FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Previše se dižemo za klub koji je prije nekoliko mjeseci završio iza istog ovog Željezničara. Iza istog kojeg smo "gurali u provaliju" zadnjih 6-7 sezona pa nam se obilo o glavu jer nam je i remi bio ravan blamaži. Nema potrebe da se dižemo jer naši igrači u derbijiu rijetko kad pokažu m.uda, a njima je derbi uvijek najvažnija utakmica i u to ulože sve.
Zato manje priče o njima, u se' i u svoje kljuse - što bi rekli.
Vrancic povreda zadnje lože zato ga nije ni bilo u kupu nema ga ni sutra ,Durakovic isto propusta tekmu bolovi u ledjima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon lavovske borbe i nesretnog poraza na prošlosedmičnom gostovanju u Širokom Brijegu, slijedi nam domaća utakmica protiv FK Zvijezda 09, a što je ujedno i posljednja provjera pred predstojeći 130. prvenstveni, te ukupno 150. gradski derbi na kojem će se ujedno i proslaviti 36. rođendan Hordi zla. Stoga je neophodno da se u subotu u 20:45h okupimo u što većem broju i ponesemo naše igrače do pobjede i na taj način napravimo uvertiru za veliku proslavu koja nas čeka u prvom vikendu oktobra.
Pozivamo sve navijače Sarajeva na okupljanje prije utakmice u prostorijama UNFKS na Koševskom brdu. Okupljanje je od 17:30h , odakle ćemo se skupa korteom uputiti ka stadionu neposredno pred početak utakmice.
SVI NA SJEVER

Pozivamo sve navijače Sarajeva na okupljanje prije utakmice u prostorijama UNFKS na Koševskom brdu. Okupljanje je od 17:30h , odakle ćemo se skupa korteom uputiti ka stadionu neposredno pred početak utakmice.
SVI NA SJEVER

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
" Želim poslati poruku našim navijačima da moraju biti spremni da će se ovakve stvari dešavati jer se vidi da idemo u dobrom i pozitivnom smjeru. To neće svima odgovorati i moramo biti spremni na to. Nećemo se osvrtati, idemo dalje, borimo se i radimo dalje. Idemo ka našem cilju". - Ibričić.
Ovo meni malo zvuci da taj incident i napad i nije bas samo kafanska tuca.
- FKS -
Sarajevo i Željezničar igraju gradski derbi u nedjelju 8. oktobra. Susret na našem najvećem stadionu igra se sa početkom u 20 sati.
Posljednji derbi na Koševu odigran proljetos, donio je dosta trzavica oko karata za navijače Željezničara. Ovog puta su iz uprave FK Sarajevo odlučili da gostujućim navijačima stave veći broj ulaznica na raspolaganje.
Kako nam je ootvrđeno iz kluba sa Koševa, navijačima Plavih će biti na raspolaganju 3.000 ulaznica po cijeni od 10 KM. Iako je prvobitno planirano da navijači Željezničara budu smješteni na dio južne i dio zapadne tribine, u dogovoru sa policijom za navijače tima sa Grbavice bit će otvorena južna tribina.
Nadati se da će ovaj potez uprave kluba sa Koševa, relaksirati odnose oko ulaznica pred derbije, ali i da će se ubuduće govoriti isključivo o igri na terenu i dekoru na tribinama.
Posljednji derbi na Koševu odigran proljetos, donio je dosta trzavica oko karata za navijače Željezničara. Ovog puta su iz uprave FK Sarajevo odlučili da gostujućim navijačima stave veći broj ulaznica na raspolaganje.
Kako nam je ootvrđeno iz kluba sa Koševa, navijačima Plavih će biti na raspolaganju 3.000 ulaznica po cijeni od 10 KM. Iako je prvobitno planirano da navijači Željezničara budu smješteni na dio južne i dio zapadne tribine, u dogovoru sa policijom za navijače tima sa Grbavice bit će otvorena južna tribina.
Nadati se da će ovaj potez uprave kluba sa Koševa, relaksirati odnose oko ulaznica pred derbije, ali i da će se ubuduće govoriti isključivo o igri na terenu i dekoru na tribinama.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Ja tek za slijedecu godinu ocekujem malo bolje clanstvo. Ova je godina bila malo nakaradna i znam da ce slijedeca biti bolja. Odmah u januaru 2024 cemo imati ovu brojku koju sad imamo.propoklopac je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:03Hajduk nije mjera nikome na balkanu, to je svijet za sebe sto se tice članstva i fan shopa, al da je 5 hiljada za FKS malo, jeste.
Mislim da malo nadolazimo kao navijaci i ponasamo se smirenije nakon kiksa ili pobjede. Evo zadnju smo izgubili ali osjetim medju rajom da se jedva ceka slijedeca utakmica bez obzira na kiks i neatraktivnog protivnika. Jedino sto nam fali je natkrivena tribina za one kojima je kisa problem
Pa i nije, na sve moguće načine će pokušati unijeti nemir u naše redove. Zato mi moramo pametni biti, ne nasjedati na provokacije, podržati ekipu i stručni štab.Hajdeee je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:18" Želim poslati poruku našim navijačima da moraju biti spremni da će se ovakve stvari dešavati jer se vidi da idemo u dobrom i pozitivnom smjeru. To neće svima odgovorati i moramo biti spremni na to. Nećemo se osvrtati, idemo dalje, borimo se i radimo dalje. Idemo ka našem cilju". - Ibričić.
Ma daleko od toga,Hajdeee je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:18" Želim poslati poruku našim navijačima da moraju biti spremni da će se ovakve stvari dešavati jer se vidi da idemo u dobrom i pozitivnom smjeru. To neće svima odgovorati i moramo biti spremni na to. Nećemo se osvrtati, idemo dalje, borimo se i radimo dalje. Idemo ka našem cilju". - Ibričić.
Ljulja se Grbavica,sve na i oko nje.
Kad ovi pioniri mitomanski pjene ovde,kad lobotomci
Hebu mater jedni drugima,a tek propadanje pocelo
šta očekivati.Panika i nemoć na bivšoj stočnoj pijaci!
Na sunčanoj strani Seher Sarajeva,
Cvjeta cvijeće u naše preduzece!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
sad dva kola po 5 komada za mirnije luke i suzivot
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
To khurčenje zadnjih godina zabijanja po tih nekih 5 komada se često odbijalo od glavu, pa ispušimo na kraju. Njima je to utakmica sezone uvijek, oni bili prvi ili zadnji. Pokušat će se baš iščupati na toj utakmici, ako uzmu bod, slavit će kao pobjedu i sve će im biti oprošteno. A mi se syebemo kao da smo Real oni Oviedo. Bez bahaćenja i podcjenjivanja.
Ma mislim da niko i ne piše da ćemo im zabiti 5-6
Komada.
Ali ako pokažemo kvalitet koji trenutno imamo i ako
Pokažemo dovoljno volje i želje za pobjedom,ne treba
Stati,nego trpati plavu raspalu kuravu!
Ja bih od početka upario Latinose u napadu i samo deri!
Komada.
Ali ako pokažemo kvalitet koji trenutno imamo i ako
Pokažemo dovoljno volje i želje za pobjedom,ne treba
Stati,nego trpati plavu raspalu kuravu!
Ja bih od početka upario Latinose u napadu i samo deri!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Bravo. Tikvani to ne kontaju, a milion puta su ih šprdali nakon utakmice. Zar nije teško biti gospodin, biti umjeren, sačekati tekmu, podržati ekipu i onda davati neke komentare? Ma jok, treba biti seljačina, pa kad se bumerang vrati, onda se svi ušute.Haver ! je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:06Previše se dižemo za klub koji je prije nekoliko mjeseci završio iza istog ovog Željezničara. Iza istog kojeg smo "gurali u provaliju" zadnjih 6-7 sezona pa nam se obilo o glavu jer nam je i remi bio ravan blamaži. Nema potrebe da se dižemo jer naši igrači u derbijiu rijetko kad pokažu m.uda, a njima je derbi uvijek najvažnija utakmica i u to ulože sve.
Da su zreli da ih se mlatne jesu vala ko nikad prije ali treba biti oprezan. Samo kad se sjetim one odgodjene utakmice na grbavici zbog snijega pa se naši sprdali sa onom loptom ko je tad bio Krste ili ko već pa nas natamburase sutradan.
Pobjeda zbog bodova je vaznija od nekog prestiža bar za.mene trenutno.
Pobjeda zbog bodova je vaznija od nekog prestiža bar za.mene trenutno.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
U slučaju vodstva se ne treba povući i to je to.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
X puta smo bili u slicnoj situaciji, mislim na nas navijace. Pa se desi sto se desi. I evo opet smo na iskusenju i to velikom jer Oni stvarno jesu nikad losiji dok kod nas sto brat pitarsam kaze, cvjeta cvijece.
Zato nista pompezno, i mi smo yebatali od do prije 3 mjeseca samo.
Medjutim, vjerujem u SS i neka pobijedi bolji!
Zato nista pompezno, i mi smo yebatali od do prije 3 mjeseca samo.
Medjutim, vjerujem u SS i neka pobijedi bolji!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ja ne znam kako vi mozete razmisljati o Zeljeznicaru, ali meni iz glave ne izlazi -5 u odnosu na Borac, plus utakmica koju moramo igrati u Banja Luci. Valjda se potajno nadam tituli, iako je nerealno za ocekivati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ziljkic, Dal i Rahmanovic dobili pozive za reprezentaciju
Idemo utakmicu po utakmicu. Mi moramo na sebe gledati, da igramo dobro i da iskoristimo nase šanse. Sto manje greške napravit. Netrebamo se zamarit za nekim drugim ekipama. Svaku utakmicu moras shvatit ozbiljno nema veze kako se zove protivnik. Što se tiče plavi štrumpfova, prvo da odigramo utakmicu protiv Zvijezde pa onda o njima. Ili pobjedio 3-0 ili 2-1 to je nebitno, najbitnije da mi pokažemo našu najbolju igru. Da nepravimo naivne greške i da iskoristimo naše prilike. Svaka utakmica ti je bitna i svaki bod moze presudit na kraju. Idemo korak po korak, vjerujemo u naše igrače i štrucni štab. Igraj bordo bijeli 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.