Predobra himna!Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Spanska YNWA, samo sto je ovo unikat... prelijepa himna.
Imat ću je u ned. opet prilike poslušati
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Predobra himna!Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Spanska YNWA, samo sto je ovo unikat... prelijepa himna.
Kako je lakse emocije izraziti na Spanjolskom nego ovako na nasem, kada prevodis, to izgleda smijesno, ali ovo je stvarno prejako...Leader je napisao/la: Predobra himna!![]()
A kak' je tek na njemačkomPortillo je napisao/la:Kako je lakse emocije izraziti na Spanjolskom nego ovako na nasem, kada prevodis, to izgleda smijesno, ali ovo je stvarno prejako...Leader je napisao/la: Predobra himna!![]()
Atleticova je isto dobra, tesko ih je porediti, tu je to negdje. Mada ni vasa nije losaVidjeli ste sigurno onog malog mudonju kada je sviro himnu Barce na Bernabeuu, uff da sam bio ondje, da mu jednu zidarsku slozim, nebi znao za sebe 5 dana
![]()
Aqui estamos contiguo Sevilla, ovaj put: Todos madridistas esta aqui contigo Sevilla
Najbolje da je izjavio "skinut ćemo gaće i primiti 8 komada".warden je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nav ... lonu/53257 ,ambiciozan Navas
WTF ? Nemogu da vjerujem,i ja sam mislio da ce otici u veci klub,jer znam da su ga trazili Milan,Inter.Cudo nije se Rubin nije ponudio za ovog igraca.Toxicity je napisao/la:Luis Fabiano u Sao Paulo prešao za 7, 6 mil. eura, pravo sam se začudio ovim transferom.. Uvijek sam mislio da će on preći u neki veliki europski klub i onda se vratiti u Brazil.

NEka, sad ima prostora za kvalitetnijeg Negreda.. A moze bit da predju na 4 2 3 1 formaciju jer imaju jaku ofanzivu sa Rakiticem,Navasom,Capelom i Perottijem..DAVID VILLA 7' je napisao/la:WTF ? Nemogu da vjerujem,i ja sam mislio da ce otici u veci klub,jer znam da su ga trazili Milan,Inter.Cudo nije se Rubin nije ponudio za ovog igraca.Toxicity je napisao/la:Luis Fabiano u Sao Paulo prešao za 7, 6 mil. eura, pravo sam se začudio ovim transferom.. Uvijek sam mislio da će on preći u neki veliki europski klub i onda se vratiti u Brazil.
Joj kad vidim ovog caplea odma mi su smuci,kolko mi je mrzak igrac.L_blancos je napisao/la:NEka, sad ima prostora za kvalitetnijeg Negreda.. A moze bit da predju na 4 2 3 1 formaciju jer imaju jaku ofanzivu sa Rakiticem,Navasom,Capelom i Perottijem..DAVID VILLA 7' je napisao/la:WTF ? Nemogu da vjerujem,i ja sam mislio da ce otici u veci klub,jer znam da su ga trazili Milan,Inter.Cudo nije se Rubin nije ponudio za ovog igraca.Toxicity je napisao/la:Luis Fabiano u Sao Paulo prešao za 7, 6 mil. eura, pravo sam se začudio ovim transferom.. Uvijek sam mislio da će on preći u neki veliki europski klub i onda se vratiti u Brazil.
vjeruj mi ovo sad sto ti kazem:Koliko god ti mrzio capela ja jedno setst puta vise mrzim Vilju(SMRADA)DAVID VILLA 7' je napisao/la:oj kad vidim ovog caplea odma mi su smuci,kolko mi je mrzak igrac.
I ne samo da je bio nocan mora ,nego su se i neke velike evropske ekipe bile ozbiljno ukljucile u borbu za njeg ,al znatno je opao pa se i interes za njim znatno smanjio ....Toxicity je napisao/la:Mislim da je Capel u silaznoj putanji što se tiče forme, sjećamo se kako je bio noćna mora za sve bekove, ne znam šta mu se desilo, možda Perroti jednostavno bolje partije pruža, ko će znat..
Ista stvar sa Cazorlom, mada je Cazorla u kakvoj-takvoj boljoj formi od njega..warden je napisao/la:I ne samo da je bio nocan mora ,nego su se i neke velike evropske bile ozbiljno ukljucile u borbu za njeg ,al znatno je opao pa se i interes za njim znatno smanjio ....Toxicity je napisao/la:Mislim da je Capel u silaznoj putanji što se tiče forme, sjećamo se kako je bio noćna mora za sve bekove, ne znam šta mu se desilo, možda Perroti jednostavno bolje partije pruža, ko će znat..
Haj kolika je u lika glavaLos_Blanos2 je napisao/la:L.Fabiano je sada bivsi igrac Seville, presao u Sao Paolo..
Slika u dresu Sao Paola, sam igrac je objavio na svom profilu, twitteru.
pa nije to real madrid cccccjacky09 je napisao/la:Najbolje da je izjavio "skinut ćemo gaće i primiti 8 komada".warden je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nav ... lonu/53257 ,ambiciozan Navas
-Barcelona- je napisao/la:pa nije to real madrid cccccjacky09 je napisao/la:Najbolje da je izjavio "skinut ćemo gaće i primiti 8 komada".warden je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nav ... lonu/53257 ,ambiciozan Navas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.