Championship i Coca Cola League 1&2

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

The Best Chelsea
Kontakt:

Re: Championship i Coca Cola League 1&2

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 11:13

king1000 je napisao/la:Nottingham Forest are reminding supporters that they can purchase Kids for a Quid tickets in the Pitch Diner Hospitality area for today's match against Doncaster Rovers, however are advised that spaces are now limited.

The Pitch Diner, situated in the Trent End is the perfect introduction to hospitality at The City Ground. There is the option to purchase a meal from the Diner Menu upon arrival before taking your seats in the Castle Club viewing gallery with prime seats in the Trent End. All supporters will receive a match day programme and a team sheet on arrival, and will have the chance to meet a Forest VIP guest pre-match.

U16 tickets Kids for a Quid tickets for this area are only available when purchased with a full paying adult ticket.

Bookings are being taken now, with tickets available by emailing [email protected] or by calling 0115 982 4450

Full information on all hospitality packages and sponsorship opportunities can be found by viewing the hospitality brochure ;) ;)
Dobri stari Nottingham uvijek pomaže i uvijek je darežljiv majstori :!: :!: 8-) 8-)

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 12 mar 2011, 11:16

Meni je oduvijek najbolji igrač koji je nastupao za Nottingham Forest Nikola Jerkan jedan od legendarnih vatrenih 8-)

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 11:19

king1000 je napisao/la:Meni je oduvijek najbolji igrač koji je nastupao za Nottingham Forest Nikola Jerkan jedan od legendarnih vatrenih 8-)
Eto da se nadovežem druže za Nikolu Jerkana odličan defender kako bi rekli :D :D :D

Nikola Jerkan (Split, 8. prosinca 1964.) je bivši hrvatski nogomtaš i reprezentativac.

Prve nogometne korake napravio je u sinjskom NK Junaku odakle je otišao profesionalno igrati za NK Zagreb. Poslije ga 1983. angažira Dinamo iz Vinkovaca da bi tri godine poslije 1986. upao u oko Hajduku iz Splita i već 1988. zaigrao za prvi sastav i imao dvije uspješne sezone. 1990. prodan je Realu iz Ovieda u Španjolskoj gdje je u svojoj drugoj sezoni proglašen za najboljeg obrambenog igrača La Lige. U ljeto 1996. za odštetu od 1 milijon £ (Funta) prelazi u Nottingham Forest gdje se nije proslavio jer se nije našao u milosti tadašnjeg menadžera Franka Clarka a ni njegovog nasljednika Dave Bassetta. Nakon toga odlazi na posudbu u Rapid Beč u Austriju gdje provodi sezonu 1997-98. , potom praktički pauzira jednu sezonu na klupi Nottinghama a u sezoni 1999. prelazi u francuski Charleroi gdje odigrava zadnje dvije sezone svoje karijere.

Nakon umirovljenja odlazi živjeti u Oviedo gdje je i proveo i najbolje dane svoje nogometne karijere.

U razdoblju od 1992. do 1997. nastupao je i za reprezentaciju Hrvatske za koju je ubilježio 31 nastup i jedan gol (protiv Litve u Zagrebu) u kvalifikacijama za Euro 1996. Na Euru 1996 u Engleskoj je igrao u tri utakmice u ulozi središnjeg braniča. U utakmici četvrtfinala 23. lipnja 1996. protiv reprezentacije Njemačke Nikola Jerkan je bio tragičar utakmice jer je najprije skrivio penal igrajući rukom u šesnaestercu (Jurgen Klinsmann realizirao) da bi ga u drugom poluvremenu prošao protivnički igrač Matthias Sammer uz evidentan prekršaj na Jerkanu i zabio za konačnih 2:1 za Njemačku. Za hrvatsku reprezentaciju zabio je još jedan gol iz jedanaesterca protiv reprezentacije Maroka na prijateljskom turniru u Casablanci.

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 11:24

Eto da nešto kažem za one koji neznaju a zanima ih o legendarnome klubu Nottingham forest 8-) 8-) 8-)

Klub je osnovan 1865. godine, a s Notts Countyem održavaju najstariji derbi na svijetu. Prvi svoj trofej osvojili su 1898. godine kad su osvojili FA kup, ali svoje velike uspjehe ostvarili su 1979. i 1980. godine kad su osvojili Ligu prvaka.

Ovo sada što ću napisati zasigurno mnogi neznaju ;) ;) ;)

Za Forest je tad nastupio Petr Shilton, koji je poznat po tom što mu je Maradona na Svjetkom prvenstvu 1986. godine postiga gol rukom. Također nastupio je i dugogodišnji trener Celtica, a danas trener Martin O'Neill.

Da da istina je za sve koji nisu znali za Nottingham je igrao i Martin O Neill

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 11:27

Eto malo i sa kladioničarskog gledališta pa koga zanima neka pročita istina ovu utakmicu moramo dobiti jer nam slijede dvije utakmice u kojima bi bio presretan da izvučemo barem dva boda protiv Swansea i Leedsa ;) ;)

Nottingham je na pravom putu da se napokon vrati u prvu ligu nakon mnogo godina. Nottingham je za one koji ne znaju u proslosti bio jedan od najvecih engleskih klubova. Sada su na putu da se vrate u drustvo najboljih. Trenutno su na 6. poziciji koja vodi u play off i imaju 59 poena. No u zadnjih 8 utakmica Nottingham je prokockao nemoguce jer je zabiljezio samo jednu pobjedu. nemaju pobjede u zadnjih 5 utakmica, . Sa time su od sigurnih pozicija koje vode direktno u premiership pali na 6. poziciju a prijeti im Burnley da ih izbaci iz tih pozicija jer Burnley ima dvije utakmice manje. Uz to Nottingham sljedece dvije utakmice gostuje kod Swansee i Leedsa a obe ekipe su u vrhu. Dakle utakmica biti ili ne biti za Nottingham. imaju kompletan tim i neki su se igraci vratili nakon ozljeda.
Donachster je tek na 17. poziciji sa 43 poena. Utakmica nije rezultatki mnogo bitna za njih. Nedostajat ce im najbolji strijelac.
Mislim da u ovoj utakmici Nottingham mora ici na sve ili nista i novi gubitak poena bi direktno i znacio gubitak sansi za povratak u prvu ligu. mislim da se to nece desiti. moj tip je Nottingham -1. 5 ah

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 11:35

Sav sam u neiščekivanju jedva čekam utakmicu protiv Doncaster-a koja je u 16.00 za sve ljubitelje Nottinghama :D :D :D

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 11:45

Malo slika sa utakmice kad smo igrali protiv Hull Cityja :D

http://www.nottinghamforest.co.uk/page/ ... 17,00.html šteta što smo tu utakmicu izgubili kod kuće 0-1 no nadam se dolasku boljih vremena zato što u posljednih 8 utakmica imamo loš niz od samo jedne pobjede nadam se da je danas ta utakmica i taj dan kada ćemo prekinuti tu crnu seriju ;) ;) 8-)

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 12:20

predobra pjesma navijači zakon :!: :D :D 8-)

Zaplakao sam čak :cry: :cry:

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 12 mar 2011, 12:37

Evo jedan od mene video protiv wba-nottingham forest :D

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 15:34

još manje od pola sata do utakmice nestrpljiv sam :D :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 mar 2011, 15:38

Btw, samo da i ovdje kažem da su šanse za pokretanjem teme o Nottingham Forestu ravne nuli. Zbog čega? Pa recimo jer su @King1000, @The Best Chelsea i @Manchester Forever ustvari jedna te ista osoba. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 15:40

Monolog je napisao/la:Btw, samo da i ovdje kažem da su šanse za pokretanjem teme o Nottingham Forestu ravne nuli. Zbog čega? Pa recimo jer su @King1000, @The Best Chelsea i @Manchester Forever ustvari jedna te ista osoba. ;)
O čemu ti pričaš čovječe otkuda ti to :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :x :x :x :x :x :x :x

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 mar 2011, 15:42

Hm, ne znam da l' si upoznat sa pojmom IP adresa. Dakako, nekako mi je čudno što niste online u isto vrijeme(evo, @Manchester je postavio post prije 2 minute, zatim sam ga citirao, a onda se ti javljaš, dok je on "offline"). :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 15:45

Monolog je napisao/la:Hm, ne znam da l' si upoznat sa pojmom IP adresa. Dakako, nekako mi je čudno što niste online u isto vrijeme(evo, @Manchester je postavio post prije 2 minute, zatim sam ga citira, a onda se ti javljaš, dok je on offline). :lol:
O čemu ti to pričaš šta se uopće na ovome forumu mogu imati više nickova :?: :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil:

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 15:47

Monolog je napisao/la:Hm, ne znam da l' si upoznat sa pojmom IP adresa. Dakako, nekako mi je čudno što niste online u isto vrijeme(evo, @Manchester je postavio post prije 2 minute, zatim sam ga citirao, a onda se ti javljaš, dok je on "offline"). :lol:
Točno znam što sada radiš tražiš neku moju grešku samo kako ne bi morao otvoriti temu o legendarnome klubu kakav je Nottingham Forest :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 mar 2011, 15:49

Čovječe, pa ti si sam napravio 234 profila od kojih, gle čuda, svi podržavaju Nottingham i, pazi ovo, svi imaju istu IP adresu. U pravu si, ja sam taj koji traži grešku kako se ne bi otvorila tema o Nottinghamu. :lol:

Nego, de se sad loguj k'o @King1000 i reci kako ne znam o čemu govorim. :lol:

The Best Chelsea
Kontakt:

Post Postao/la The Best Chelsea » 12 mar 2011, 15:55

Izbačen je sastav Nottingham Foresta za današnju utakmicu koja počinje za pet minuta:

Camp,Gunter,Morgan,Chambers,Konchesky,McKleary,McKenna,Majewski,Cohen,Tudgay,Earnshaw ;)

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 12 mar 2011, 16:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 12 mar 2011, 18:26

Monolog je napisao/la:Btw, samo da i ovdje kažem da su šanse za pokretanjem teme o Nottingham Forestu ravne nuli. Zbog čega? Pa recimo jer su @King1000, @The Best Chelsea i @Manchester Forever ustvari jedna te ista osoba. ;)
neznam zasto ne dozvoljavas temu o jednom od najveih klubova engleske ja sam je jednom otvorio i ti si je uklonio a tamo neki lijevi klubovi imaju svoju temu na ovom forumu :evil:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 12 mar 2011, 18:30

The Best Chelsea je napisao/la:Izbačen je sastav Nottingham Foresta za današnju utakmicu koja počinje za pet minuta:

Camp,Gunter,Morgan,Chambers,Konchesky,McKleary,McKenna,Majewski,Cohen,Tudgay,Earnshaw ;)
nottingham zadnjih 6 kola ne zna za pobjedu :( velik pad u formi i nesto se treba popraviti ako zele zadrzati sanse za direktan plasman u premier ligu ...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.