Hoće hoće,poslije zimske pauze...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U ocima saveza, u ocima drzave je stranac kao i bilo ko drugi. Cekacemo opet, ali trebalo bi bar malo lakse biti zavrsiti papire i dozvole jer ipak CG nije Brazil.
1921
Ti ces nekome odredjivati lojaviBistriksg je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:03Nemoj onda ni gledati kad sve dodje na svoje mjesto ako Bog daavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:00Kad smo kod tog hvala Bogu druga sam smjena u ponedjeljak neću morat gledati kako nam se klub bruka
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma stipu Dela padobrancedelinjo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 16:59Ti ces nekome odredjivati lojaviBistriksg je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:03Nemoj onda ni gledati kad sve dodje na svoje mjesto ako Bog daavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:00Kad smo kod tog hvala Bogu druga sam smjena u ponedjeljak neću morat gledati kako nam se klub bruka

Nego ako se Selimović i Boljević pokažu kao pojačanja, a nije im teško u ovakvoj konkurenciji, eventualno kad bi dogovorili sa Čolićem mi bi imali sasvim solidnu ekipu..al džaba kad mi nismo ni oktobar dočekali a oprostili se od svega.
Dakle od sad pratimo igre Zvijezde Igmana i Tuzle eventualno i Posusja.Ostali niste nam interesantni.
- MocMahale444
Jasta solidnu ekipu
Imao si dva igraca santos i hodzic, ovo ostalo ****.
Nemas jednog dobrog igraca u ekipi, sad ovaj levat iz cg i onaj bumbar iz luxe.
Daj ba samo da nas sudbina Celika nece docekati.
Ekipa je **** obicna uz kouca i nesposobnu upravu.

Imao si dva igraca santos i hodzic, ovo ostalo ****.
Nemas jednog dobrog igraca u ekipi, sad ovaj levat iz cg i onaj bumbar iz luxe.
Daj ba samo da nas sudbina Celika nece docekati.
Ekipa je **** obicna uz kouca i nesposobnu upravu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nisi se oprostio od svega moj haveru.Ima borba za opstanak.Ime vise neigra a igraci su zreli za Federalne.Pusti to dobar sastav.Bio je i dosad dobar ali zaribo.Otišle senle.Zupcasti proklizo.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
A izvini gospodine, ko si sad pa ti da određuješ ko šta može i ne može. Papčino raspala.Bistriksg je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:03Nemoj onda ni gledati kad sve dodje na svoje mjesto ako Bog daavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:00Kad smo kod tog hvala Bogu druga sam smjena u ponedjeljak neću morat gledati kako nam se klub bruka
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
!Bojudaosinebu je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:11Praviti neke formacije sa ovim igracima je smijesno i zalosno.
I Široki i kobilju da uzmete, za ovu bruku se oprati nećete.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma i jest problem dublje i od ovog sadašnjeg sastava.
Ja sam vam prije sedam dana rekao šta naš najbolji igrač naokolo priča o našem treneru.
Ali kad staviš na papir
Muftić-Ovčina-Coca-Selimović-Jasarevic-Ćosić-Mekić-Amoah-Štilić-Drljević-Krpić.. nije to loša ekipa koja bi zaredala 5.poraza.. već realno borba ko i prošle sezone za 4.mjesto. Al' džaba klošara u klubu i oko kluba je baš mnogo..uz svo neznanje i debilizam da sa 70k budžeta mjesečnog kreneš u sezonu, dobijemo ovo što sad imamo..
Bez investitora mi naprijed ići nećemo. Već kao i svake godine, sve više tonemo. Odnosno drugi napreduju, a mi stagniramo.
Ja sam vam prije sedam dana rekao šta naš najbolji igrač naokolo priča o našem treneru.
Ali kad staviš na papir
Muftić-Ovčina-Coca-Selimović-Jasarevic-Ćosić-Mekić-Amoah-Štilić-Drljević-Krpić.. nije to loša ekipa koja bi zaredala 5.poraza.. već realno borba ko i prošle sezone za 4.mjesto. Al' džaba klošara u klubu i oko kluba je baš mnogo..uz svo neznanje i debilizam da sa 70k budžeta mjesečnog kreneš u sezonu, dobijemo ovo što sad imamo..
Bez investitora mi naprijed ići nećemo. Već kao i svake godine, sve više tonemo. Odnosno drugi napreduju, a mi stagniramo.
Ekipa je dobro popunjena, ne treba griješiti dušu. To smo vidjeli u evropskim utakmicama. Nema nikakve igre niti ideje, preveliki broj rotacija je doveo do faze da se ne zna ko pije ko plaća . Isključivi krivac je trener i samo trener. Najiskrenije bih volio da griješim, i da me demantuje, ali moje mišljenje je da s njim nećemo ničeg dobrog dočekati. Druga stvar je što ne mogu raskinuti ugovor, jer ga moraju isplatiti do zadnje marke, a nisu sposobni naći novce. Pritisak je ogromannć, a nema niko **** da podvuče crtu i prizna da ovako ne ide
- MocMahale444
Ova ekipa je najgora moguca koja nas je zapala.
Imas dzuturume, imas neznalice i par izvikanih igraca.
5 jarane.
1
2
3
4
5
Samo dok brojis je puno.
Cocalic kapiten krenuo na navijace, kakvi su takvi su tvoji su navijaci papak celavi.
Oni idu po gostovanjima da vas bodre, glavu u torbu da vas bodre da bi on nakon 5 poraza se zaletio na navijace a Jakovljevic mu **** mater on suti.
Picke male od ljudi cijela ekipa.
Imas dzuturume, imas neznalice i par izvikanih igraca.
5 jarane.
1
2
3
4
5
Samo dok brojis je puno.
Cocalic kapiten krenuo na navijace, kakvi su takvi su tvoji su navijaci papak celavi.
Oni idu po gostovanjima da vas bodre, glavu u torbu da vas bodre da bi on nakon 5 poraza se zaletio na navijace a Jakovljevic mu **** mater on suti.
Picke male od ljudi cijela ekipa.
-
- Kontakt:
Ako se skupe i saberu malo mogu izboriti opstanak realno, al moraju se trznuti.
-
- Kontakt:
I apsolutno nejasan transfer. Nemamo para, vise para imaju sloga gosk i sloboda i onda dovodimo igraca koji ima sigurno 10+ hiljada platu u momentu kad je sezona zavrsena za nas. Ne kontam.
-
- Kontakt:
Naravno da nije toliko losa da ne moze osutati na go u gostima, pusti suplju. Nasi juniori, znaci djeca koja sad igraju juniorsku ligu, bi bar jedan bod uzeli u ovih 5 utakmica. Na borbu ako nista. Yebi me ako ne bi i neka ekipa veterana uzelaavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:29Ma i jest problem dublje i od ovog sadašnjeg sastava.
Ali kad staviš na papir

1921
- MocMahale444
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:45Ako se skupe i saberu malo mogu izboriti opstanak realno, al moraju se trznuti.
Grcevita borba.
Mozda nekim cudom izborimo.
-
- Kontakt:
Ali ne ponuditi ostavku nakon 4 poraza u ligi i ispadanjem od drugoligasa.
Jel to egoizam, mazohizam, ljubav prema parama?
Jel to egoizam, mazohizam, ljubav prema parama?
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Kakvo Posušje to je sredina tabele.
Nas zanimaju Zvijezda, Tuzla, Igman i eventualno Sloga.

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Hipotetički kad bi Štilić, Krpić, Amoah, Mekić, Ovčina, Ćosić, Muftić/Mulalić, Cocalić, Jašarević itd. igrali u Zvijezdi 09 i da me sad neko pita šta misliš može li Zvijezda sa tim igračima vezat 5 poraza (i to jedan od drugoligaša), rekao bih nema šanse. Odnosno možemo reći da imamo ukupno 6 poraza ako računamo i Posušje, a nije još ni septembar prošao. Znači ne računam Selimovića i Boljevića u ovoj prvoj rečenici, dakle samo igrače koji su do sad igrali.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:56Naravno da nije toliko losa da ne moze osutati na go u gostima, pusti suplju. Nasi juniori, znaci djeca koja sad igraju juniorsku ligu, bi bar jedan bod uzeli u ovih 5 utakmica. Na borbu ako nista. Yebi me ako ne bi i neka ekipa veterana uzelaavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:29Ma i jest problem dublje i od ovog sadašnjeg sastava.
Ali kad staviš na papir
Bez investitora mi naprijed ići nećemo. Već kao i svake godine, sve više tonemo. Odnosno drugi napreduju, a mi stagniramo.Znaci nije primarno do nekvaliteta, nema sanse.
Poenta je da koliko god da svi znamo da ekipa nema neki kvalitet, opet nema šanse da je ovoliko loša koliko posljednji rezultati to pokazuju. Problem je očigledno dublji, a šta bi to moglo biti pojma nemam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.