FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo ispostavit račun za učinjenu štetu. A čobanu koji je ovdje sjedio posebno naplatiti. Neka u Sereznicaru istraze koji je bizgov to uradio, mada vjerovatno već znaju.
Samo je Sloboda iz Tuzle
Trebamo svi da kupimo i više ulaznica,jer klub neće dugo dobiti sredstva od grada (koja mogu biti odmah uplaćena) ali prethodna uprava nije opravdala 80 + hiljada koje su negdje utrošene neopravdano...
Do tada sadašnja uprava krpi nekako za plate i obaveze!!!

Znači Cukerbeg, Aci, Buci & co. hebu i ne vade. Sve ovo što se događa je zaslužan Mačak, ove hinje su nas ukopale. Vratilo im se kada najgore budeEdin1982 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:31Trebamo svi da kupimo i više ulaznica,jer klub neće dugo dobiti sredstva od grada (koja mogu biti odmah uplaćena) ali prethodna uprava nije opravdala 80 + hiljada koje su negdje utrošene neopravdano...
![]()
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Iz prošle sezone jedino žalim za Vošjakom i Šubertom, kako bi nam oni dobro došli. Kurtalić je svaku utakmicu žuti na granici crvenog kartona.
-
- Kontakt:
Pale premije 
Nemojte se samo navikavat

Nemojte se samo navikavat

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav besplatan ulaza... Umjesto da gledamo sad sto vise da upumpamo para u klub, mi razmisljamo o besplatnom ulazu. I sta eto da pusti besplatan ulaz, onda posjetom od sinoc nista nisi postigao. Kad bi protiv MDK bilo 2.5.-3k ljudi mislim da bi mi samo u septembru donijeli u klub cca 100k KM preko ulaznica.
Volim tebe, više od sebe
Ma ne može više Said od pola sata džaba je. Stoper, krilo i kreator neki dobar, mora bit neko da zna povući, kod nas sve nešto tromo, bar evo protiv jačih kad igramo. Mogu krila i centarfori pravit tu razliku i organizovat igru, bekovi se ubacivat, protiv MDK, Zvijezde i sličnih. Ali opet nama valja u PL se tući sa svima. Ovi naši vezni su dobri za šaltanje lopte na stranu, defanziva, prekidanje igre,presjecanje lopte itd. Sinoć gledam Kurtu mi uzimamo loptu trebamo kontro krenut frajer se okreće oko sebe, komično je izgledalo, ljudi se vratiše u odbranu sad pa sad. Ni ostali nisu Bog zna šta, rekao bih da nam je to slabiji dio tima.Volkan je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:26Na zimu jos defanzivu ojacati stoper jedan i krilo npr neko dobro. Said sinoc upropasti super priliku stade uspori povratni pas mlak slab i ode prilika gdje smo mozda mogli povesti, imao je jos 2-3 situacije gdje je slabo reagovao.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:18Ma jesu vraga. Ja kad sam pisao da se ova ekipa bori, trči, leti, pisalo se kako bi lagano ispali iz PL i kako je ona prošlogodišnja ekipa bolja od ove, samo kao nisu igrali na Tušnju već u Banovićima pa ih je to omelo. A u biti, ljudi nisu znali akcije kako treba sastavit, kad daš gol kao da si dao tri, ništa nisu igrali. Zasluženo ispali.
Ovi će se lagano vratiti tamo gdje nam je realno i mjesto + vjerujem da uz povoljan žrijeb mogu i do 1/4 finala Kupa BiH. A onda je sve moguće. S tim da bih doveo bar još dva igrača za rotacije.
Takodjer pratio sam u defanzivi kao da ne postoji zaobilaze ga ljudi, sa kondicijom je tanak izdrzao jedva poluvrijeme, vjerovatno je rezultat toga sto je i jaci protivnik.
Merdovic kao njegova zamjena nije mogao puno pokazati, jer smo se tad uglavnom branili, a sigurno da treba bolje krilo, brze prodornije.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niko ga nije kontaktirao
-
- Kontakt:
Onako sam postavio pošto vidim da nema kluba.
-
- Kontakt:
S razlogommontolivo18 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:05Onako sam postavio pošto vidim da nema kluba.
-
- Kontakt:
Razlog je?simonknows je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:09S razlogom

-
- Kontakt:
Klasični šminker koji ima ozbiljan talenat ali neozbiljnu glavu, šta će nam takvi šarlatani da ruše ovaj mentalitet koji konačno jedna naša ekipa ima. Kući pa glumit zvijezdumontolivo18 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:14Razlog je?![]()

Vosnjak je borac, ratnik pravi na sredini, takav nam jedan treba a znao je i pas dobar dati.montolivo18 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 12:06Iz prošle sezone jedino žalim za Vošjakom i Šubertom, kako bi nam oni dobro došli. Kurtalić je svaku utakmicu žuti na granici crvenog kartona.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Slazem se. Nije Said vise za jace utakmice.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:40Ma ne može više Said od pola sata džaba je. Stoper, krilo i kreator neki dobar, mora bit neko da zna povući, kod nas sve nešto tromo, bar evo protiv jačih kad igramo. Mogu krila i centarfori pravit tu razliku i organizovat igru, bekovi se ubacivat, protiv MDK, Zvijezde i sličnih. Ali opet nama valja u PL se tući sa svima. Ovi naši vezni su dobri za šaltanje lopte na stranu, defanziva, prekidanje igre,presjecanje lopte itd. Sinoć gledam Kurtu mi uzimamo loptu trebamo kontro krenut frajer se okreće oko sebe, komično je izgledalo, ljudi se vratiše u odbranu sad pa sad. Ni ostali nisu Bog zna šta, rekao bih da nam je to slabiji dio tima.Volkan je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:26Na zimu jos defanzivu ojacati stoper jedan i krilo npr neko dobro. Said sinoc upropasti super priliku stade uspori povratni pas mlak slab i ode prilika gdje smo mozda mogli povesti, imao je jos 2-3 situacije gdje je slabo reagovao.IceTea je napisao/la: ↑29 sep 2023, 10:18
Ma jesu vraga. Ja kad sam pisao da se ova ekipa bori, trči, leti, pisalo se kako bi lagano ispali iz PL i kako je ona prošlogodišnja ekipa bolja od ove, samo kao nisu igrali na Tušnju već u Banovićima pa ih je to omelo. A u biti, ljudi nisu znali akcije kako treba sastavit, kad daš gol kao da si dao tri, ništa nisu igrali. Zasluženo ispali.
Ovi će se lagano vratiti tamo gdje nam je realno i mjesto + vjerujem da uz povoljan žrijeb mogu i do 1/4 finala Kupa BiH. A onda je sve moguće. S tim da bih doveo bar još dva igrača za rotacije.
Takodjer pratio sam u defanzivi kao da ne postoji zaobilaze ga ljudi, sa kondicijom je tanak izdrzao jedva poluvrijeme, vjerovatno je rezultat toga sto je i jaci protivnik.
Merdovic kao njegova zamjena nije mogao puno pokazati, jer smo se tad uglavnom branili, a sigurno da treba bolje krilo, brze prodornije.
E bas to za Kurtalica mi je upalo u oko kao i svima vjerovatno, trebamo brzo naprijed krenuti da nesto napravimo covjek stade, okrece se oko svoje ose.
Mozemo se nositi u federalnoj ovako s ovim rosterom al za vise tj.PL ce trebati dobar upgrade.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Saidu nemamo pravo nista zamjeriti, taj covjek nas je spasio mnogo puta, postizao odlucujuce golove i sta sve nije uradio za nas .
Definitivno mu treba naci neku poziciju u klubu, zasluzio je to
Nazalost nece nam vise biti od koristi u PL kad se vratimo, ipak godine cine svoje to se juce vidjelo, ono sto je juce fulao prije bi glatko zabijao.
Kurtalic je nesiguran onako skroz..
Dilaveru svaka cast, lik svo vrijeme za sobom vuce igrace cocalica i onog jos jednog, i kod gola je povukao dvojicu za sobom pa Kape pogodio
Bas je igracina velika..
Inace nadam se da ce Kapetanović ona utakmica od juce malo nekako udarit u glavu, da se trgne, jer juce je bas imao utakmicu zivota, inace je nesiguran kao i Kurtalic i Hadzibeganovic
Hadzibeganovic je juce isto bas korektno odigrao
Definitivno mu treba naci neku poziciju u klubu, zasluzio je to
Nazalost nece nam vise biti od koristi u PL kad se vratimo, ipak godine cine svoje to se juce vidjelo, ono sto je juce fulao prije bi glatko zabijao.
Kurtalic je nesiguran onako skroz..
Dilaveru svaka cast, lik svo vrijeme za sobom vuce igrace cocalica i onog jos jednog, i kod gola je povukao dvojicu za sobom pa Kape pogodio
Bas je igracina velika..
Inace nadam se da ce Kapetanović ona utakmica od juce malo nekako udarit u glavu, da se trgne, jer juce je bas imao utakmicu zivota, inace je nesiguran kao i Kurtalic i Hadzibeganovic
Hadzibeganovic je juce isto bas korektno odigrao
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
3-0 protiv ratara, ko sumnja nije Slobodaš.
Nećemo se vadit na umor, piče svi isti tempo nema tu govora. Malo izmiksat i doviđenja, podijelit minute svima i rasut MDK.

Nećemo se vadit na umor, piče svi isti tempo nema tu govora. Malo izmiksat i doviđenja, podijelit minute svima i rasut MDK.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Za vikend ce se pokazati ljubav prema klubu. Garantujem da pola onih sto su sinoc bili, nece ici protiv Mladosti na utakmicu. Lako je podrzavat kad je derbi, dodji kad je utakmica "nezanimljiva".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.