FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tradicionalno su mentalno mnogo jaci od nas u derbijima. Dvaput su nam okrenuli rezultat kad smo mi poveli, jos 3 puta stizali 2 razlike. Mi njima, koliko se sjecam, rezultat okrenuli jednom iza rata, kad je Kurto zabio za 2:1 u 87. minuti, a 2 razlike nismo stigli nikad. Mi ako primimo dva molimo Boga da ostane na tom. Nevjerovatno koliko pichkasto igramo te utakmice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako igraju ovi reprezentativci ovaj poziv je i više nego opravdan. Igra u dosta jakoj ligi, drugi na tabeli a i dobra mu je statistika.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
+1000

to ja pricam, namjesti ti ovu ligu Vicaroni nije problem.. ali cete ljudi na prvoj prepreci izbiti iz cipela. Dzaba rast`o! Pogotovo u LP takmicenju
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Hajde svega vam ohanite malo s Borcem i klanjem, muma za čitati. Skinuli gaće, a nije ni došla tekma.
Rožman je prvi trener u našoj ligi koji je rekao najispravniju stvar, oko naše lige i Evrope. Džaba ti štimanje, valjanje, guranje, dođeš u Evropu i nakantaju te levati. Ne mogu da shvatim mozak ljudi koji se raduju namještenim utakmicama i guranjima, samo sebe lažu.
Svaka čast Simonu, dingospo pravi!
Rožman je prvi trener u našoj ligi koji je rekao najispravniju stvar, oko naše lige i Evrope. Džaba ti štimanje, valjanje, guranje, dođeš u Evropu i nakantaju te levati. Ne mogu da shvatim mozak ljudi koji se raduju namještenim utakmicama i guranjima, samo sebe lažu.
Svaka čast Simonu, dingospo pravi!
Zljkara, Dalara i Rahman

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bravo SImon, čovjek je pogodio suštinu priče. Mi ćemo imati sve veću i veću posjetu na stadionu makar i ne bili prvaci. Ljudi vole fudbal i sa dobrom igrom ti ćeš se plasirati i u evropi u grupe, napumpati kasu transferima...dok sa druge strane ovi isprdci političkih partija će opstajati samo dok ih politika gura. NEka padne dodik sutra, stečajim je za dva mjeseca i RS liga i derbiji sa Kozarom.
Puna podrša za uspostavu reda, rada i sistema u FK S.
Puna podrša za uspostavu reda, rada i sistema u FK S.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Kovačevića i Cimirota si zaboravio ili?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ofirni potezi da se pridobije sarajevska javnost. Dobro nisu i Štilića pozvali, nanu li im četničku okupatorsku.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Oni su odavno već na spiskovima, standardni manje više, ova trojica su čini mi se samo po jednom do sada bili pozivani, na to sam mislio

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bas mi drago za Rahmana , zasluzio je bas
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Veoma pametan potez ibricica..
Pozivam sve navijace FK SARAJEVA SUTRA DA DODJU NA UTAKMICU..
Moramo se ujedinit, jer upravo kao sto je rekao ibricic sacemo bit napadani sa svih strana JER SU SAD SVI VIDJELI DA IDEMO PRAVIM PUTEM
PRPA
BUDITE SIGURNI DA STRUNFEVI NISU JEDINI VEC DA OVDE I PICINIH I BEUSOVI PRSTA IMA
Pozivam sve navijace FK SARAJEVA SUTRA DA DODJU NA UTAKMICU..
Moramo se ujedinit, jer upravo kao sto je rekao ibricic sacemo bit napadani sa svih strana JER SU SAD SVI VIDJELI DA IDEMO PRAVIM PUTEM
PRPA
BUDITE SIGURNI DA STRUNFEVI NISU JEDINI VEC DA OVDE I PICINIH I BEUSOVI PRSTA IMA
Ovaj Aleksandar Boljevic nas je svojom asistencijom izbacio onda kad smo ispali od Zete, nadam se da nece igrati za njih na derbiju, makar ih 5:0 pobjedili.
Amar, Dal, Adnan zasluzeni pozivi, pogotovo za Amara jer je najbolji igrac ekipe i na vrhu su. Ziljkic je tu jer je eto iz premier lige, samo je Cimirot ovdje suvisan.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Mostarac12345 i 14 gostiju.