Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Eto sad je rinaka od kapitena jer ne pravi neke ublehaske populističke poteze.
Don't hate what you don't understand.
Uvijek je bio rinaka od kapitena. Jednostavno nema liderstvo u sebi, da zagalami na terenu, da pokrene tim. Mi obicno kad smo gubili i izgubili smo. On samo zna oborit glavu, hraknut na teren i pobjeci u svlacionicu. Volim ga ko brata rodjenog, ali je cinjenica da ne zna biti kapiten u timu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Yebe se Edinu, trpa Amru djecom, uzima pare. Na kraju krajeva, i on dijaspora! Tako je najbolje.
Uvjerljivo naš najbolji igrač al nema ono nešto za kapitena.
Ko kapiten teška fula.
Ko kapiten teška fula.
Kao kapiten i covjek koji tvrdi da je patriota, trebao bi da uradi ono sto javnost ocekuje od njega.
Njegova rijec ima ogromnu tezinu, ali moramo svatiti da(tako se cini)Edina izgleda boli tuki sta se desava oko njega,bitan je klub,godina dvije karijere, koje milionce, Amra zadovoljna, on se ne zamjeri nikom i milina.
Ima pravo na to, ali boli to da oni sa najvecim uticajem sute ko pi cke....Ako je sve uredu, onda nista Edine.
Njegova rijec ima ogromnu tezinu, ali moramo svatiti da(tako se cini)Edina izgleda boli tuki sta se desava oko njega,bitan je klub,godina dvije karijere, koje milionce, Amra zadovoljna, on se ne zamjeri nikom i milina.
Ima pravo na to, ali boli to da oni sa najvecim uticajem sute ko pi cke....Ako je sve uredu, onda nista Edine.
On da progovori… Zemljotres bi prouzrokovao! i to kojiii….
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
StarmoCity
- Kontakt:
Sve ce on reci svojim ne dolaskom na okupljanje. Nadam se da je u dogovoru sa jos igraca.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ali nece nikad progovoriti jer se boji da ce ti isti pricati za njega.
Koliko je on puta odredjivao tko ce igrati i tko ce biti pozvan, i da on sad isprica za savez, ispricace i savez za njega sve sta je radio pogresno. Cuti on, cute ostali
Kakvi ste vi hajvani. Covjek imao smrtni slucaj, nigdje se ni za Sta ne oglasava, vi cekate da sad komentarise izbor selektora? Kad bude trebalo hoce. Covjek uopste nije na drustvenim mrezama. Ne djeli ni stvari iz tima Gdje ga klub taguje, a ti uvijek radi. Smirite malo dozivljaje
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kakav jadnik
naprijed rejal
Evo sad se dokazalo da Dzeki nije nimalo stalo da se popravi situacija u savezu 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj Ica nema pojma.
Ko god je pogledao 5 "opsajda" mogao je uvidjeti da vece znanje ima "novinar" od njega.
Ko god je pogledao 5 "opsajda" mogao je uvidjeti da vece znanje ima "novinar" od njega.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali sta frajer ima pricati. Nije Muhamed Ali jbt, lik dosao da malo lopte ganja, ubere pare dok jos moze.
Ljudi fkt nisu normalni evo godinama se pise o tome kako treba nesto on pricat. Neke fantazije i mokri snovi o revolucionaru BH fudbala.
Ovo blokiranje ovog levatine je dobar potez, umisljeni mamlaz misli da je bitan a ustvari troll obicni koji ga smarao tagovima.
Ljudi fkt nisu normalni evo godinama se pise o tome kako treba nesto on pricat. Neke fantazije i mokri snovi o revolucionaru BH fudbala.
Ovo blokiranje ovog levatine je dobar potez, umisljeni mamlaz misli da je bitan a ustvari troll obicni koji ga smarao tagovima.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sumnjam da dzeko ulazi na taj twitter. Prije da je pru iso na qracDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 21:28Ali sta frajer ima pricati. Nije Muhamed Ali jbt, lik dosao da malo lopte ganja, ubere pare dok jos moze.
naprijed rejal
Kao prvo, jako je primitivno vase razmisljanje o Ismetu, covjeku kojeg licno ne poznajete (ja ga poznajem) i koji je primao batine od robijasa, zenickih kornjaca i raznoraznih internacionalnih kerova po gostovanjima, za boljebit bh. sportu, ne samo fudbalu. Ako niste znali, taj isti Ismet, ili Ventola kako ga mi navijaci zovemo, je jedan od osnivaca BHF-a. Ako ima iko direktniji, otvoreniji i konkretniji od novinara/bloggera/vloggera/podcastera vezano za bh. sport, onda je to on. A to sto se vi ne mozete nositit s istinom i sto vam je draze da vam vlahadija kolo vodi, to je vec vas problem.
Drugo, zar vi stvarno mislite da ce jedan Dzeko
- koji nema autoriteta kao kapiten jer je traku dobio zahvaljujuci misketu samo da je Begovic ne nosi vise
- koji je se odazvao medju prvima kada je se potpisalo famozno pismo
- koji je svijesno pristajao da igra za ondasnju garnituru saveza
da se oglasi i polaze nekom novinarcicu racune?
Daj ba, nemojte biti smijesni, boli Dzeku krc za stanje. On ce se grliti i ljubakati sa Milosevicem kao sa Tadicem, a taj isti Savo ce ga prvom prilikom (najkasnije poslje baraza) ispratiti i Dzeko ce se poselamiti kao da se nikad nista lose nije desavalo u i oko saveza/repke...
- koji nema autoriteta kao kapiten jer je traku dobio zahvaljujuci misketu samo da je Begovic ne nosi vise
Daj ba, nemojte biti smijesni, boli Dzeku krc za stanje. On ce se grliti i ljubakati sa Milosevicem kao sa Tadicem, a taj isti Savo ce ga prvom prilikom (najkasnije poslje baraza) ispratiti i Dzeko ce se poselamiti kao da se nikad nista lose nije desavalo u i oko saveza/repke...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jasta, eto Savo ce otjerati Dzeku, jer imamo 5 boljih napadaca u opticaju? Dzeko je svetinja u Bosni, zna i Vico ako njega dirne da je navukao gnjev javnosti na sebeMow je napisao/la: ↑29 sep 2023, 23:20Kao prvo, jako je primitivno vase razmisljanje o Ismetu, covjeku kojeg licno ne poznajete (ja ga poznajem) i koji je primao batine od robijasa, zenickih kornjaca i raznoraznih internacionalnih kerova po gostovanjima, za boljebit bh. sportu, ne samo fudbalu. Ako niste znali, taj isti Ismet, ili Ventola kako ga mi navijaci zovemo, je jedan od osnivaca BHF-a. Ako ima iko direktniji, otvoreniji i konkretniji od novinara/bloggera/vloggera/podcastera vezano za bh. sport, onda je to on. A to sto se vi ne mozete nositit s istinom i sto vam je draze da vam vlahadija kolo vodi, to je vec vas problem.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], denza, hurem, Sheyi i 30 gostiju.