manekene a ne nadrogiraju se njih 90% ne zna rezultat na kraju utakmice koliko se urade. A to sto mi normalni navijaci Istok zapad sjever nismo dobri poslje poraza, oni bitni mi ne ?? Boze dragi oni satro daju podršku ovi se opustili boli ih k za rezultatom daj da se nadaju na tribini da malo silje itd. I sad cekam individue da se jave kao kako te nije stid prozivas "manijake" itd cast izuzecima ali ovo nisu navijaci za mene jer ne mogu da shvatim 5-ti poraz u nizu oni zovnu igrace i daju podršku toliko im droga isprala mozak fuj strasno moj Željo. Amin ya rabbi da se privatizuje klub pa da dodje baja da ovaj skup narkomana istrijebi to je rak rana Želje uprava se plasi uci u obracum s njima jer ovi ucjenjuju da ce svaku utakmicu stetiti klubu baklje itd... fuj fuj
fuj ocm sta se dopusta na ovom forumu dodje debil ima desetak postova i svi su mu pljuvanje po manijacima i nazivajući ih klosarima i narkomanima

sestre mi koja bolest

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 sep 2023, 09:00

Mozel Edis da zakaze ponovo konferenciju i da nam objasni pobliže zašto je uprava odbila, uz savjet uvijek dobronamjernog Misimovića, ulaganje Mirvicevog brata. Čovjek je htio isključivo da ulaze u sportski segment SVOJE pare. I zbog čega su ostali investitori preplašeni i otjerani i šta je krajnji plan uprave takvim ponašanjem?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 29 sep 2023, 09:11

Urban90 je napisao/la:
28 sep 2023, 23:49
U ovoj ligi se ne moze igrati na neke rendom formacije. 4 2 3 1 igra 95% ekipa znaci 95% igraca razumije tu formaciju, ne mozes ti coci kosketu galicu itd objasniti linije kretanja s 3 nazad o sredini da ne govorim... znaci 95% igraca je od omladinskog pogona naucilo na 4 2 3 1 i sad da ti guras nesto sto oni ne razumiju mislim sam sebe sjebes. Ko se razumije zna o cemu pisem.
Istina, ali isto je tako veliki nedostatak u defanzivi za ekipe ako neko promijeni formaciju.

Amar je jednom pojeo Velež sa 4-3-1-2
Adzem je mijenjao formacije i to je dobro išlo.
Bašić je mijenjao formacije i zbog toga smo se vise puta vraćali u igru; Sarajevo, Evropa…

Ne znam zašto to vise ne radi?

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 sep 2023, 09:12

Robust je napisao/la:
29 sep 2023, 08:54
Urban90 je napisao/la:
fuj ocm sta se dopusta na ovom forumu dodje debil ima desetak postova i svi su mu pljuvanje po manijacima i nazivajući ih klosarima i narkomanima

sestre mi koja bolest
Jesil ti na jugu, pa znas pravu sliku?

novikolac007
Kontakt:

Post Postao/la novikolac007 » 29 sep 2023, 09:40

samoposmatram je napisao/la:
29 sep 2023, 09:12
Robust je napisao/la:
29 sep 2023, 08:54
Urban90 je napisao/la:

sestre mi koja bolest
Jesil ti na jugu, pa znas pravu sliku?
Nije bitna prava slika ili istina,bitno je unositi nemir i podjele i polako urusavati jedini stub koji jos drzi klub od totalnog potopa,a to su Manijaci.

Agenda je jasna.

Prica o narkomanima i slicno je smijesna,svi ultrasi svijeta koketiraju sa narkoticima,cak i oni u Maroku i Egiptu,tako da nema niti jedna jedina navijacka tribina na svijetu na kojoj nema gudre,niti jedna jedina bukvalno.
Stvar je u tome,da su jedino oni jos smetnja da se klub totalno povali i da onda dodju oni "dobronamjerni" koji su nas i doveli do ovog gdje smo sad i urade sta su naumili i zapoceli.
Neplacati drzavi obaveze i praviti dugove na sve strane moze zavrsiti na samo jedan nacin,a to je oduzimanje imovine,a znamo da se kod nas oko toga sve lomi.

Tako da plava braco,ne obracajte paznju na ovakve pamflete.

novikolac007
Kontakt:

Post Postao/la novikolac007 » 29 sep 2023, 09:49

Pririsak je napisao/la:
29 sep 2023, 07:45
Ocekujem neki press gdje ce opet dzaba izvozati one jadne polunovinare na kojem ce opet reci. Sve je uredu, vracaju se dugovi, tu smo gdje smo, treca cetvrta opcija igra i to je to, ne brinite nista navijaci.

A vala tako nam i treba dok god trpimo ove levate. Treba momcima ipak dati aplauz ako izgubimo od sirokog, sta ces, visa sila, nije do nas nikako.
Dugovi se vracaju,ne prijeti nam zaplijena imovine,nedobijanje licence i razne tuzbe.

Trenutna forma i razultati su u ovom peridu manje bitni,puno tamniji oblaci su se bili nadvili nad Grbavicom od eventualnog 9.mjesta i serije losih rezultata.

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 29 sep 2023, 09:51

novikolac007 je napisao/la:
29 sep 2023, 09:49
Pririsak je napisao/la:
29 sep 2023, 07:45

Dugovi se vracaju,ne prijeti nam zaplijena imovine,nedobijanje licence i razne tuzbe.

Trenutna forma i razultati su u ovom peridu manje bitni,puno tamniji oblaci su se bili nadvili nad Grbavicom od eventualnog 9.mjesta i serije losih rezultata.
jedina istina

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 29 sep 2023, 09:56

fukara87 je napisao/la:
29 sep 2023, 08:53
Želim vam sve najbolje u nastavku prvenstva i vidimo se aBd u Premijer ligi, sinoc niste imali ni srece jer je golman bio raspolozen a i nasi igraci su se borili...
:salut: Ma drago mi je da ste prosli Boga mi

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 29 sep 2023, 10:00

A sta je bilo tacno sa Cocalićem i navijačima nisam ispratio najbolje nije mi jasno??

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 29 sep 2023, 10:20

irfo je napisao/la:
29 sep 2023, 09:00
Mozel Edis da zakaze ponovo konferenciju i da nam objasni pobliže zašto je uprava odbila, uz savjet uvijek dobronamjernog Misimovića, ulaganje Mirvicevog brata. Čovjek je htio isključivo da ulaze u sportski segment SVOJE pare. I zbog čega su ostali investitori preplašeni i otjerani i šta je krajnji plan uprave takvim ponašanjem?
Evo ja cu ti reci: strah ih da ce neko drugi staviti sapu na imovinu, onaj ko bude na celu kluba kada se bude odlucivalo o tome postat ce milioner

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 sep 2023, 10:26

Sinocnjim porazom smo vratili 4KM duga, tako da je sve okej, sve je ovo dio plana
FKŽ !

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrasno15, Levin, rimljanin90 i 41 gost.