Vico Zeljković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vico Zeljković
Begic idalje vodi 6:2 po uspjesima:
- direktan plasman na SP 2014.
- osvajanje Kirin kupa 2016.
- 3 baraza
- plasman u A ligu nacije
Vico:
- 1 baraz (ako ga dozivi uopste)
Ali bitno je da ja on nama dotjerao 3-4 terena od para koje mu je uefa dala da svijesno ulozi u to, a ne iz svog dzepa. Slijedi i VAR koji ce se takodjer platiti od uefa-budzeta. Novi stadion? Samo ako ko uplati i privatizuje, pa nije lud da gradi unutar BiH svojim parama. On je postavljen da nam se ruga, ponizava i rusi, i dobro mu za sad ide. Ali prvo treba yebati u usta one koji ga postavise, pa tek onda njega. SAVEZ NAPOLjE !!!
- 3 baraza
Vico:
Ali bitno je da ja on nama dotjerao 3-4 terena od para koje mu je uefa dala da svijesno ulozi u to, a ne iz svog dzepa. Slijedi i VAR koji ce se takodjer platiti od uefa-budzeta. Novi stadion? Samo ako ko uplati i privatizuje, pa nije lud da gradi unutar BiH svojim parama. On je postavljen da nam se ruga, ponizava i rusi, i dobro mu za sad ide. Ali prvo treba yebati u usta one koji ga postavise, pa tek onda njega. SAVEZ NAPOLjE !!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Jeste, ali je Begic imao najbolju generaciju ikad. Ova trenutna to sigurno nijeMow je napisao/la: ↑23 sep 2023, 00:00Begic idalje vodi 6:2 po uspjesima:
- 3 baraza
Vico:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedino rjesenje je protest protiv saveza
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne znam šta da uradi Vico, nikad me niko neće moći ubijediti da sestrić krmka Dodika može misliti bilo šta dobro reprezentaciji BiH i državi BiH.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Bojkot domacih utakmica su nasa obaveza. Valjda se BHF oglasi
Na gostujucim
Na gostujucim
- numanumaye22
- Kontakt:
Doslo red na srbina sta se ljutite hahahahahah
Doktorski odradio spin i prebacio krivicu na Vahu.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ocekujem BH Fanaticose i uvjeren sam u bojkot ove lakrdije
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Vico vjerovatno daje besplatne karte BHF-u. Nece oni nista pokrenuti.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Imam osjecaj da Vico zaista zeli sve najbolje ovoj raspaloj reprezentaciji. Nek si nogirao ublehu Kodru. Zivio nam jos 100 godina.
-
- Kontakt:
Hocemo utakmicu u Banja Luci sve je to BiH nema granica.
Iskreno jedva cekam. Dosta vise smrdljive Zenice.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:08Hocemo utakmicu u Banja Luci sve je to BiH nema granica.
Btw Kordro je vjerovatno najpogubljeniji selektor ikada. Lik nije znao gdje udara. Atmosfera na presicama da se objesis.
Puna podrska Savi.
Tekashi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:09Iskreno jedva cekam. Dosta vise smrdljive Zenice.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:08Hocemo utakmicu u Banja Luci sve je to BiH nema granica.
Btw Kordro je vjerovatno najpogubljeniji selektor ikada. Lik nije znao gdje udara. Atmosfera na presicama da se objesis.
Puna podrska Savi.

Mogao sam se ispraviti u mecu protiv Portugalije. Jos su postojale neke sanse za to drugo mjesto.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Meni ga zao, iskreno.DanijelTZ je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:28Tekashi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:09Iskreno jedva cekam. Dosta vise smrdljive Zenice.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:08Hocemo utakmicu u Banja Luci sve je to BiH nema granica.
Puna podrska Savi.
Mogao sam se ispraviti u mecu protiv Portugalije. Jos su postojale neke sanse za to drugo mjesto.
Iz Save sipa kao da je Pep. To volim. Sve mirise na novog Peteva

Kako ga izrešeta pitanjem svaka mu čast.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Tako je,neka vas Savo i savici kupe sa dvije pobijede i poslije sve isto sa debilima iz saveza,neka sjedi marva u savezu koja lopte sutnula nije i nek Vico terorise ligu i ubija volju ljudima da igraju utakmicu
Ne bi mu svejedno nimalo. Al zato ovaj novinar nece vise primirisati press konferenciji reprezentacije. Svaka cast na pitanju

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.