Fighter dosao na svoje. Ocekujem te na Bilinom Polju

Uskliknite Bošnjaci Svetitelju SAVIOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:28Kad budu fudbalski najbolji bosanski srbi igrali za BiH, a ne za Srbiju, i kad budu podrzavali srbi reprezentaciju BiH, tada mogu voditi savez i krojiti kapu bh fudbala.
Dok je vecina najboljih igraca bosnjaka mi treba da se pitamo.
Zato sad fino peticija treba od Dzeke, Pjanica, Kolasinca, Ahmedhodzica, Dedica, Demirovica i ostalih najboljih igraca, da nece igrati za reprezentaciju dok savez ne podnese ostavke.
Jedini razlog zasto je Vico na celu saveza, sa ostalim tipovima punih dzepova oraha, je antibosanska politika i novac, dakle fudbalskih interesa ni na mapi. Dosta!
Igraće Bosna i na Gradskom kako je krenulo !Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:30Fighter dosao na svoje. Ocekujem te na Bilinom Polju![]()
Hajde u 15 dana ne pisanja na temi. Avatar po želji. Ja 1 Sarajevo ti 2 Željo. X nikom ništa.KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:07Kad nece nijedan navijac Sarajeva da se kladi u avatar, pozivam navijace filijale.
Dakle, x2 moje, kec vase. Izvolite
Rastjeraj skakavce i mozeletsgofighter je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:33Igraće Bosna i na Gradskom kako je krenulo !Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:30Fighter dosao na svoje. Ocekujem te na Bilinom Polju![]()
![]()
A šta im radi Vico
Gledaj ja sam iz kraja Hiseta, gdje je dobar dio muslimanskog stanovništva, imaju svoje dvije kafane, Hiseta i Tica, gdje se redovno navija za Bosnu, nikada niko nije belaj napravio...Imaš i u još par naselja Vrbanja, Šeher, Mejdan, takođe kafane gdje se organizovano navija....čak je i zastava bila jedno vrijeme u Zenici na tekmama, Banja Luka....ljudi šetaju u BIH dresovima ladno po BL, na tržnici se prodaju dresovi BIH....sve vi to vrlo dobro znate ali opet na osnovu šake navijača koji pjevaju kome pjecvaju vi sudite čitavom gradu, al neka vam
Moze al u Seher Banjaluci kad bude repka igralaletsgofighter je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:31Uskliknite Bošnjaci Svetitelju SAVIOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:28Kad budu fudbalski najbolji bosanski srbi igrali za BiH, a ne za Srbiju, i kad budu podrzavali srbi reprezentaciju BiH, tada mogu voditi savez i krojiti kapu bh fudbala.
Dok je vecina najboljih igraca bosnjaka mi treba da se pitamo.
Zato sad fino peticija treba od Dzeke, Pjanica, Kolasinca, Ahmedhodzica, Dedica, Demirovica i ostalih najboljih igraca, da nece igrati za reprezentaciju dok savez ne podnese ostavke.
Jedini razlog zasto je Vico na celu saveza, sa ostalim tipovima punih dzepova oraha, je antibosanska politika i novac, dakle fudbalskih interesa ni na mapi. Dosta!![]()
Korekcija, bosnjackog stanovnistva. Eto vi ste prvi korak napravili da repka zaigra i u BL. Bice korteo BHF kroz grad da se zajedno veselimoletsgofighter je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:38Gledaj ja sam iz kraja Hiseta, gdje je dobar dio muslimanskog stanovništva, imaju svoje dvije kafane, Hiseta i Tica, gdje se redovno navija za Bosnu, nikada niko nije belaj napravio...Imaš i u još par naselja Vrbanja, Šeher, Mejdan, takođe kafane gdje se organizovano navija....čak je i zastava bila jedno vrijeme u Zenici na tekmama, Banja Luka....ljudi šetaju u BIH dresovima ladno po BL, na tržnici se prodaju dresovi BIH....sve vi to vrlo dobro znate ali opet na osnovu šake navijača koji pjevaju kome pjecvaju vi sudite čitavom gradu, al neka vam![]()
A onda kad pobjedi repka svi skupa idemo da se Bogu pomolimo Svetitelju SAVIFKSDoGroba je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:40Korekcija, bosnjackog stanovnistva. Eto vi ste prvi korak napravili da repka zaigra i u BL. Bice korteo BHF kroz grad da se zajedno veselimoletsgofighter je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:38Gledaj ja sam iz kraja Hiseta, gdje je dobar dio muslimanskog stanovništva, imaju svoje dvije kafane, Hiseta i Tica, gdje se redovno navija za Bosnu, nikada niko nije belaj napravio...Imaš i u još par naselja Vrbanja, Šeher, Mejdan, takođe kafane gdje se organizovano navija....čak je i zastava bila jedno vrijeme u Zenici na tekmama, Banja Luka....ljudi šetaju u BIH dresovima ladno po BL, na tržnici se prodaju dresovi BIH....sve vi to vrlo dobro znate ali opet na osnovu šake navijača koji pjevaju kome pjecvaju vi sudite čitavom gradu, al neka vam![]()
![]()
E bojim se da to dočekati nećešFKSDoGroba je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:40Korekcija, bosnjackog stanovnistva. Eto vi ste prvi korak napravili da repka zaigra i u BL. Bice korteo BHF kroz grad da se zajedno veselimoletsgofighter je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:38Gledaj ja sam iz kraja Hiseta, gdje je dobar dio muslimanskog stanovništva, imaju svoje dvije kafane, Hiseta i Tica, gdje se redovno navija za Bosnu, nikada niko nije belaj napravio...Imaš i u još par naselja Vrbanja, Šeher, Mejdan, takođe kafane gdje se organizovano navija....čak je i zastava bila jedno vrijeme u Zenici na tekmama, Banja Luka....ljudi šetaju u BIH dresovima ladno po BL, na tržnici se prodaju dresovi BIH....sve vi to vrlo dobro znate ali opet na osnovu šake navijača koji pjevaju kome pjecvaju vi sudite čitavom gradu, al neka vam![]()
![]()
imal malo srca nemoj im to raditi,kad im se spomenu turci njih jeza fata na cinjenicu da im je dedo ,otac pa i oni u krvi turci,od tog krecu sva njihova agresivnost prema ostalim narodima da se prse da probaju zamagliti proslost.
Naravno, mi cemo do obnovljene Ferhadije, vi do crkve da se pomolite vasem Savi. Sta ti je suzivot i tolerancijaletsgofighter je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:42A onda kad pobjedi repka svi skupa idemo da se Bogu pomolimo Svetitelju SAVIFKSDoGroba je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:40Korekcija, bosnjackog stanovnistva. Eto vi ste prvi korak napravili da repka zaigra i u BL. Bice korteo BHF kroz grad da se zajedno veselimoletsgofighter je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:38Gledaj ja sam iz kraja Hiseta, gdje je dobar dio muslimanskog stanovništva, imaju svoje dvije kafane, Hiseta i Tica, gdje se redovno navija za Bosnu, nikada niko nije belaj napravio...Imaš i u još par naselja Vrbanja, Šeher, Mejdan, takođe kafane gdje se organizovano navija....čak je i zastava bila jedno vrijeme u Zenici na tekmama, Banja Luka....ljudi šetaju u BIH dresovima ladno po BL, na tržnici se prodaju dresovi BIH....sve vi to vrlo dobro znate ali opet na osnovu šake navijača koji pjevaju kome pjecvaju vi sudite čitavom gradu, al neka vam![]()
![]()
![]()
Neće se čuti kmečanje s druge strane ako nam daju 2500 karata.bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:44I on je tvoj selektor![]()
PS: Kone bila bi sramota da nam ne date 2500+ karata
ta je utakmica vec za inspekcije,siroki je svojevremeno uzeo pola tribine stolica da se radi tribina na grbavici,imaju dobre odnose nije nemoguce da poklone zelji pobjedu u ime svetog trojstva siroki zrinjski zeljoGrimReaper je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:04Vi se necete umoriti, vi cete umrijeti. Eto ponedeljka jako jako brzo, proci ce Siroki kroz vas ko voz kroz Podlugove.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:20dajGle ih sto su se okomili na Zelju. Da vam porucim:
"Sile koje nasrću na Želju ce se umoriti. Mi se nećemo umoriti. I nismo se umorili!"
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hordas1990, Paromlinac i 13 gostiju.