Nisam rekao da sve tribine podržavaju nego konkretno jug.
Ma ne mislim na tebe nego na ove iznadShategabri je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:48Nisam rekao da sve tribine podržavaju nego konkretno jug.
Al dobro ja sam glupi pitar, a ti si mi baš pametan.
Nisam ja neki balavac da se s vama ovdje prepucavam.
Pazi, moras taj spin jos hiljadu puta ponoviti da bi nekome dokazao. A vjerovatno bi i uspio da sa druge strane nemas kontra argument koji pisa po tebiHajdeee je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:44Zato sto sam podcrtao poentu. A poenta je to sto sam ti napisao.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:41Zasto si obrisao slike poganosti do maksimuma dnk-a Fk izbjeglice?
Prljava svlacionica je uzas, svakako. Samo sto je to za nekoga incident, koji osudimo i mi sami. A za vas je to DNK.
Pa na ovaj nacin koji vi hocete, da covjek ima 49% upravljackij struktura i da mu se krezave glave s juga za sve pitaju, necete nikad ni naci.novikolac007 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:41Nek si nam rekao kakav nam treba,jos samo da nam kazes gdje da ga nadjemo i super.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:26Komšiluku su u ovom momentu najveći dušmani:
- Predsjednik koji šuti
- Bekrić
- jug
Biću sigurno napadnut, al ovo je surova istina.
Vi trebate predsjednika koji će dovući u klub investitore i sponzore, sportskog direktora kojem klub neće biti privatna prćija i navijačku grupu kojoj klub neće biti taoc.
U obzir dolaze samo ovi koji placaju obaveze i ne zaduzuju se na sve strane i ispale se kad dodje vrijeme da se plati,za ostalo se mozemo dogovoriti.
Sa nestrpljenjem cekam odgovor.
Hvala
Pa nema neke reakcije, 5 poraza u nizu, oni ih naruže na poluvremenu i to je to.NoDi80 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:50Ma ne mislim na tebe nego na ove iznadShategabri je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:48Nisam rekao da sve tribine podržavaju nego konkretno jug.
Al dobro ja sam glupi pitar, a ti si mi baš pametan.
Nisam ja neki balavac da se s vama ovdje prepucavam.
Ti si rega momak
Pozdrav
Ma jug ako podrzava sramota za njih
Papankuk teski dje ces ovo raditi
Ma nisu svi ucestvovali u demoliranju svlacionice, nego pojedinci. Cocalic je iz bijesa nogom udario ormarić, a Basic iz revolta ostetio radijator nakon sto je razbio Veo kameru od njega
Vi se necete umoriti, vi cete umrijeti. Eto ponedeljka jako jako brzo, proci ce Siroki kroz vas ko voz kroz Podlugove.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:20dajGle ih sto su se okomili na Zelju. Da vam porucim:
"Sile koje nasrću na Želju ce se umoriti. Mi se nećemo umoriti. I nismo se umorili!"
Izgurajte jos malo u svome bezumlju. Pa cemo vam poslati 4-5 igraca na posudbu.
Klošarčino raspala, spominješ nešto što je bilo prije 10 godina, dalje Horde su same upale u teren mi uzvratili, treće nemamo ništa sa murijom. Spominjali Markale nikad nismo, to ste nas pomješali sa Robijašima, psovali isto nismo. Krivo vam čim se neko malo poštuje, da vam je da se svi mrze. Liži nam svima guzove.Ganola1921 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:53Zaboravio ti kako su vas zajmili kamenjem po busevima u povratku, krvavih glava, tuca sa fukarama u sred tekme, pendrecenje murije nakon tekme sa slobodom u spaliru, spominjanjem markala, psovanja sarajevskih familija, gadjanjem s cim stignu kad su u prilici... A sad lizoguz? Respekt?
kad se sanira steta nece biti plate za septembar ili koji cec vec mjesec
X je uvijek bio nikom ništa, po običajnom pravu ove teme.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:07Kad nece nijedan navijac Sarajeva da se kladi u avatar, pozivam navijace filijale.
Dakle, x2 moje, kec vase. Izvolite
Pa i on zna da 2 nece nikad u svom zivotu vise pogoditi pa da onda ne bi on izgubio i ispao levat ( Mislim kako mozes ispat kad vec jesi) onda x2. ali najjace je sto frajer pokusava i pokusava xDjoker90 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:22X je uvijek bio nikom ništa, po običajnom pravu ove teme.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:07Kad nece nijedan navijac Sarajeva da se kladi u avatar, pozivam navijace filijale.
Dakle, x2 moje, kec vase. Izvolite![]()
Kad budu fudbalski najbolji bosanski srbi igrali za BiH, a ne za Srbiju, i kad budu podrzavali srbi reprezentaciju BiH, tada mogu voditi savez i krojiti kapu bh fudbala.